Myymälämme on avoinna ma klo 8-19, ti-pe klo 8-18, la 9-14, su suljettu. Varasto avoinna ma-pe 7-17, la 9-14, su suljettu. 

Blogi — Messut ja matkat

RSS
Syksy 2020 tuo tullessaan uutuuksia ja muutoksia

Syksy 2020 tuo tullessaan uutuuksia ja muutoksia 0

Kuluva syksy on tuonut uutuudet Laattaleevin myymälään. Blogikirjoituksessa katsaus  syksyn trendeistä ja uutuuksista.
Inspiraatiota asuntomessuilta

Inspiraatiota asuntomessuilta 0

Juha-Pekka Virkkunen ja Juha-Matti Pirilä Laattaleeviltä kävivät tutustumassa Tuusulan Asuntomessuihin. Tähän blogikirjoitukseen on poimittu messuilta muutamia ideoita, joista lukija voi saada inspiraatiota rakentamiseen ja sisustukseen.
Laattaleevillä tapahtuu vuonna 2020

Laattaleevillä tapahtuu vuonna 2020 0

 

Nyt kun ollaan vuoden 2020 alussa, on hyvä tarkastella, mitä Laattaleevillä tapahtuu tänä vuonna.

Laattaleevillä vuosi on alkanut vilkkaasti. Myymälässä rakennetaan ja uusille tuotteille tehdän tilaa. Haastattelimme toimitusjohtaja Juha-Matti Pirilää vuoden 2020 kuulumisista, mitä Laattaleevillä tapahtuu tänä vuonna.

Mitä vuosi 2020 tuo tullessaan?

Toimitusjohtaja Juha-Matti Pirilä vastaa: ”Tärkeimmän italialaisen yhteistyökumppanimme, Terratintan, osalta valikoimamme uudistuu tämän vuoden aikana. Saamme isoja laattakokoja (120x260) enemmän. Laattojen lisäksi valikoimaamme tulee Terratintalta uusi mielenkiintoinen Voices-sarja. Se sisältää kalusteita, hanoja, kuivauspattereita jne". 

Juha-Matti Pirilä toteaakin: ”Meille on tärkeää, että valikoimaamme kuuluu jatkuvasti tuoreimpia ja laadukkaimpia tuotteita. Olemme ketjuuntumaton, yksityinen yritys, joka tuo itse laattoja maahan. Tämä luo erinomaiset puitteet reagoida nopeasti, kun jotain uutta ja mielenkiintoista tulee tarjolle”.

Kerromme Voices-sarjasta blogissamme vielä lisää tämän talven aikana.

 

Messuilla mukana

Maaliskuussa pääsemme esittelemään valikoimaamme Jyväskylän rakennusmessuilla. Messuvieraat ovat kiinnostuneita rakennus- ja remonttihankkeisiin liittyvistä tuotteista ja ideoista. Messuvalikoimassamme on aina mukana muutama selkeä yleisösuosikki. ”Tänä vuonna painopisteemme on entistäkin enemmän laatoissa ja tuomme messuille esittelyyn näyttävän kokoelman Terratintan uutuuksia”. Juha-Matti Pirilä toteaa.

 

Vuoden 2019 rakennusmessujen messupisteellämme oli esittelyssä näyttävä valikoima Laattaleevin tuotteita.

 

Syyskesällä viimeisimpiä muotisuuntauksia esitellään asuntomessuilla. Tänä vuonna asuntomessut järjestetään Tuusulassa. Tuusulan keskustaan rakentuu lähivuosina kutsuva koti 15 000 ihmiselle. Uuden asuinalueen ensimmäiset asukkaat muuttavat asuntomessualueelle vuonna 2020 messujen jälkeen. Laattaleevi on tänä vuonna mukana messuilla. Tästä kerromme myöhemmin enemmän.

 

Syksyllä tapahtuu

Syksyllä on perinteiseen tapaan Habitare 11.-15.9 Helsingissä sekä keraamisten laattojen sekä kylpyhuonetarvikkeiden Cersaie-messut, jotka järjestetään 28.9-2.10. Italian Bolognassa. Juha-Matti Pirilän mukaan täällä on nähtävissä laattamaailman viimeisimpiä trendejä. ”Voimme messujen jälkeen tuoda nähtäväksi asiakkaillemme uutuuksia ja kertoa, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan. Meiltä asiakkaat saavat ideoita sisustamiseen sekä neuvoja kodin ja tilojen toiminnallisuuden parantamiseksi.” Messukuulumisia kerromme myöhemmin tässä blogissa.

 

Haluatko lisätietoja?

