3D-mallinnus – visualisoi laatoituksesi lopputulos

Kirjoittaja Laatta Leevi 22.8.2017 9:19:45

 

Laatoituksen suunnittelussa ja toteuttamisessa on monta vaihetta, jotka tulee ottaa huomioon ennen valmiin lopputuloksen toteutusta – millainen värimaailma tilaan halutaan, millaisella laatalla se saadaan toteutettua, miten laatan ominaisuudet tulee ottaa huomioon tilan suunnittelussa. Tilaan sopivien laattojen valintaan on onneksi olemassa useita tukimateriaaleja, jotka auttavat juuri tilaan sopivien laattojen ja muiden materiaalien valinnassa, mutta yksi kysymys määrittää usein viime kädessä sen, millaiset laatat valitaan – miltä valmis tila tulee näyttämään?

Lue lisää

Aihealueet: Sisustus, Laatat, Remontointi ja rakentaminen

Unelmieni kylpyhuone osa 6

Kirjoittaja Laatta Leevi 8.8.2017 8:58:23

 

Kuudennessa osassa ”Unelmieni kylpyhuone” – artikkelisarjaamme pääsemme tutustumaan Laatta Leevin uuden tehopakkauksen, Mari Huhtasen unelmakylppäriin. Sarjan aiemmat osat löydät täältä.

Lue lisää

Aihealueet: Sisustus, Laatat, Unelmieni kylpyhuone

Laatta Leeviltä tutut Diesel-laatat mukana Asuntomessuilla

Kirjoittaja Laatta Leevi 13.7.2017 10:29:23

 

Vuoden 2017 Asuntomessut järjestetään Mikkelissä, upean Saimaan äärellä vain kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Mukana on jälleen monta upeaa kohdetta ja kiinnostavia rakennus- ja sisustusratkaisuja, joita ei kannata jättää välistä.

Lue lisää

Aihealueet: Sisustus, Laatat, Remontointi ja rakentaminen

Kestävää tyyliä marmorikuvioisilla laatoilla

Kirjoittaja Laatta Leevi 29.6.2017 9:20:09

 

Marmori on jo vuosituhansien ajan ollut esikuva kauneudelle ja tyylikkyydelle, käytettynä niin veistosten kuin rakennustenkin korkean aseman esittämiseen. Nykyisin marmori toimii sisustuselementtinä, joka on saatavilla kenelle tahansa, mahdollistaen upeiden ja palatsimaisten lopputulosten toteuttamisen.

Lue lisää

Aihealueet: Sisustus, Laatat, Remontointi ja rakentaminen

Laserkuvioidut laatat - yksilöllistä ilmettä tiloihin

Kirjoittaja Laatta Leevi 9.6.2017 9:18:58

 

Laattojen valinnassa uniikin, erottuvan ja juuri itsensä näköisen lopputuloksen toteuttaminen on usein ensisijalla. Joskus yksilöllisyyden ja tunnearvon tavoittelussa perinteiset laattavalikoimat eivät vastaa sitä, mitä itsellään on toiveissa. Laattojen osaltakin löytyy kuitenkin vaihtoehtoja kustomoituun toteuttamiseen juuri oman makunsa ja toiveidensa mukaisesti.

Lue lisää

Aihealueet: Sisustus, Laatat, Remontointi ja rakentaminen

Marokkolaistyyliset laatat sisustuksessa

Kirjoittaja Laatta Leevi 24.5.2017 11:44:58

 

Upeita kuvioita, erottuvia sävyjä, laattoja, jotka tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Marokkolaistyyliset laatat kiinnostavat sisustajia, eikä ihme – ne ovat elementti, jolla on rajattomat mahdollisuudet luoda erottuvaa ilmettä tilaan kuin tilaan.

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Remontointi ja rakentaminen, Lattiat

Mikä laatoissa vetää puoleensa? 3 yleisintä syytä laattojen suosioon

Kirjoittaja Laatta Leevi 9.5.2017 9:17:38

 

Rakennus- ja remonttimateriaalien valinta on aina haastava prosessi, sillä ulkoasun lisäksi valinnassa tulee ottaa huomioon myös materiaalien sijoituspaikat ja käyttötarkoitus. Laatta on säilynyt yhtenä suosituimpana materiaalina uudisrakentamisessa ja remontoinnissa, vaikka kilpailevia materiaaleja tulee markkinoille kaiken aikaa.

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Remontointi ja rakentaminen

Le Stanze del Desiderio - pikkutuhma laatta

Kirjoittaja Laatta Leevi 25.4.2017 10:46:58

 

Italialaisen sarjakuvataiteilijan Milo Manaran taide siirtyy sarjakuvalehtien sivuilta laattoihin uudessa Milo Manara – Le Stanze del Desiderio -laattasarjassa. Rohkeat ja uskaliaat pikkutuhmat laatat tuovat erottuvaa ilmettä tiloihin viettelevillä naishahmoillaan.

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Remontointi ja rakentaminen

Aito ja kaunis parketti - 3 syytä valita parkettilattia

Kirjoittaja Laatta Leevi 11.4.2017 12:31:21

 

Lattianpäällyste on kodin sisustuksen perusta – on siis tärkeää, että se on sekä kaunis että helppohoitoinen. Puu on lattiamateriaaleista ekologisin, kaunein ja monipuolisin. Trendejä tulee ja menee, mutta laatu ja tyyli ovat aina muodissa. Puu on luonnollinen, kaunis, lämmin sekä mukavan tuntuinen jalan alla paljain jaloin kävellessä, joka tekee siitä miellyttävän osan sisustusta. Perinteisen mukavuutensa lisäksi puulla on lisäksi tutkimusten mukaan rauhoittava vaikutus.

Lue lisää

Aihealueet: Remontointi ja rakentaminen

Kylpyhuoneremontin rahoittaminen

Kirjoittaja Laatta Leevi 30.3.2017 8:59:40

 

Remonttisuunnitelman laatiminen tulisi aloittaa aina hyvissä ajoin, mutta sen tärkeys korostuu etenkin silloin, kun remontin toteuttaminen vaatii paljon resursseja. Vaikka pienet nikkarointityöt onnistuvat usein omasta takaa, suuremmissa remonttitöissä on tarpeen pohtia remontin vaatimia resursseja huolellisemmin. Esimerkiksi ammattilaisavun palkkaamista ja ulkopuolisen rahoituksen hankkimista tulisi miettiä jo remontin alkuvaiheissa.

Lue lisää

Aihealueet: Remontointi ja rakentaminen