Laattaleevin syksyn 2022 kuulumisia

Laattaleevin syksyn 2022 kuulumisia

Laattaleevin syksy 2022

 

Kesä on jo kääntymässä vähitellen syksyyn ja olemme palaamassa kesän jälkeen pikkuhiljaa kohti normaalia arkea. Tämä tarkoittaa Laattaleevin myymälässä ja varastossa siirtymistä talviajan aukioloaikoihin. 29.8. alkaen olemme auki seuraavasti:

 Myymälämme on avoinna:                      

  • ma-pe                   klo 8–18
  •  la                          klo 10–14
  •  su                         suljettu 

Varasto on avoinna:

  • ma-pe                   klo 7–17
  •  la                          klo 10–14
  •  su                         suljettu 

 

Uutta Laattaleevillä

 

Laattaleevin myyntinäyttelyä (showroom) on uudistettu kuluneen kesän aikana. Olemme lisänneet suuria mallitauluja laatoistamme. Viimeisimmät uutuudet ovat aina esillä myyntinäyttelyssämme. Saman katon alta asiakas löytää laatat, kylpyhuonekalusteet, hanat ja suihkut sekä muut kylpyhuonetarvikkeet. 

 

Kuva Laattaleevin myymälästä, kuvasa akryyliamme, valmistaja FM Mattsson Mora Group Finland

 

Laattaleevi on mukana näyttelyissä

 

Koronan aiheuttamat rajoitukset ovat väistymässä ja vuodella eteenpäin siirtynyt sisustus-, design- ja huonekalutapahtuma Habitare pidettiin nyt syyskuussa, 7.–11.9.

Laattaleevi oli mukana yhdessä FM Mattsson Mora Group Finland Oy:n ja Sentakia Oy:n kanssa.

Näyttelyssä mukana on myös Laattaleevin Juha-Pekka Virkkunen, joka toteaa, että korona-ajan jälkeen on hienoa päästä tapaamaan asiakkaita messuympäristössä ja kertomaan laattamaailman uusimmista trendeistä.

Tarjolla on tänä vuonna rohkeita värejä, mutta suomalaisella maltillisuudella varusteltuna. Näyttelyn ajan Laattaleevillä oli tarjouksessa Damixan Silhouet- kattosuihkut (kaikki värit).  Damixan Silhouet (väri musta) on tarjouksessa 1.9. alkaen lokakuun loppuun.

 

 

Habitaressa Laattaleevi esittelee mm. Via Maestra-laattoja

Syyskuussa järjestetään myös Cersaien kansainväliset laatta-alan suurimmat messut Italian Bolognassa. Näytteillä on uusia mielenkiintoisia laattasarjoja, värejä ja voimakkaita kuvioita. Kerromme lisää tapahtumista ja uutuuksista messutapahtumien aikana ja messujen jälkeen.

 

Kuva: Cersaien Messut 2021

 

4.-6.10. järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Finnbuild, kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut. Laattaleevi on tapahtumassa mukana yhdessä miran kanssa. Tapahtuma kokoaa yhteen tärkeimpiä rakennusalan toimijoita.

 

 

Mallipalat matkaan

 

Mallipalat rahtimaksun hinnalla

 

Mallipalat ovat yhä edelleen ilmaisia, mutta olemme syksystä lähtien perineet toimituskuluja eur 8,90. Nämä mallipalojen toimituskulut hyvitämme varsinaisen laattatilauksen yhteydessä.

Mallipalat toimivat hyvänä apuna remontin eri vaiheissa. Mallipalan avulla voit vertailla laattojen eri sävyjä: mallipalasta saat helpommin käsityksen siitä, miltä laatta näyttää kotonasi luonnonvalossa tai keinovalossa. Eri sävyjen vertaaminen on helpompaa, kun sinulla on jotain mihin verrata: samasta laatasta kannattaa tilaa ainakin kaksi sävyä ja vertailla niitä keskenään.

Pidä mallipalat tallessa, niille on käyttöä myös myöhemmin esimerkiksi huonekalujen tai kodintekstiilien valinnassa. Niiden avulla voit kaupassa katsoa, miten värit sopivat yhteen. 

Haluatko lisätietoja?

Tutustu uutuuksiimme verkkokaupassamme tai ota meihin yhteyttä!