Laattaleevin uutuuksia

Laattaleevin uutuuksia

Tässä blogikirjoituksessa esittelemme Laattaleeville jo tulleita ja syksyn aikana tulevia uutuuksia. 

Espanjalaiselta Undefasalta on valikoimiimme ja myös verkkokauppaan saapuneet Reims, Irta, Capitol - seinälaattasarjat. Näissä laatoissa sävyt ovat maanläheisiä, laattojen pinta betonimaisen rouhea. Irta-sarjaan on saatavilla myös aaltoilevat kuviolaatat. 

 

Kuvassa Irta Perla ja Capitol Gris

 

Uutuuksiamme ovat myös aiemmin tulleet Ceppo White, kiiltävä valkoinen 60x60 laatta sekä LL Domus Bianco, kiiltävä marmorikuvioinen laatta. Tämä laatta on kuvioinniltaan lämminsävyinen ja elegantti: kuvioinnissa voi erottaa hienon kullan vivahteen. Se soveltuu näin ollen vaativiinkin kohteisiin ja erinomaisesti esim. kylpyhuoneen seinään. Tätä laattaa on saatavana koossa 60x60. 

Sisustamisen uudet tuulet

Sisustamisessa ja rakentamisessa on menty aika monta vuotta harmaan eri sävyillä. Samaa laattaa käytetään seiniin ja lattiaan. Nyt värisävyt ovat muuttumassa lämpimämmän sävyisiksi. 

Laatoissa ihastuttavat nyt pehmeät, vaaleat ja luonnonläheiset värisävyt: beige,  vehnä sekä valkoisen ja kermanvalkoisen neutraalit sävyt. Myös luonnolliset lämpimät värisävyt kuten hiekka, luonnonvalkoinen, ruskea ja pehmeät harmaan sävyt ovat nousussa.

Terratintan uutuus - Lagom

Lagom-sarja on hyvä lisä betonimaisiin laattoihin. Sarjan värisävyt ovat lämpimämpiä kuin aiemmissa Terratintan betonimaisissa laattasarjoissa, joten se sopii hyvin nykyiseen sisustustrendiin.

 

Kuvassa: Lagom White ja puolipyöreä Lagom Curvy 

 "Lämpimät, pehmeät sävyt sopivat hyvin skandinaaviseen makuun. Lagom-sarjaa on helppo yhdistellä esimerkiksi uusien päivitettyjen Hexa mosaiikkilaattojen sävyjen kanssa", toteaa B-to-B puolen yhteyshenkilömme Juha-Pekka Virkkunen.

Nimenä Lagom kuvaa hyvin tätä Terratintan laattasarjaa. Lagom on Skandinaviassa (erityisesti Ruotsi ja Norja) laajalti käytetty termi, joka kiteyttää vanhan pohjoismaisen kansanviisauden ja elämänohjeen yhdellä sanalla. Vapaasti käännettynä Lagom tarkoittaa "juuri oikeaa määrää" ja "sopusuhtaista". 

Tätä laattasarjaa on saatavissa useassa eri koossa sekä kolmena eri versiona: mattana,Terazzona ja Curved-laattana 

  

 Terratintan Lagom-sarjan laattoja on helppo yhdistellä vaikkapa Hexamosaiikkilaatojen kanssa

Lagom on tulossa verkkokauppaamme alkusyksystä. 

 

Uutuuksia espanjalaiselta Natucerilta

Tehosteeksi kylpyhuoneeseen  tai keittiön välitilaan sopii hyvin Natucerin Fan-laattasarja. Kyseistä laattasarjaa on saatavissa useammassa sävyssä, joita voi yhdistellä keskenään. Lopputulos on persoonallinen ja antaa hyvin ilmettä kodin eri tiloihin. Fan-sarja tulee myös tehdastilaustuotteena verkkokauppaan syksyn aikana.

Fan-sarjan värejä voi yhdistellä. Lopputulos on pirteän yksilöllinen