Mitä vuosi 2023 tuo tullessaan? Laattaleevin kuulumisia

Mitä vuosi 2023 tuo tullessaan? Laattaleevin kuulumisia

Vuosi 2023 on alkanut uusine tuulineen. Laattaleevillä on uudistettu myyntitiloja ja tiloja uudistetaan tänäkin vuonna. Uusille tuotteille on tehty tilaa ja valikoimaa on päivitetty.

Laitamme myöhemmin kuvia myymälästämme. Tuotevalikoimamme on suunniteltu siten, että meiltä löytyvät laattojen lisäksi hanat, suihkusetit, wc:t, kylpyhuonekalusteet sekä muut kylpyhuonetarvikkeet.

Myymälän ja varaston aukioloajat kannattaa pitää mielessä.

Myymälä:

  • maanantai-perjantai klo 8-18
  • lauantai klo 10-14

Varasto:

  • ma-pe klo 7-17
  • la klo 10-14

 

 Uutuuksia

Kivimäiset laatat

Pietra di Marais

Olemme saaneet verkkokauppaamme italialaisen Ceramiche Caprin kivimäisen laatan Pietra di Marais. Laattasarjassa on 4 sävyä ja kolme kokoa: 15x15, 30x60 ja 60x60cm. Toimitukset tammikuun lopussa/helmikuun alussa. 

Ceramiche Capri Pietra di Marais, sävy Nero

 

 Arkistyle

Cersaien näyttelystä kotiutui Laattaleevin valikoimiin italialaisen Marca Coronan Arkistyle. Sarjan laatat ovat kauniita luonnonkivimäisiä laattoja, jotka soveltuvat sekä lattiaan että seiniin. Sarjassa on neljä eri sävyä. Laattakokoina 15x15, 60x60, 60x120.

Marca Coronan Arkistyle, sävyinä Clay, Sand sekä esagona Shade warm

 

Laatasta on saatavissa myös  kuusikulmainen laatta (esagona). Tätä  terazzopintaista laattaa on saatavana kahdessa sävyssä. Esagonan koko on 25x21,6. Samaa terazzopintaista laattaa on myös koossa 60x60. 

 

 

 Kuvassa Arkistyle esagona Shade warm

 

Stravaganza

Stravaganza on espanjalaisen Vivesin seinälaattasarja, jossa on kauniit luonnonläheiset sävyt. Laattasarja jäljittelee aitoa kiveä, mukana hieman pintaefektiä. Laattaa on saatavana kolmessa eri sävyssä kokona 25x75cm. 

Siracusa

Vivesin Siracusa koossa 25x75 on mattapintainen terazzoseinälaatta. Laatan pinnassa erisävyiset kivikuviot tulevat kauniisti esille vaalealla pohjalla.

 

Vivesin Stravaganza, sävynä Gris. Keittiön välitilassa Siracusa terazzolaatta

 

Marmorikuvioitu laatta

Marmorikuvioitu laatta on nykyisin aiempaa värikkäämpää. Sininen ja vihreä ovat tulleet perinteisen valkoisen, harmaan ja beigen rinnalle. Myös marmorikuvioiduille laatoille tyypilliset juonteet ovat aiempaa selkeämpiä. 

Onice Iride

Valikoimissamme uutuuksina ovat AvaCeramican tyylikäs seinä- ja lattialaatta Onice Iride koossa 60x120. Tätä laattaa on saatavissa tehdastilauksena 6 eri sävyssä. Laatta on tulossa verkkokauppaan tammikuun lopussa. Laatta on nähtävillä Laattaleevin myymälässä.

Avaceramican Oncie Iride sävy Avorio

 

Vallelungan Luce-sarjan laatoissa kultaan vivahtavat juonteet ja laatan pinnan kuviointi saavat tämän laatan elämään. Kyseistä laattaa on saatavana kahdessa eri sävyssä ja useammassa koossa satiinisena ja kiiltävänä. Laatta on tehdastilaustuote ja se on nähtävissä myymälämme showroomissa. 

 

Vallelunga Luce Oro

Gemstone

Seinä- ja lattialaatta Gemstone on La Fabbrican kaunis marmorikuvioinen laatta koossa 60x120. Laattaa on saatavana sekä mattana että lappato pinnalla (kiillotettu) Laatta on myös nähtävillä showroomissamme. 

Gemstone käy seinään että lattiaan

 

Kerromme lisää uutuustuotteistamme kevään aikana

 

Verkkokauppa

Verkkokaupan ulkonäköä ja toiminnallisuuksia uudistettiin kesällä 2021. Tuotteista laatat löytyvät nyt mm. tyylin, värin ja kohteiden mukaan. Sivuilla on ideagalleria, josta voi löytää uusia ideoita rakentamiseen tai remontointiin. Kokoamme myös uusia mielenkiintoisia blogiartikkeleita ja asiakastarinoita sivustollemme. Näitä kannattaa lukea!

 

Mallipalatoimitukset

 

Verkkokauppaa uudistettaessa uudistimme myös mallipalojen tilaamista. Tehdessäsi valintaa eri laattojen välillä vaihtoehdoista kannattaa tilata mallipala. Mallipalojen toimituksesta perimme eur 8,90. Hyvitämme tämän summan laattoja tilatessasi.

Suosittelemme, että tarkastelet laattamalleja juuri siinä ympäristössä ja oikeassa valaistuksessa, johon laattaa ollaan laittamassa. Laatat ovat kuvissa aina suuntaa antavia, mallipala helpottaa sävyjen hahmottamista. Jos valinta tuottaa edelleen päänvaivaa, kannattaa kysyä apua suunnitteluun.

 

2023 messut

Maaliskuussa pidetään tutut Jyväskylän rakennusmessut. Messujen ajankohta on 17.3.2023 – 19.3.2023.

Syksyllä on perinteiseen tapaan Habitare 13.-17.9. Helsingissä sekä keraamisten laattojen sekä kylpyhuonetarvikkeiden Cersaie-messut, jotka järjestetään 25.-29.9. Italian Bolognassa. Kerromme tapahtumista myöhemmin lisää tässä blogissa.

Haluatko lisätietoja?

Laattaleevi on yli 30 vuoden kokemuksella toimiva sisustamisen, rakentamisen ja remontoinnin erikoisliike. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, kun rakennat tai remontoit. Tai tule käymään myymälässämme.