Laattaleevi on yli 30 vuoden kokemuksella toimiva sisustamisen, rakentamisen ja remontoinnin erikoisliike. Yritys maahantuo laattoja muun muassa Italiasta ja Espanjasta, ja oma maahantuonti mahdollistaakin edulliset toimitukset koko Suomeen. Suuren laattavalikoiman lisäksi valikoimaan kuuluu mm. kylpyhuonekalusteita, muita lattiapäällysteitä (parketit, vinyylit, vinyylikorkit jne.) sekä kaikki niiden asentamiseen ja hoitamiseen tarvittavat tuotteet

Etsitkö vielä ilmettä omaan kotiisi tai muuhun kohteeseesi? Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme tai keskustelemassa lisää tulevasta projektistasi vaikka paikan päällä! Autamme sinua mielellämme toteuttamaan juuri sinun makuusi sopivan, tyylikkään lopputuloksen.

 

Rakennusmessut 2019 on täynnä upeita uutuuksia

Rakennusmessut 2019 on täynnä upeita uutuuksia 0

 

Jyväskylän Rakennusmessut uudistuvat! Uudistetussa tapahtumakonseptissa rakennusmessujen teemat näkyvät entistä selkeämmin omina osastoinaan. Jotkin asiat säilyvät kuitenkin ennallaan - kuten meidän sijaintimme messuosastolla C-399. Tule kanssamme viettämään inspiroiva viikonloppu Jyväskylän Paviljonkiin ja tutustumaan niin meidän kuin muidenkin näytteilleasettajien esittelemiin uutuuksiin

Luvassa rakennusmessuilla vuonna 2019

Esittelemme pisteellämme jälleen näyttävän valikoiman vanhoja suosikkeja ja upeita uutuuksia. Tänä vuonna painopisteemme on entistäkin enemmän laatoissa ja tuomme messuille esittelyyn näyttävän kokoelman Terratintan uutuuksia.

 

Terratintan upeat uutuudet

Tämän vuoden Rakennusmessuilla parrasvaloihin pääsevät Terratintan upeat uutuudet. Esittelemme messuilla mm. viime vuonna julkaistuja Sartoria ja KOS -kokoelmia, joiden upeat laatat jättävät lähtemättömän vaikutuksen. Sen lisäksi messuilla on ensiesittelyssä Terratintan 20mm-laattoja, jotka pakkasensietokykynsä ansiosta sopivat loistavasti esim. terassikäyttöön ja puutarhoihin - laatan voi asentaa myös suoraan nurmikolle.

 

 

Svedbergsin pohjoismaiset kalustekokoelmat

Tuomme messuille jälleen esiteltäväksi Svedbergsin näyttäviä, pohjoismaiseen sisustukseen sopivia kylpyhuonekalustekokoelmia. Ja mikä parasta - jos ihastut messuilla näkemääsi kokoelmaan, voit ostaa sen messujen aikana tai messujen jälkeen itsellesi edulliseen messuhintaan! Luvassa on niin vanhoja tuttavuuksia kuin Svedbergsin upeita uutuuksia. 

 

Vinyylilattioiden upeaa kirjoa

Vinyyli on hiljainen, lämmin ja kestävä vaihtoehto kotien lattioihin. Esittelemme tänä vuonna messupisteillämme Lektarin lattiapäällysteisteistä, joista on saatavilla useita vaihtoehtoja moderneista vinyyleistä ja vinyylikorkkilattioista aina perinteisiin parkettilattioihin asti. Voit tutustua tuotteisiin jo etukäteen osoitteessa lektar.fi.

 

Damixan luotettavia tuttavuuksia

Damixan tuotteet edustavat pohjoismaista designia täysin omassa luokassaan. Damixan luotettava laatu ja ajaton design tekee valmistajan hana- ja suihkutuotteista varman valinnan tilaan kuin tilaan. Tuomme messupisteellemme esittelyyn jälleen näyttävän valikoiman Damixan hanoja ja suihkuja, joista voit valita juuri oman suosikkisi.

 

Tyylikästä toiminnallisuutta kodin märkätiloihin

Esittelemme messuilla myös Sentakian valmistamia tyylikkäitä kylpyhuonepattereita, joilla lisäät kotiesi märkätilojen käytettävyyttä tyylikkäästi. Pääset tutustumaan osastollamme myös tilaa säästäviin ja tyylikkäisiin seinälle kiinnitettäviin WC-istuimiin. Osastollamme on tänä vuonna esillä Fluidmasterin suositut mallit Liv ja Schwab.

 

Uudistuneille Rakennusmessuilla tapahtuman teemat ovat selkeämmin esilleä

Jyväskylän Rakennusmessut uudistuvat kiinnostavien uusien teemojen muodossa. Uudistuneilla messuilla nähdään selkeämmin omina alueinaan messuilla seuraavia teemoja:

  • Rakentaminen ja talotekniikka,
  • sauna ja spa,
  • sisustaminen ja koti,
  • vapaa-ajan asuminen sekä
  • piha ja parveke.

