Laattaleevillä tapahtuu Kesä 2021

Laattaleevillä tapahtuu Kesä 2021

 

 

Kesän aukioloajat käytössä

Kesäkuu on lähtenyt käyntiin aurinkoisesti. Laattaleevillä tämä tarkoittaa myös siirtymistä kesäajan aukioloihin. 

 

Myymälä on avoinna:
ma-pe klo 8-18
    lauantaisin suljettu
Varasto  on avoinna:
ma-pe klo 7-17
lauantaisin suljettu

Kesäkuussa on aukioloissa poikkeuksena myös juhannus. Aattoa ennen suljetaan klo 15. Juhannusaattona myymälä ja varasto on kiinni.

 Myymälässä kesäaika on voimassa elokuun loppuun, 30.8. asti.

 

Toivotamme lukijoillemme hyvää juhannusta!

 

Laattaleevillä tapahtuu

Liikkeessämme tapahtuu kaiken aikaa: uusia tuotteita tulee näytteille ja itse myymälää on uudistettu. Olemme pyrkineet selkeyttämään tuotteiden sijoittelua myymälässämme. Osa uutuuksista on jo nähtävissä, osa tulee myymälään lähiviikkojen aikana. 

 

 

 Uusia tuotteita tulee näytteille

 

Uusia laattoja, uusia sävyjä

Verkkokaupassamme uusista laatoista on jo saatavilla käsityönä tehty Fattamano-sarja Sartorialta. Sarjan laattaa on saatavana 10 eri värissä, mattapinnalla. Sarjaa täydentää puolipyöreät listellolaatat, joita voi käyttää yhdessä mattapintaisten laattojen kanssa. 

Ceramica Magicalta puolestaan myymälään tulee esille uusi laattasarja nimeltään Biancone. Biancone-laatat muistuttavat eläväpintaista kalkkikiveä. Sarja sopii erinomaisesti moniin käyttökohteisiin. Laattaa voidaan käyttää monipuolisesti niin julkisissa tiloissa kuin kotona.

Lagom puolestaan on uusi lämminsävyinen laattasarja Terratintalta. Se  täydentää hyvin Terratintan betonimaisten laattasarjojen  valikoimaa. Kerromme lisää näistä laatoista seuraavassa blogikirjoituksesamme. Laatat tulevat myöhemmin myös Laattaleevin verkkokauppaan.   

 

Uusi ilme kylpyhuoneeseen 

Liikkeessämme on tuotevalikoima suunniteltu siten, että löydät saman katon alta laatat, hanat, suihkusetit, wc:t, kylpyhuonekalusteet sekä muut kylpyhuone- tarvikkeet. Aiemmin keväällä valikoimiimme tuli Damixan valkoiset keittiö- ja pesuallashanat. Myös Damixan suihkupakettia saa nyt valkoisena. 

Valikoimamme kasvaa myös näin kesällä. Tällä hetkellä nähtävillä on Damixan uutuus, kosketusvapaa hana ”Touchless”. 

 

Kuvassa kosketusvapaa hana ”Touchless”

 

Svedbergsin myyntinäyttelymme myös uudistuu. Kalusteuutuudet tulevat myymäläämme kesäkuun lopussa. Kerromme lisää näistä seuraavassa blogikirjoituksessamme.

 

Seuraa blogiamme, kerronmme lisää kesän uutuuksista tuonnempana

Haluatko lisätietoja?

Jos sinulla jäi kysyttävää aiheesta, ota meihin yhteyttä! Kerromme sinulle mielellämme lisää ja asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!