Rakennusmessut ovat täällä taas!

Rakennusmessut ovat täällä taas!

Jyväskylän Rakennusmessut ovat täällä taas! Jotkin asiat säilyvät kuitenkin ennallaan - kuten meidän sijaintimme messuosastolla C-399.

Tule viettämään kanssamme inspiroiva viikonloppu Jyväskylän Paviljonkiin ja tutustumaan niin meidän kuin muidenkin näytteilleasettajien esittelemiin uutuuksiin! Saat ideoita ja opastusta rakentamiseen sekä remontointiin.

Luvassa rakennusmessuilla vuonna 2020

Jyväskylän Paviljongissa järjestetään tulevana viikonloppuna 6.3.–8.3. rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton erikoismessut. 

Jos haaveissasi on rakentaminen tai remontointi, kannattaa tulla osastolle C-399. Laattaleevi on totuttuun tapaan siellä mukana. Kanssamme samalla osastolla ovat Damixa, Sentakia, Unidrain, Lektar sekä Mira.

 

Uutuksia Terratintalta

Messuilla valikoimassa on vanhoja suosikkeja ja hienoja uutuuksia.Tänä vuonna painopisteemme on laatoissa ja tuomme messuille esittelyyn kokoelman Terratintan uutuuksia.

Messuilla on ensiesittelyssä Terratintan uusi industrial henkinen Betonmetal-sarja. Mukana on myös mm. viime vuonna julkaistuja laattasarjoja Terratintalta ja Sartorialta. Näiden lisäksi on myös esillä kaksi luonnosta inspiraationsa saanutta Terratintan laattasarjaa: Oppdal ja Grained.

 

Sartoria

Artigiana-, Polveri-, Vernici-sarjojen lisäksi Sartorialta esitellään kuviolaattasarja, Scenari, jonka värikkäät ja erottuvat kuviot koostuvat nimensä mukaisesti erilaisista luonnollisista maisemista.

Svedbergsin pohjoismaiset kalustekokoelmat

Nyt voit rakentaa kylpyhuoneestasi yksilöllisen,  juuri sinulle sopivan. Svedbergsin näyttävät, pohjoismaiseen sisustukseen sopivat kylpyhuonekalustekokoelmat ovat täällä. Ja mikä parasta - jos ihastut messuilla näkemääsi kokoelmaan, voit ostaa sen messujen aikana edulliseen messuhintaan.

 

Svedbergs tuo messuille upeita uutuuksia kylpyhuoneen kalustamiseen

 

Damixa

Osastollamme on esittelyssä näyttävä valikoima Damixan hanoja ja suihkuja, jotka ovat ajatonta pohjoismaista designia.

Silhouet on Damixan moderni, pelkistetty ja sulavalinjainen hanamallisto, jossa luotettava laatu ja kaunis muotoilu yhdistyvät. Saatavilla on aiempaa enemmän vaihtoehtoja: uusina sävyinä ovat harjattu messinki ja harjattu teräs. 

Damixan Silhoeut-hanoja on saatavana mm. mattamustana 

Sentakia

Vesi- ja sähkökäyttöiset kuivaimet sekä käytännöllisyyttä lisäävät lisävarusteet ovat messuilla. Sentakian BLG-95 pyyhekuivaimessa on mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia. Tule itse toteamaan! 

 

Unidrain

Unidrain-lattiakaivot ja erilaiset ritilä- ja paneelivaihtoehdot ovat esillä osastollamme. Tyylikkäät linjakaivot antavat laatalle valinnanvapautta ja viimeistelevät kylpyhuoneen.

 

 

 


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.