Mitä vuosi 2022 tuo tullessaan? Laattaleevin kuulumisia

Mitä vuosi 2022 tuo tullessaan? Laattaleevin kuulumisia

 

 

Mitä vuosi 2022 tuo tullessaan?

Nyt kun ollaan vuoden 2022 alussa, on hyvä tarkastella, mitä Laattaleevillä uudistettiin viime vuonna ja mitä tapahtuu vuonna 2022.

Laattaleevillä vuosi on alkanut vilkkaasti. Myymälässä rakennetaan showroomia ja uusille tuotteille tehdän tilaa. Laitamme myöhemmin kuvia uudistuneesta myymälästämme.

Vuosi 2022 tuo muutoksia aukioloaikoihin.  Ajat kannattaa pitää mielessä – toki suunnitteluaikaa voi varata aukioloaikojen ulkopuoleltakin.

 

Myymälä:

  • maanantai-perjantai klo 8-18
  • lauantai klo 10-14

Varasto: 

  • ma-pe klo 7-17
  • la 10-14

 

Uutuksia

 

Syksyllä Cersaien näyttelyssä 2021 vahvimmin nousivat esille kuviot ja värit. Marmorikuvioitu ja kivimäinen laatta ovat edelleen suosittuja. Marmorikuvioitu laatta on nykyisin värikästä: vihreä ja sininen ovat tulleet perinteisten valkoisen, harmaan ja beigen rinnalle. Myös marmorikuvioiduille laatoille tyypilliset juonteet ovat aiempaa selkeämpiä.

Cersaien näyttelystä Laattaleeville kotiutui uutuutena italialaisen laattavalmistajan, Marca Coronan, Foyer Pure marmorikuvioinen laatta. Tätä laattaa on saatavana mattana ja kiiltävänä koossa 60x60.

 

Kuvassa Foyer Pure kiiltävä laatta

 

Messu-uutuuksia ovat myös Multiforme ja Multiforme Inciso koossa 40x80cm ja kahdessa lämpimän beigen sävyssä. Nämä laatat ovat mattapintaisia ja betonimaisia. Inciso laatassa on strukturimainen pinta. Multiformen ja Multiforme Incison laattoja voi helposti yhdistellä keskenään. Uutuuksia on tulossa lisää tammikuun helmikuun aikana. 

laattana Multiforme ja Multiforme Inciso sävy Polvere

Täydensimme syksyllä valikoimaamme myös Elisir Royal Chevron 7,5x45cm puukuviolaatalla. Aidon puun tuntuinen puukuviolaatta sopii hyvin eteisten, kodin suurten lattiapintojen, keittiöiden ja terassien laataksi.

Laattauutuudet löytyvät verkkokaupastamme ja ovat heti saatavissa varastostamme. Huom! Heti saatavissa olevista laatoista (ei uutuuksista) on -25% tarjous voimassa 31.3.saakka. Remontoijien ja rakentajien kannattaa hyödyntää tarjousta!

 

Verkkokauppa

Verkkokaupan ulkonäköä ja toiminnallisuuksia uudistettiin kesällä 2021. Tuotteista laatat löytyvät nyt mm. tyylin, värin ja kohteiden mukaan. Sivuilla on ideagalleria, josta voi löytää uusia ideoita rakentamiseen tai remontointiin. Kokoamme myös uusia mielenkiintoisia blogiartikkeleita ja asiakastarinoita sivustollemme. Näitä kannattaa lukea! Viimeisimmässä asiakastarinassa Juuso Mäkilähde kertoo kotinsa rakennusprojektista.

 

 

Mallipalatoimitukset

 

Verkkokauppaa uudistettaessa uudistimme myös mallipalojen tilaamista. Tehdessäsi valintaa eri laattojen välillä vaihtoehdoista kannattaa tilata mallipala.

Suosittelemme, että tarkastelet laattamalleja juuri siinä ympäristössä ja oikeassa valaistuksessa, johon laattaa ollaan laittamassa. Laatat ovat kuvissa aina suuntaa antavia, mallipala helpottaa sävyjen hahmottamista. Jos valinta tuottaa edelleen päänvaivaa, kannattaa kysyä apua suunnitteluun.

 

Koronatilanne ja vuoden 2022 messut

Korona vaikuttaa yhä edelleen mm. messujen järjestämiseen. Maaliskuussa tavallisesti pidettävät tutut Jyväskylän rakennusmessut siirtyvät vuodella eteenpäin.

Kevään Cevisaman messut Espanjassa on siirretty kesäkuulle. CEVISAMA 2022 alkaa tämänhetkisen tiedon mukaan maanantaina 13. kesäkuuta ja päättyy perjantai 17. kesäkuuta. Laattaleevin pitäisi olla mukana messuilla uusia tuulia etsimässä.

Syyskesällä viimeisimpiä muotisuuntauksia esitellään asuntomessuilla. Tänä vuonna asuntomessut järjestetään Naantalissa. Laattaleevi on tänä vuonna mukana messuilla. Tästä kerromme myöhemmin enemmän, jos asuntomessut tänä vuonna järjestetään.

Syksyllä  on perinteiseen tapaan Habitare 11.-15.9 Helsingissä sekä keraamisten laattojen sekä kylpyhuonetarvikkeiden Cersaie-messut, jotka järjestetään 28.9–2.10. Italian Bolognassa.

Juha-Matti Pirilä kertoo: ”Voimme messujen jälkeen tuoda nähtäväksi asiakkaillemme uutuuksia ja kertoa, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan. Meiltä asiakkaat saavat ideoita sisustamiseen sekä neuvoja kodin ja tilojen toiminnallisuuden parantamiseksi.”

 Messukuulumisia kerromme myöhemmin tässä blogissa.

Haluatko lisätietoja?

Laattaleevi on yli 30 vuoden kokemuksella toimiva sisustamisen, rakentamisen ja remontoinnin erikoisliike. Yritys maahantuo laattoja muun muassa Italiasta ja Espanjasta, ja oma maahantuonti mahdollistaakin edulliset toimitukset koko Suomeen. Suuren laattavalikoiman lisäksi valikoimaan kuuluu mm. kylpyhuonekalusteita, muita lattiapäällysteitä (parketit, vinyylit, vinyylikorkit jne.) sekä kaikki niiden asentamiseen ja hoitamiseen tarvittavat tuotteet

Etsitkö vielä ilmettä omaan kotiisi tai muuhun kohteeseesi? Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme tai keskustelemassa lisää tulevasta projektistasi vaikka paikan päällä! Autamme sinua mielellämme toteuttamaan juuri sinun makuusi sopivan, tyylikkään lopputuloksen.