Uudistuksen avulla messuvieraiija pystyy helpommin suunnittelemaan messukäyntinsä ja löytämään hänen kiinnostukseensa vastaavat osastot.

 

Kiinnostavaa messuohjelmaa joka makuun 

Perinteiseen tapaan Rakennusmessuilla on jälleen tarjolla elämyksellistä ohjelmaa, ajankohtaisia tietoiskuja ja työnäytöksiä! Tilaisuuden messuemäntänä toimiva sisustustoimittaja Hanna Sumari pitää joka päivä 2 tietoiskua, joista toinen keskittyy keittiösuunnittelun perusteisiin ja toinen trendeihin. Tilaisuuden messuisäntänä toimii keskisuomalaisille jo usean vuosikymmenen ajalta tuttu puheen ja äänen monitoimimies Timo Lievemaa.  

Käy tutustumassa messujen ohjelmaan ja näytteilleasettajiin jo ennakkoon tapahtuman omilta sivuilta, niin saat enemmän irti messuista. Kurkkaa lisätiedot osoitteesta: www.jklrakennusmessut.fi.

Tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa pe-su 8.–10.3.2019. Messut ovat avoinna pe-la klo 10–17 ja sunnuntaina 10-16. Voit seurata Rakennusmessujen kuulumisia myös Facebookissa ja Twitterissä.

 

Arvomme jälleen ilmaislippuja Jyväskylän Rakennusmessuille!

Tänäkin vuonna haluamme tarjota kymmenelle onnekkaalle mahdollisuuden osallistua Rakennusmessuille ilmaiseksi. Arvomme ilmaislippuja lyhyeen kyselyymme vastanneiden kesken. Kysely sisältää muutaman kysymyksen verkkokauppaamme liittyen, jota haluamme kehittää jatkuvasti vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. 

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan - arvomme voittajat perjantaina 1.3.2019

Arvontaan osallistuminen on päättynyt - onnittelut voittajille!

Luonto ja rohkeat sävyt valtaavat sisustusmaailmaa - Laatta Leevin terveiset Habitare- ja Cersaie-messuilta

Luonto ja rohkeat sävyt valtaavat sisustusmaailmaa - Laatta Leevin terveiset Habitare- ja Cersaie-messuilta 0

 

Syksyn tärkeimmät sisustustapahtumat ovat nyt takanapäin ja asiantuntijamme ovat palanneet takaisin päämajaan raportoimaan terveiset messujen tarjonnasta sekä niiden esittelemistä uusista tuulahduksista sisustusmaailmassa. 

Messuilta selkeästi vahvimmin nousi esille luonnonläheinen, skandinaavinen tyyli, valon ja ilmavuuden tuominen osaksi sisustusta sekä muuten rauhallisen ympäristön rikastaminen rohkeilla väreillä ja sävyillä - niin pienillä koristetavaroilla kuin kokonaisina pintamateriaaleina. 

Lue asiantuntijoidemme terveiset, tutustu upeisiin messukuviin ja inspiroidu!

 

Luonto vahvistaa asemaansa sisustuksessa  

Habitare 2019 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa luonto oli päässyt monella osastolla parrasvaloihin. Parhaiten sen näki Svedbergsin osaston uutuuksissa sekä Woodion osastolla (muistatko Woodion? Voit lukea artikkelimme alaa mullistavasta pesuallasvalmistajasta täältä). Yleisesti luonnonläheinen skandinaavisuus näkyi esillä olleiden tuotteiden muotoilussa, murretuissa väreissä sekä käsityömäisessä viimeistelyssä. 

“Puu on päässyt sisustusratkaisuna nyt esiin seinissä ja lattioissa. Puupaneeli voi toimia tehokeinona myös yhdessä seinässä tuoden luonnonläheisyyttä myös kaupunkiasuntoon”, Laatta Leevin Juha-Pekka Virkkunen kommentoi.

Puupaneeli kylpyhuoneessa

 

 

Terratinta vahvistaa myös luonnosta inspiroitunutta tarjontaansa kahdella uudella laattasarjalla: Oppdal ja Grained. 

Oppdal-laattasarjan luonnonkivimäiset laatat on toteutettu norjalaisen kvartsiitti-kiven tyylillä. Laattasarja koostuu kolmesta luonnollisesta sävystä: Bomull, Grus ja Kull. Sarja koostuu kolmesta pääkoosta: 45x90cm, 60x60cm ja 30x60cm. (Kurkkaa koko malliston kuvat Terratintan Oppdal-tuotesivuilta!)

