Syksy 2020 tuo tullessaan uutuuksia ja muutoksia

Syksy 2020 tuo tullessaan uutuuksia ja muutoksia

Kulunut vuosi on sekoittanut monien tapahtumajärjestäjien suunnitelmia. Syyskuulle suunniteltu, alan johtava sisustus-, design- ja huonekalutapahtuma Habitare  päätettiin ensin siirtää marraskuulle – nyt tapahtumasta on tämän vuoden osalta luovuttu kokonaan ja se järjestetään seuraavan kerran syyskuussa 2021. Samoin siirtyvät ensi vuoteen Italiassa järjestettävät Cersaien kansainväliset laatta-alan suurimmat messut.

Laattaleevin piti olla kumpaisessakin tapahtumassa mukana. Nyt poikkeusoloissa uutuudet esitellään liikkeessämme sekä sosiaalisessa mediassa. Tähän kirjoitukseen olemme koonneet lukijoillemme tietopaketin viimeisimmistä trendeistä ja uusista tuotteista.

 

Mitä uutta syksy 2020 on tuonut tullessaan?

 

Kuoseja ja värejä voidaan käyttää rohkeasti 

 

Suomalaiset ovat suosineet vaalean harmonisia skandinaavisia värikokonaisuuksia (valkoinen, harmaa, beige) kodin sisustamisessa. Nyt värit ovat tulleet suomalaiseen kotiin. Kuoseja ja värejä voidaan käyttää rohkeasti ja herättää koti eloon yhdistämällä värejä ja pehmeitä materiaaleja. Sisustussuunnittelijamme Mari Huhtanen sanookin, että ihmisten pitäisi rohkeasti sisustaa niin, että se miellyttää omaa silmää.

 

 Beigen kaveriksi sopii hyvin sininen väri 

 

Värejä voidaan yhdistellä reippaasti. Beigen kaveriksi sopivat hyvin lämpimät, mausteiset sävyt kuten sinapinkeltainen, luumu tai poltettu oranssi. Myös sininen on beigelle loistava pari. Okran ja tumman vihreän kanssa käyvät lisänä myös luonnolliset materiaalit: pellava, villa, nahka, puu ja rottinki.

 

Kylmästä lämpimään

 

 Lämpimät värit tuovat tilaan kotoisuutta ja lämpöä

 

Laatoissa väriskaala on muuttumassa kylmästä lämpimään. Erityisesti hiekan ja beigen sävyt ovat suosiossa. Lämpimät värit tuovat tilaan kotoisuutta ja lämpöä. Mari Huhtanen antaa sisustajalle hyvän vinkin: ”Jos seinissä on kylmiä sävyjä, viileyttä voidaan tasapainottaa lämpimien elementtien avulla. Puun sävyt tai messinkiset yksityiskohdat toimivat hyvin”. Kylmän ja lämpimän sävyisiä laattoja ei kuitenkaan kannata laittaa samaan tilaan.

 

 Laatoissa suositaan suurta kokoa

 

Kodin remontoijalle on tarjolla myös eri laattavaihtoehtoja. Laatat ovat eri muotoisia: kuusikulmaisia tai suorakulmaisia ja niitä on saatavina monissa sävyissä hempeistä pastilleista tyylikkään tummiin laattoihin. Laatoissa suositaan suurta kokoa. Suuri laatta luo tilan tuntua ja rauhoittaa, koska pintaa rikkovia saumoja on vähän.

Eri pintoja voidaan myös yhdistellä. Marmori ja puu sekä puun ja kiven yhdistelmät tekevät esimerkiksi kylpyhuoneesta persoonallisen ja kodikkaan lämpimän.

 

Uutta Laattaleevillä

Laattaleevin myyntinäyttelyä (showroom) on uudistettu kuluneen kesän aikana. Olemme lisänneet suuria mallitauluja ja pyrkineet yhtenäistämään liiketilan ilmettä. Viimeisimmät uutuudet ovat aina esillä myyntinäyttelyssämme. Saman katon alta asiakas löytää laatat, kylpyhuonekalusteet, hanat ja suihkut sekä muut kylpyhuonetarvikkeet. 

 

Metallinhohtoa ja kivimäistä pintaa

 

Betonmetal-laatoissa on metallinen vivahde 

 

Valikoimamme on laajentunut uusilla Terratintan ja Sartorian laattasarjoilla. Terratintan Betonmetal -sarjan laatat sopivat hyvin kohteisiin, joissa haetaan cityhenkeä. Sarjan laatat ovat kestäviä ja muistuttavat pinnaltaan sävytettyä betonia metallisella vivahteella. Laattaa voidaan käyttää monipuolisesti niin julkisissa tiloissa kuin kotona, sitä on saatavana useammassa eri koossa, sekä kiiltävänä kuusikulmaisena laattana. Sävyjä on kolme: Black steel (Musta), Aluminium (Harmaa), Copper (Kupari).

 

 Vicentina on kestävä, kivimäinen ja eläväpintainen

 

Terratintalta on meille tullut myös toinen uutuus: Vicentina Cenere. Laattana tyylikäs Vicentina on kestävä, kivimäinen ja eläväpintainen. Se sopii käytettäväksi seinään ja lattiaan kotiympäristössä sekä julkisissa tiloissa. Laattaa on saatavana useassa eri koossa ja myös terassilaataksi sopivana ultra mattana (R11).

 

Sartoria

 

 

 

 Fattamano-sarja on näyttävä uutuus Sartorialta

 

Sartorialta puolestaan on tullut uusi Fattamano -sarja. Sarjan laatat ovat käsityönä tehtyjä matta- tai kiiltäväpintaisia laattoja. Laattoja on saatavana 10 eri värissä ja kahdessa eri koossa: 5x31,5 (seinälaatta listello) sekä 7,5x38 seinä -ja lattialaattana. Kaunis, kaareva listello laatta on juuri sopiva silloin, kun haetaan näyttävyyttä ja persoonallisuutta. Se sopii tehosteeksi seinäpintaan  - tai vaikkapa takan edustaan.  

 

Kylpyhuonekalusteista

 

Olemme koonneet kattavan valikoiman kylpyhuonekalusteita eri toimittajilta Laattaleevin liikkeeseen. Mukana on myös Terratintan tyylikkäitä Voices-sarjan allaskalusteita. Nämä ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan: allaskalustetta saa eri leveydessä ja pintamateriaaleissa. 

 

 Voices-sarjan allaskaluste on persoonallinen 

 

Uusinta uutta liikkeessämme on italialaisen valmistajan, Globon, seinä-wc:t. WC:tä on saatavana kiiltävän valkoisena ja matta mustana. Kun kaikki yksityiskohdat: suihku, hana, pyyhekoukut jne. ovat mustia, musta seinä-wc tekee kylpyhuoneesta täydellisen.

 

 

Haluatko lisätietoja?

Tutustu uutuuksiimme verkkokaupassamme tai ota meihin yhteyttä!

Syksyn myötä aukioloaikamme ovat muuttuneet niin, että olemme auki myös lauantaisin. Myymälämme on avoinna:                      

  •  ma          klo 8-19
  •  ti-pe        klo 8-18
  •  la            klo 9-14
  •  su           suljettu