Laattaleevin syksy 2023

Laattaleevin syksy 2023

Heinäkuu on jo kääntynyt elokuuksi ja olemme palaamassa kesän jälkeen pikkuhiljaa kohti normaalia arkea. Tämä tarkoittaa Laattaleevin myymälässä ja varastossa siirtymistä talviajan aukioloaikoihin. 29.8. alkaen olemme auki seuraavasti:

 Myymälämme on avoinna:                      

 • ma-pe                   klo 8–18
 •  la                          klo 10–14
 •  su                         suljettu 

Varasto on avoinna:

 • ma-pe                   klo 7–17
 •  la                          klo 10–14
 •  su                         suljettu  

                           

  Uutta Laattaleevillä 

  Laattaleevin myyntinäyttelyyn (showroom) on saatu uusia mielenkiintoisia laattauutuuksia kuluneen kesän aikana. Lisäksi olemme lisänneet suuria mallitauluja laatoistamme. Viimeisimmät uutuudet ovat aina esillä myyntinäyttelyssämme. Saman katon alta asiakas löytää laatat, kylpyhuonekalusteet, hanat ja suihkut sekä muut kylpyhuonetarvikkeet. 

  Näkymä Laattaleevin myymälästä, kuvasa akryyliamme, valmistaja FM Mattsson Mora Group Finland

   

  Laattaleevi on mukana näyttelyissä

  Suomen suurin design- ja sisustustapahtuma, Habitare, käynnistyy 13. syyskuuta. Näyttelyn keskeinen teema ”Yhdessä / Together” ammentaa yhteisestä olemisesta ja kertoo tämän hetken tarpeesta tuntea yhteenkuuluvuutta, mutta myös velvollisuudesta pitää luonnosta ja toisistamme huolta, yhdessä.

  Laattaleevi on mukana yhdessä FM Mattsson Mora Group Finland Oy:n ja Sentakia Oy:n kanssa.

  Laattaleevin Juha-Pekka Virkkunen toteaa, että on hienoa päästä kertomaan laattamaailman uusimmista trendeistä. Tarjolla on tänä vuonna uutuuksia: kauniita värejä sekä rauhoittavia skandinaavisia maanläheisiä sävyjä. 

  Kannatta seurata Laattaleeviä Instagramissa, Facebookissa sekä Laattaleevi.fi sivuilla niin kuulet lisää messukampanjastamme!

   

   Habitaressa Laattaleevi esittelee italialaisen laattavalmistajan, Marca Coronan, laattoja

   

  Cersaien kansainväliset laattamessut

   Syyskuussa järjestetään 25. 09.–29. 09. välisenä aikana Cersaien kansainväliset laatta-alan suurimmat messut Italian Bolognassa. Näytteillä on uusia mielenkiintoisia laattasarjoja, värejä ja voimakkaita kuvioita. Kerromme lisää tapahtumista ja uutuuksista messutapahtumien aikana ja messujen jälkeen.

   

  Kuva: Cersaien Messut 2022

   

  Mallipalat matkaan

   

  Mallipalat ovat yhä edelleen ilmaisia, mutta olemme perineet toimituskuluja eur 8,90. Nämä mallipalojen toimituskulut hyvitämme varsinaisen laattatilauksen yhteydessä.

  Kuvassa: Materici Foresta, TBrick Eucalyptus, Genesi Menta sekä Hexa Wall Green Echo

  Mallipalat toimivat hyvänä apuna remontin eri vaiheissa. Mallipalan avulla voit vertailla laattojen eri sävyjä: mallipalasta saat helpommin käsityksen siitä, miltä laatta näyttää kotonasi luonnonvalossa tai keinovalossa. Eri sävyjen vertaaminen on helpompaa, kun sinulla on jotain mihin verrata: samasta laatasta kannattaa tilaa ainakin kaksi sävyä ja vertailla niitä keskenään.

  Pidä mallipalat tallessa, niille on käyttöä myös myöhemmin esimerkiksi huonekalujen tai kodintekstiilien valinnassa. Niiden avulla voit kaupassa katsoa, miten värit sopivat yhteen. 

  Haluatko lisätietoja?

  Tutustu uutuuksiimme verkkokaupassamme tai ota meihin yhteyttä!