Grained-laattasarjan sävyt on valittu kiven sijaan rohkeammin luonnon eri sävyistä. Laatan 4 eri sävyä esittelevätkin perinteisen vaalean beigen (plate) ja keskiharmaan laatan (Zink) lisäksi upeat oranssihtavan kuparin (copper) sekä vihreän ruosteen (green rust) sävyt. Betonimaiseen laattaan on sekoitettu hiekanjyviä elävöittämään laatan pintaa. Laattasarjassa on saatavilla koot 120x120cm ja 60x120cm, (Voit tutustua Grained-laattasarjaan koko mallistoon myös Terratintan sivuilta! Pääset tuotesivuille tästä.)

Terratinta Grained laattasarja

 

 

 

Pirteät värit tulevat niin koriste-esineisiin kuin pintamateriaaleihin

Kodin sisustajalle on myös tarjolla värikkäitä ja koristeellisia vaihtoehtoja.Esillä olleiden tuotteiden värikkäät vaikutteet tulevat nyt pääasiassa 1960-luvulta, mutta myös 1970- ja 80-luvuilta tutut ja yllättävät väriyhdistelmät palaavat sisustukseen. Sama trendi näkyy myös muotoilussa - kulta ja kiiltävät näkyy väreinä kylpyhuoneiden yksityiskohdissa, kuten suihkuissa ja hanoissa.

Rohkeiden värien suosion kasvaminen näkyy mm. tapahtumien uusina tuotejulkaisuina: “Cersaien näyttelyssä esille nousivat Hexa-mosaiikkisarjaan tulleet uudet värit: keltainen ja ruosteen punainen”, Juha-Pekka kertoo.

Keltainen mosaiikkilaatta ja ceppo di gre

 

 

 

Lisäksi Terratinta Groupiin kuuluva Sartoria Design -julkisti Cersaie tapahtumassa rohkean kuviolaattasarjansa, Scenarin, jonka värikkäät ja erottuvat kuviot koostuvat nimensä mukaisesti erilaisista luonnollisista maisemista. Erottuva laattasarja on valmistajan mukaan tarkoitettu pääasiassa julkisissa tiloissa hyödynnettäväksi, mutta rohkeampi sisustaja saattaa innostua näistä värikkäistä laatoista. 

Mitä sinä olet mieltä? Sopisiko trooppisen puun oksalla istuva papukaija oman kotisi seinälle? Käy katsomassa rohkean laattasarjan kaikki kuviolaatat valmistajan sivuilta.

Kuvalaatta

 

 

 

Suomalainen muotoilu kukoisti Habitaressa

Luonnon ja värien rooli korostui myös Habitaressa parrasvaloissa olleessa suomalaisessa muotoilussa. Suomalainen muotoilu luottaa luonnonläheisiin materiaalehin, kuten puuhun, villaan ja pellavaan. Mikä parasta, nämä trendikkäät materiaalit ovat myös helppohoitoisia ja sopivat hyvin suomalaiseen kotiin! Suomalaisessa designissa nähtiin myös rohkeita värejä, mutta suomalaisella maltillisuudella varusteltuna - kauden trendiväreinä nähtiin vihreä ja sininen, jotka sopivat hyvin suomalaiseen sielunmaisemaan.  

 

 

Terratintan uusi brändi panostaa kauneuteen ja mukavuuteen

Uutuuksiensa esittelyn lisäksi Terratinta hyödynsi syksyn tapahtumia kertoakseen uudesta Terratinta Groupiin liittyneestä brändistä Micro keskittyy nimensä mukaisesti pienten laattojen tyylikkyyteen, suunnitteluun ja kestävyyteen. Mottona onkin “Beauty, comfort and the use you’re going to make of our products is our primary target.” 

Projektin toteutukset eivät ehtineet vielä osaksi messuosastojen toteutusta, mutta esimakua tuotteista voit hakea Progetto Micron omilta sivuilta

 Terratinta laattasarja

Haluatko lisätietoja?

Jäikö sinulla kysymyksiä artikkelissa esitellyistä uutuuksista vai haluatko lisätietoja uusimmista trendeistä sisustusmaailmassa? Ei hätää - ota meihin yhteyttä! Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

PS: Kiitos kaikille Habitare 2019-messukävijöille! Yhteinen osastomme Terratinta Groupin kanssa herätti tänäkin vuonna paljon huomiota ja kysymyksiä. Jos sinulla jäi vastaamattomia kysymyksiä messuilta, laita meille viestiä aiheesta!.

 

Habitare vaikenee, mutta vain hetkeksi. Nähdään Suomen suurimmassa sisustustapahtumassa taas ensi vuonna!