Rakennusmessut 2019 on täynnä upeita uutuuksia

Rakennusmessut 2019 on täynnä upeita uutuuksia

 

Jyväskylän Rakennusmessut uudistuvat! Uudistetussa tapahtumakonseptissa rakennusmessujen teemat näkyvät entistä selkeämmin omina osastoinaan. Jotkin asiat säilyvät kuitenkin ennallaan - kuten meidän sijaintimme messuosastolla C-399. Tule kanssamme viettämään inspiroiva viikonloppu Jyväskylän Paviljonkiin ja tutustumaan niin meidän kuin muidenkin näytteilleasettajien esittelemiin uutuuksiin

Luvassa rakennusmessuilla vuonna 2019

Esittelemme pisteellämme jälleen näyttävän valikoiman vanhoja suosikkeja ja upeita uutuuksia. Tänä vuonna painopisteemme on entistäkin enemmän laatoissa ja tuomme messuille esittelyyn näyttävän kokoelman Terratintan uutuuksia.

 

Terratintan upeat uutuudet

Tämän vuoden Rakennusmessuilla parrasvaloihin pääsevät Terratintan upeat uutuudet. Esittelemme messuilla mm. viime vuonna julkaistuja Sartoria ja KOS -kokoelmia, joiden upeat laatat jättävät lähtemättömän vaikutuksen. Sen lisäksi messuilla on ensiesittelyssä Terratintan 20mm-laattoja, jotka pakkasensietokykynsä ansiosta sopivat loistavasti esim. terassikäyttöön ja puutarhoihin - laatan voi asentaa myös suoraan nurmikolle.

 

 

Svedbergsin pohjoismaiset kalustekokoelmat

Tuomme messuille jälleen esiteltäväksi Svedbergsin näyttäviä, pohjoismaiseen sisustukseen sopivia kylpyhuonekalustekokoelmia. Ja mikä parasta - jos ihastut messuilla näkemääsi kokoelmaan, voit ostaa sen messujen aikana tai messujen jälkeen itsellesi edulliseen messuhintaan! Luvassa on niin vanhoja tuttavuuksia kuin Svedbergsin upeita uutuuksia. 

 

Vinyylilattioiden upeaa kirjoa

Vinyyli on hiljainen, lämmin ja kestävä vaihtoehto kotien lattioihin. Esittelemme tänä vuonna messupisteillämme Lektarin lattiapäällysteisteistä, joista on saatavilla useita vaihtoehtoja moderneista vinyyleistä ja vinyylikorkkilattioista aina perinteisiin parkettilattioihin asti. Voit tutustua tuotteisiin jo etukäteen osoitteessa lektar.fi.

 

Damixan luotettavia tuttavuuksia

Damixan tuotteet edustavat pohjoismaista designia täysin omassa luokassaan. Damixan luotettava laatu ja ajaton design tekee valmistajan hana- ja suihkutuotteista varman valinnan tilaan kuin tilaan. Tuomme messupisteellemme esittelyyn jälleen näyttävän valikoiman Damixan hanoja ja suihkuja, joista voit valita juuri oman suosikkisi.

 

Tyylikästä toiminnallisuutta kodin märkätiloihin

Esittelemme messuilla myös Sentakian valmistamia tyylikkäitä kylpyhuonepattereita, joilla lisäät kotiesi märkätilojen käytettävyyttä tyylikkäästi. Pääset tutustumaan osastollamme myös tilaa säästäviin ja tyylikkäisiin seinälle kiinnitettäviin WC-istuimiin. Osastollamme on tänä vuonna esillä Fluidmasterin suositut mallit Liv ja Schwab.

 

Uudistuneille Rakennusmessuilla tapahtuman teemat ovat selkeämmin esilleä

Jyväskylän Rakennusmessut uudistuvat kiinnostavien uusien teemojen muodossa. Uudistuneilla messuilla nähdään selkeämmin omina alueinaan messuilla seuraavia teemoja:

  • Rakentaminen ja talotekniikka,
  • sauna ja spa,
  • sisustaminen ja koti,
  • vapaa-ajan asuminen sekä
  • piha ja parveke.

Uudistuksen avulla messuvieraiija pystyy helpommin suunnittelemaan messukäyntinsä ja löytämään hänen kiinnostukseensa vastaavat osastot.

 

Kiinnostavaa messuohjelmaa joka makuun 

Perinteiseen tapaan Rakennusmessuilla on jälleen tarjolla elämyksellistä ohjelmaa, ajankohtaisia tietoiskuja ja työnäytöksiä! Tilaisuuden messuemäntänä toimiva sisustustoimittaja Hanna Sumari pitää joka päivä 2 tietoiskua, joista toinen keskittyy keittiösuunnittelun perusteisiin ja toinen trendeihin. Tilaisuuden messuisäntänä toimii keskisuomalaisille jo usean vuosikymmenen ajalta tuttu puheen ja äänen monitoimimies Timo Lievemaa.  

Käy tutustumassa messujen ohjelmaan ja näytteilleasettajiin jo ennakkoon tapahtuman omilta sivuilta, niin saat enemmän irti messuista. Kurkkaa lisätiedot osoitteesta: www.jklrakennusmessut.fi.

Tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa pe-su 8.–10.3.2019. Messut ovat avoinna pe-la klo 10–17 ja sunnuntaina 10-16. Voit seurata Rakennusmessujen kuulumisia myös Facebookissa ja Twitterissä.

 

Arvomme jälleen ilmaislippuja Jyväskylän Rakennusmessuille!

Tänäkin vuonna haluamme tarjota kymmenelle onnekkaalle mahdollisuuden osallistua Rakennusmessuille ilmaiseksi. Arvomme ilmaislippuja lyhyeen kyselyymme vastanneiden kesken. Kysely sisältää muutaman kysymyksen verkkokauppaamme liittyen, jota haluamme kehittää jatkuvasti vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. 

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan - arvomme voittajat perjantaina 1.3.2019

Arvontaan osallistuminen on päättynyt - onnittelut voittajille!