Laattavalmistajat esittelyssä - Vives Cerámica

RSS
Laattavalmistajat esittelyssä - Vives Cerámica

 

Vives Cerámica eli Vives Azejulos y Gres on laattavalmistaja, joka edustaa espanjalaista osaamista. Yrityksen tuotteet erottaa niiden uniikki tyyli, jossa perinteisten laattatoteutuksien rinnalla löytyy lukuisia vaihtoehtoja myös erottavampaa ilmettä tavoitteleville. 

Avaintekijä Vivesin aikaan ja trendeihin vastaavissa toteutuksissa on Vivesin kehitystiimi - Vivesillä seurataan aktiivisesti muuttuvia trendejä sekä uusia teknologioita laattatoteutuksissa korkealaatuisempien ja tyylikkäämpien lopputulosten toteuttamiseksi. Vivesin jatkuvan kehityksen tarkoituksena on aina vastata tuotteillaan haluun tuottaa tyylikkäitä, aikaansa edellä olevia ja ainutlaatuisia tiloja.


Ympäristövastuullinen laattavalinta

Vives on saanut tuotteidensa elinkaaren aikaisten ympäristövaikutusten arvioinnista EPD-verifikaation, eli sen rarjoamat selosteet laattojen toteutuksesta aiheuttamasta kuormituksesta ympäristölle ovat kolmannen, puolueettoman osapuolen hyväksymiä. Vives edistää toiminnallaan ympäristövastuullisen rakentamisen edistämistä.

Vives on myös omalla toiminnallaan sitoutunut ympäristörasitteiden vähentämiseen - tuotannossa otetaan kaiken aikaa huomioon esimerkiksi siinä syntyvien jätteiden hallinta, veden ja energian säästäminen sekä tuotannossa syntyvät päästöt. Vivesin koko tuotantoprosessi on sitoutunut kehittämään tuotantoaan kohti ympäristöystävällisempää suuntaa - jo 50 vuoden kokemuksella.

Kurkistus kokoelmiin

Vivesin kokoelmat yhdistävät trendikästä ilmettä ja kodikasta perinteikyyttä sarjojensa toteuttamisessa, tarjoten tuotteita rohkeista sisustajista aina hillitympää ilmettä tavoitteleville.

Laverton - Laverton kuuluu osaksi Vives:n Cottage- tuotesarjaa, jossa rento trendikkyys yhdistyy urbaaniin tyylisuuntaukseen, joka tavoittelee rustiikkista, maalaistalon lämmintä ja välitöntä tunnelmaa. Lavertonissa nämä ominaisuudet tulevat ilmi kokoelman useina laattakokoina, muotoina ja hillityn erottuvina laattakuvioina, joilla voi luoda tehoste-elementtejä värimaailmaltaan hillityn värimaailman rinnalle.

 

Romsey - Cottage-sarjaan kuuluva Romneyn 20x50 -kokoiset laatat koostuvat jokainen kolmesta eri sävystä, jotka rinnakkain antavat pääväriltään grafiitinharmaan, harmaan, vaaleanruskean, beigen ja valkoisen värit uuden tuulahduksen raikasta ilmettä. Sarjan väreissä on myös laattoja, joissa on mukana pieniä kuvioita, tuoden vielä lisää syvyttä kolmesta sävystä koostuviin laattoihin.

 

Gran Mugat - Sarjan 20x50-kokoiset laatat juhlistavat mustan ja valkoisen harmoniaa useilla upeilla kuvioilla, jotka erottuvat myös upean syvyys-efektinsä ansiosta - laattojen reunojen yläosa on hieman kapeampi, kuin alaosan, korostaen laattojen kuviointia niiden upeista valkoisista reunuksista. Hillityn erottuvaa ilmettä sarjassa voi luoda yhdistämällä sarjan kokovalkoista laattaa kuviolaattoihin. 

Doney - Doney on marmorikuvioinnin taidonnäyte, jonka 60x60 -kokoista laattaa sekä 30x30 kokoista mosaiikkia voi yhdistelemällä innovatiivisella tavalla seinissä ja lattioissa luomaan yhtenäisen, hillityn tyylikkään lopputuloksen. Mosaiikkilaattaa voi käyttää myös lattioissa. Kokolaattaa on saatavilla myös 59,3x119,3 -kokoisena. 

 

Haluatko lisätietoja?

Vivesin upeat laatat tarjoavat mahdollisuuksia tilaan kuin tilaan. Lue lisää tuotteista Vivesin sivuilta, tutustu mallistoihin verkkokaupassamme, tai ota meihin yhteyttä! Voit myös tulla käymään myymälässämme, niin keskustellaan aiheesta lisää!

Edellinen kirjoitus Seuraava kirjoitus

  • Laatta Leevi
Kommentit 0
Jätä kommentti
Nimi:*
Sähköposti:*
Viesti: *

Huomio: kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

* Pakolliset kentät