Laattaleevin kesä 2020

Laattaleevin kesä 2020

Kesän aukioloajat käytössä

Kesäkuu on lähtenyt käyntiin aurinkoisesti. Laattaleevillä tämä tarkoittaa myös siirtymistä kesäajan aukioloihin. 

Liike on avoinna ma-pe klo 8-18, lauantaisin suljettu. Varasto puolestaan on avoinna 7-17, lauantaisin suljettu. Myymälässä kesäaika on voimassa elokuun loppuun, 30.8.asti.

 

Laattaleevillä tapahtuu

Liikkeessämme tapahtuu kaiken aikaa: uusia tuotteita tulee näytteille ja itse myymälää on uudistettu. Olemme pyrkineet selkeyttämään tuotteiden sijoittelua myymälässämme.

 Uusia tuotteita tulee näytteille

 

Uusi ilme kylpyhuoneeseen 

Liikkeessämme on tuotevalikoima suunniteltu siten, että löydät saman katon alta laatat, hanat, suihkusetit, wc:t, kylpyhuonekalusteet sekä muut kylpyhuonetarvikkeet. Valikoimamme uudistuu myös näin kesällä. Tällä hetkellä nähtävillä on uusia tuotteita esimerkiksi Damixalta ja Svedbergsiltä. 

 

 

Näytteillä on nyt Svedbergsin  ja Damixan uutuuksia tyylikkäissä ja trendikkäissä väreissä. 

 

Uusia laattoja, uusia sävyjä

Valikoimissa on tunnettujen brändien tuotteita, mutta myös erikoisempia laattoja, joita ei välttämättä muualta saa. La Fabbrica SpA on italialainen laattavalmistaja, jonka tuotteissa korostuu laatu ja tyyli. Laatat soveltuvat teknisiltä ominaisuuksiltaan sekä koteihin että julkisiin rakennuksiin. Samaiselta valmistajalta on näytteillä myös Highline-sarjan laattoja, jotka ovat saatavissa heti varastosta.

La Fabbrican laatoissa on laatua ja ulkonäköä.

 

Terratintalta myymälään tulee esille Betonmetal, joka esiteltiin Jyväskylän rakennusmessuilla tänä keväänä. Betonmetal-laatat ovat kestäviä ja muistuttavat pinnaltaan sävytettyä betonia metallisella vivahteella. Sarja sopii erinomaisesti moniin käyttökohteisiin, joissa haetaan nykyaikaista cityhenkeä. Laattaa voidaan käyttää monipuolisesti niin julkisissa tiloissa kuin kotona.

Terratintalta näytteille tulee Betonmetal, joka esiteltiin rakennusmessuilla tänä keväänä.

 

Kesän asuntomessut Tuusulassa 3.-30.8.2020

  

 

Asuntomessut järjestetään vuonna 2020 Tuusulassa

 

Asuntomessut järjestetään vuonna 2020 Tuusulassa, joka sijaitsee vain 30 kilometrin päässä Helsingistä aivan Tuusulan keskustan Hyrylän palveluiden tuntumassa, Rykmentinpuiston alueella.

Messualueella on puurunkoisia taloja, hirsitaloja ja kivitaloja, sekä yksi- että kaksikerroksisia ratkaisuja. Asuntomessukoteja on näytteillä 41. Tänä vuonna  teemana on taide. Se on esillä niin asumisessa kuin aluesuunnittelussa. Myös luonnonmateriaalit näkyvät vahvasti sekä sisustuksessa että rakentamisessakin.

Tuttuun tapaan asuntomessuilta löytyy tänä vuonna Laattaleevin toimittamia tuotteita messukohteessa nimeltään Honka Huomen, joka löytyy messuilla kohdenumerolla 41. Tämä on ehdottomasti huomioimisen arvoinen kohde, jota kukaan messualueella kävijä ei halua jättää väliin.

Seuraa blogiamme, kerronmme lisää kesän asuntomessuista tuonnempana.

Haluatko lisätietoja?

Jos sinulla jäi kysyttävää aiheesta, ota meihin yhteyttä! Kerromme sinulle mielellämme lisää ja asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!