Laattaleevin kesä 2023

Laattaleevin kesä 2023

 

Laattaleevin myymälässä tapahtuu

Kesäkuu on lähtenyt käyntiin aurinkoisesti. Laattaleevillä tämä tarkoittaa myös siirtymistä kesäajan aukioloihin. 

Liike on avoinna ma-pe klo 8-18, lauantaisin suljettu. Varasto puolestaan on avoinna 7-17, lauantaisin suljettu. Laattaleevillä kesäaika on voimassa elokuun loppupuolelle 27.8.asti.

Liikkeessämme tapahtuu kaiken aikaa: uusia tuotteita tulee näytteille ja itse myymälää on uudistettu. Damixan Silhouet-sarjan hanat ja suihkut löytyvät myymälästämme, nyt myös saatavissa uusi sävy: grafiitinharmaa. 

 

https://www.laattaleevi.fi/collections/hanat-ja-suihkut-1/products/damixa-silhouet-keittiohana-harjattu-grafiitinharmaa-740815535

Nyt myös Silhouet keittiöhanaa on saatavana grafiitinharmaana

 

 

Damixan tuotevalikoimassa verkkokaupassamme on hanojen ja suihkusettien lisäksi kylpyhuonetarvikkeita, joilla voit uudistaa kylpyhuoneen ilmettä.

 

Kesän uutuudet Intermatex Tech ja LL Messina Gold 

Verkkokauppaan on kevään aikana valikoimaan tullut Intermatex Tech mosaiikkilaattoja, sävyinä matta ja kiiltävä valkoinen. Nyt näitä pianonkoskettimia muistuttavia kitkat -laattoja saa jatkossa myös sinisen ja vihreän sävyisenä. Laatat ovat tulossa varastollemme kesä-heinäkuun vaihteessa.

Intermatex Tech mosaiikkilaatat sopivat moneen käyttötarkoitukseen

 

Samoin varastollemme on tulossa kesä-heinäkuun vaihteessa uusi marmorikuvioinen 60x120cm laatta Messina gold Intermatexilta. LL Messina Gold  - laatoissa on kaunis marmorikuviointi vaaleanharmaalla/ruskealla ja hillityllä kullanvärisellä kivijuovituksella. Laattaa on saatavana sekä kiiltävänä että mattana ja se on rektifioitu. Tämä laatta on nähtävillä jo verkkokaupassamme.

Kuvassa LL Messina Gold kiillotetulla pinnalla

 

Terratintan uutuudet

  

Terratintan Stick-kokoelma täydentää Hexa-sarjaa. Stick-sarja koostuu matta- ja kiitäväpintaisista kitkat mosaiikkilaatoista. Mattapintaiset kitkat mosaiikit toistavat tuttuja Hexan (Hexa Floor ja Hexa mosaic)  värejä. Voit yhdistää Stick- ja Hexalaatat täydellisesti toistensa kanssa. 

 

 Hexa Floor ja Stick-mattalaatat täydentävät toisiaan

 

Näiden lisäksi saatavana on kiiltävät Stick-laatat, joissa on 12 eri sävyä.

 Kiiltävissä Stick-mosaiikkilaatoissa on 12 kaunista sävyä
 

 

Terratintan uutuus Norse-sarja

Norse on minimalistinen ja nykyaikainen laattakokoelma, jonka design perustuu yksinkertaiseen skandinaaviseen tyyliin. Sarja koostuu seitsemästä eri sävystä. Sarjaa on saatavana koossa 60x60, 30x60 sekä 10x10.

Kuvassa Norse-sarjan laatta sävy Fog

 

Edellä mainittujen laattojen lisäksi on saatavana Norse 10x30 cm Roller

Norse Roller on puolipyöreä, kovera seinälaatta, jolla saa luotua uniikkeja tehosteita kodin seinäpinnoille. 

 

Norse Roller käy tehosteeksi kylpyhuoneeseen

 

Olemme koonneet verkkokauppaan kylpyhuoneen laatat, hanat ja suihkut, kalusteet sekä tarvikkeet samalle sivulle kylpyhuone kuntoon. Sivua päivitetään jatkuvasti, joten sieltä voi saada ideoita, kun kylpyhuoneen kunnostaminen on ajankohtaista. 

Varastolaatat -20% kampanja

Löydä uusi tyyli kotiisi edullisesti. Katso tarjouslaatat ja valitse omasi laajasta valikoimasta. Laatat ovat saatavilla heti varastostamme. Kannattaa toimia pian, sillä kampanja päättyy heinäkuun alussa, 2.7.