Cersaie 2022 - uutuuksia ja trendejä

Cersaie 2022 - uutuuksia ja trendejä

Keraamisten laattojen sekä kylpyhuonetarvikkeiden Cersaie-messut järjestettiin Italian Bolognassa 26-30.09.2022. Asiantuntijamme olivat messuilla mukana. Tässä blogikirjoituksessa he kertovat messukuulumisiaan.

Näytteillä oli paljon uusia laattasarjoja, värejä ja voimakkaita kuvioita. Vahvimmin nousivat esille isot värikkäät marmorikuvioiset laatat sekä värit. 

Erityisesti pienissä laatoissa on paljon eri värivaihtoehtoja

 

 Tapettimaiset laatat

Saman laattasarjan eri kokoja ja muotoisia laattoja yhdistelemällä saadaan aikaan mielenkiintoisia lattia- tai seinäkokonaisuuksia. Tapettimaisia laattoja  voidaan yhdistää värillisiin laattoihin. Niillä voidaan rakentaa myös tehosteseiniä tai niitä voidaan käyttää jopa reliefinä.

 Tapettimaisilla laatoilla voidaan rakentaa näyttävä kokonaisuus

Metallinhohtoa laatoissa

 

Metallin hohtoiset sävyt ovat trendikkäitä

 

Italialaisella Marca Coronalla yhtenä uutuutena ovat mattapintaiset metallinhohtoiset laatat. Juha-Pekka Virkkunen totesi laatoista, että metallitekstuurissa on hyvä pehmeä ja lämmin sävy.

Kivimäiset laatat 

Kivimäiset laatat ovat olleet sisustajan suosiossa jo pitkään, erityisesti lempeän lämpimät  sävyt. Värisävyistä hiekka, luonnonvalkoinen, ruskea ja pehmeät harmaan sävyt ovat  suosittuja. 

Värisävyistä hiekka on suosittua kivimäisissä laatoissa

 

Uusimme mallistoamme ja uusia laattasarjoja tulee niin marmorimaisiin, kivimäisiin kuin betonimaisiin laattoihin.

 

Marmorimaiset laatat

 

Marmorikuvioiset laatat eivät ole pelkästään valkoisen ja harmaan sävyjä. Värikkäitä ja hyvinkin tummia sävyjä on nykyisin tarjolla. Trendikästä vihreää ja sinistä näkyi myös marmorikuvioisissa laatoissa. Vaaleassa marmorissa ovat lämpimät sävyt suosiossa ja erityisesti kullanvivahde. Ruskean lämpimät sävyt tai musta marmorikuvioitu laatta valkoisine tai kultaiseen vivahtavine juonteineen on näyttävän näköistä. Kuviointi on entistä voimakkaampaa. Spa-henkiseen kylpyhuoneeseen tällainen marmorikuvioitulaatta sopii erityisen hienosti.

 

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä - autamme sinua suunnittelemaan ja valitsemaan juuri oikeat tuotteet keittiö- tai kylpyhuoneremonttiisi!