Black Friday on täällä taas!

Black Friday on täällä taas!

Black Friday tunnetaan perjantaipäivänä, jolloin eri alojen yritykset myyvät tuotteitaan alennushinnoin. Perinne on peräisin Yhdysvalloista. Vuonna 2022 Black Friday alkaa perjantaina 25. marraskuuta. Laattaleevin Black Fridayn tarjoukset jatkuvat aina 2.12. saakka.

Laattaleevin verkkokaupan Black Friday tarjoukset on koottu yhteen kokoelmaan. Valikoimassa on mukana Smedbon kylpyhuonetarvikkeita, Damixan sadesuihkuja ja hanoja sekä laattoja.

Damixa

Suihkun ja keittiöhanan valintaan vaikuttavat käytännöllisyys, helppo puhdistettavuus sekä selkeät linjat. Suihkun ja hanojen on sovittava myös asunnon muuhun tyyliin.

Kuvassa Damixa Silhouet pesuallashana small  Matta Valkoinen 7402121

Vuoden 2022 Black Friday kampanjassamme esitellään Damixan Silhouet-sarjan tuotteita. Damixan tuotesuunnittelun lähtökohtana on selkeä muotoilu. Silhouet -sarjan on suunnitellut palkittu tanskalainen design-duo Halskov & Dalsgaard. Kampanjassa väreistä mukana on matta musta, valkoinen sekä harjattu kupari.

 

Smedbon kylpyhuonetarvikkeet

Smedbon kylpyhuonetarvikkeilla päivität kylpyhuoneesi ja tilasta tulee kivan persoonallinen. Tuotteet ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja kestäviä. Sisustussuunnittelijamme Mari Huhtasen mielestä valikoimasta löytää juuri sopivat tuotteet kylpyhuoneen ilmeen uudistamiseen. ”Hyvin valituilla kylpyhuonetarvikkeilla tilasta tulee toimiva”, hän toteaa. Valikoimasta löytyy trendikäs musta sekä klassiset kromi sekä harjattu teräs.

"Hyvin valituilla kylpyhuonetarvikkeilla tilasta tulee toimiva”, toteaa sisustussuunnitelijamme Mari Huhtanen.

 

Sentakia

Sähkötoimisia Sentakia-pyyhekuivaimia voidaan käyttää, kuten vesikiertoisiakin, lähes kaikkialla mistä vain sähkölähde löytyy. Asennettaessa pistotulppakytkennällä asiakas voi suorittaa vaivattoman asennuksen itse, eikä sähköasentajaa tarvita. Suurimmalla osalla sähkötoimisilla kuivaimilla on pieni energiankulutus – vain 25-100 W. Lisäksi on muutama tehokkaammalla sähkövastuksella varustettu tuote, jotka soveltuvat myös lämmitystarkoitukseen. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä.

 

Uutuuksia myymälässämme ja verkkokaupassamme

Myymälässämme viimeisimmät tehtaiden mallit pyritään saamaan esille heti, kun se on mahdollista. Ajankohtaiset trendit, värit ja kokovaihtoehdot ovat nähtävillä, samoin lattiamateriaalit sekä kylpyhuonekalusteet ja hanat. Pysymme ajan tasalla suorien tehdaskontaktiemme ansiosta.

Black Friday kampanjassamme uutuuslaattana on italialaisen laattatehtaan Ceramiche Caprin Pietra di Marais-sarjan laatat. Tämän sarjan laatoissa on luonnonkiven ulkonäkö. 

 Kuvassa Pietra di Marais sävynä lämmin Greige

Sävyjä on neljä: vaalea Bianco, lämpimän vaaleabeige Greige, harmaa Grigio ja tumma Nero. Kokoina 15x15cm, 30x60cm sekä 60x60cm. Sarjan laatat sopivat sekä seinä- että lattialaataksi yksityisissä- ja julkisissa tiloissa. Laatta on nyt mukana kampanjassamme ja tulossa varastoomme joulukuussa.