Esteetön ja kaunis koti - upeaa tyyliä, esteetöntä asumista

Kirjoittaja Laatta Leevi 31.7.2018 10:16:15

 

Jyväskylän Muuratsalossa valmistui kesällä 2018 1-tasoinen, moderni hirsitalo. Finnlamellin kanssa yhdessä muokatussa talosuunnitelmassa on keskitytty esteettömyyteen ja sen toteuttamiseen kauniina osana talokokonaisuutta.

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Lattiat, Laatta Leevi, Sisustus, Remontointi ja rakentaminen, Laatoitus

Ulkotilojen laatoitus

Kirjoittaja Laatta Leevi 30.9.2016 15:56:03

 

 

Ulkotiloilla on suuri vaikutus paitsi asumisviihtyvyyteen, myös alueen ja asunnon houkuttelevuuteen markkinoilla. Usein puhutaankin, että pihaan ja muihin ulkotiloihin panostaminen on investointi, jonka tuotto konkretisoituu vasta asunnon myyntitilanteessa.

Lue lisää

Aihealueet: Laatoitus, Laatat

Sauma-aineen valinta

Kirjoittaja Laatta Leevi 17.6.2016 8:50:20

 

Laattojen saumat ovat usein varsin mitättömältä tuntuvia yksityiskohtia, joilla kuitenkin on lopulta suuri vaikutus niin laatoitettavan tilan puhdistettavuuteen kuin kokonaisilmeeseenkin. Erilaisia sauma-aineita ja niiden valmistajia on olemassa lukuisia, tehden sauma-aineen valinnasta vielä astetta haastavampaa. Miten sauma-aineen valinnassa tulisi siis ottaa huomioon?

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Laatoitus

Usein kysytyt kysymykset osa 3

Kirjoittaja Laatta Leevi 8.6.2016 11:44:13

 

Tämä artikkeli on kolmas osa Usein kysytyt kysymykset-artikkelisarjaamme, jossa käsittelemme myymälässämme usein vastaan tulleita kysymyksiä. Toivottavasti löydät näiden avulla vastaukset myös omaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi! Ensimmäisen osan löydät täältä, toisen osan täältä ja omia kysymyksiäsi voit esittää meille esimerkiksi täällä.

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Laattojen puhdistus, Laatoitus

Usein kysytyt kysymykset osa 2

Kirjoittaja Laatta Leevi 13.4.2016 10:03:05

 

Tämä artikkeli on toinen osa Usein kysytyt kysymykset-artikkelisarjaamme, jossa käsittelemme myymälässämme usein vastaan tulleita kysymyksiä. Toivottavasti löydät näiden avulla vastaukset myös omaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi! Ensimmäisen osan löydät täältä ja omia kysymyksiäsi voit esittää meille esimerkiksi täällä.

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Remontointi ja rakentaminen, Laatoitus

Usein kysytyt kysymykset osa 1

Kirjoittaja Laatta Leevi 20.1.2016 13:22:59

 

Tällä artikkelilla aloitamme Usein kysytyt kysymykset-artikkelisarjan, jossa tulemme käsittelemään nimensä mukaisesti myymälässämme usein vastaan tulleita kysymyksiä. Toivottavasti löydät näiden avulla vastaukset myös omaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi! Omia kysymyksiäsi voit esittää meille esimerkiksi täällä.

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Remontointi ja rakentaminen, Laatoitus

5 vinkkiä laatoitukseen

Kirjoittaja Laatta Leevi 8.12.2015 9:30:23

 

Nykyään laattoja käytetään paljon muuallakin kuin kosteissa tiloissa, kuten keittiössä, terasseilla ja eteisessä sekä muissa kovan kulutuksen tiloissa. Laatat toimivat hyvin myös tehosteseinänä esimerkiksi olohuoneessa. Myös eteisen seinän laatoitus on erittäin käytännöllinen ratkaisu erityisesti lapsi- ja koiraperheissä.

Lue lisää

Aihealueet: Remontointi ja rakentaminen, Laatoitus