Harmaa on uusi musta

Harmaa on uusi musta

 

Harmaan eri sävyt ovat jo pidemmän aikaa olleet valloillaan sisustuslehdissä ja –liikkeissä ympäri maailman. Harmaissa sävyissä kiehtovat erityisesti monikäyttöisyys sekä luonnollisuus.

Aiemmin harmaata käytettiin sisustuksessa pääsääntöisesti maskuliinisissa tai hyvin hillityissä tiloissa, mutta nyt väri on kuin uudestisyntynyt, tehden mistä tahansa tilasta kauniin, seesteisen ja elegantin. Haluatko sinäkin päästää harmaan valloilleen omassa kodissasi? 

 

Elegantti ja ajaton harmaa

Vaikka harmaa on usein mielletty hieman tylsäksi väriksi, on sillä lukusia eri sävyjä, joista jokainen voi valita mieleisensä. Valinnanvaraa löytyy niin hienovaraisista vivahteista ja sävyistä voimakkaisiin grafiitin sävyihin. Juuri tämä tekee harmaasta kameleonttimaisen värin, joka mukautuu hyvin kaikenlaisiin tyyleihin ja tiloihin.

Avain täydelliseen lopputulokseen on yhdistellä erilaisia tekstuureja sekä pintamateriaaleja saavuttaakseen tasapainoisen ja harmonisen lopputuloksen. Harmaat pinnat luovat neutraalin pohjan sisustuksella. Rohkeimmatkin sisustusvärit sekä huonekalut pääsevät takuulla oikeuksiinsa muuten rauhallisessa ja neutraalissa ympäristössä!

 

Harmaan eri sävyt

Kiveä jäljittelevä vaaleanharmaa pinta on elegantti ja aikaa kestävä valinta mihin tahansa tilaan. Yhdistettynä puisiin huonekaluihin sekä luonnosta inspiraationsa saaneisiin sisustuselementteihin, tilasta saadaan hyvin kutsuva sekä monivivahteinen kokonaisuus - puhumattakaan tyylikkyydestä.

Betoni on tällä hetkellä yksi suosituimmista harmaansävyistä sisustuksessa. Sementin ja betonin sävyillä tilasta voi luoda hyvin industriaalisen, urbaanin, hienostuneen tai jopa rustiikkisen - kaikki riippuu valituista elementeistä tämän sävyn ympärillä.

 

Laattauutuuksia trendiväreissä

Laattavalmistaja Terratinta on tuonut markkinoille täysin uuden ja uniikin Four Shades Conceptin, jonka suunnittelu on lähtenyt neljästä eri Betontech-sarjan värisävystä. Sarjan harmaat sävyt ja kuosit antavat täydellisen vapauden luovuudelle – voit yhdistellä haluamiasi sävyjä, kuoseja sekä pintoja täysin uudelle ja jännittävällä tavalla. 

Samoin laattavalmistaja Vives Azulejos y Gresin uusi Cottage-tuotesarja on rennon trendikäs ja vahvasti harmaapainotteinen sarja, jossa urbaani tyylisuuntaus tavoittelee rustiikkista ja maalaistalon lämmintä sekä välitöntä tunnelmaa.

 

Haluatko lisätietoja?

Tutustu laattauutuuksiin verkkokaupassamme sekä lataa maksuton Laattojen ostajan oppaamme saadaksesi lisätietoja siitä, mitä laattojen valinnassa tulisi ottaa huomioon.