pesuhuone

Terratinta Ceramichen upea uutuus: Oppdal

 

Terratinta Ceramichen uutta kokoelmaa inspiroi Norjan luonto ja sen näyttävät luonnonkivet. Kokoelman slogan on "Trust in Nature" ja luonnon vaikutus näkyykin erityisesti kokoelman sävyissä ja luonnonkivimäisessä kuvioinnissa. 

Oppdal on viimeisin lisäys Terratinta Ceramichen skandinaavisesta designista inspiroituneeseen laattavalikoimaan, muttemme usko, että se tulee olemaan viimeinen. Esittelemme tässä artikkelissa kokoelmaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia kodin sisutuksessa.

Terratinta Oppdal

 

 

Sävyt

Oppdal-laattasarja koostuu kolmesta eri sävystä: Bomull (suomeksi puuvilla), Grus (suomeksi sora) ja Kull (suomeksi kivihiili).

Bomull on vaalea laatta, joka taittaa ruskeaan, ja jonka tasaista sävymaailmaa rikkoo sen vaaleat "kivipilkut". Samaa luonnollista elävyyttä näkyy myös sarjan muissa laatoissa – vaaleanharmaassa Grus- ja tummanharmaassa Kull-laatassa. Isoissa laattakoossa luonnonkivimäinen viimeistely korostuu ja laatan kerrostettu vaikutelma pääsee täysin oikeuksiinsa.   

Terratinta Oppdal

 

 

Koot ja viimeistely

Sarjan "peruslaatat" koostuvat kolmesta koosta: 45x90cm, 60x60cm ja 30x60cm. Tämän lisäksi sarjaan kuuluu kolme eri mosaiikkilaattaa (trapezio 29x34cm-mosaiikki, muretto 30x60-mosaiikki sekä perinteinen 30x30cm-mosaiikki) sekä kuviolaatta Archi 29x29cm.

Laattoja on saatavana perinteisellä matta-viimeistelyllä sekä ultramatta-viimeistelyllä. Ultramatta-viimeistely on saatavilla 60x60cm ja 30x60cm -laatoissa sekä 30x30cm-mosaiikkilaatassa. Eri viimeistelyjen ansiosta laatta voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa ja se soveltuu käytettäväksi märälle altistuvissa ulkotiloissa (kuten terasseilla) että jatkuvasti kosteuden vaikutuksessa olevissa kohteissa (kuten uima-altaissa ja kylpylöissä). 

 Terratinta Oppdal

Haluatko lisätietoja?

Jäikö sinulla kysymyksiä Oppdal-sarjaan tai sen saatavuuteen liittyen? Voit kysyä meiltä lisää aiheesta - ota meihin yhteyttä! Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja Oppdal-sarjan tuotteet saapuvat osaksi verkkokauppamme valikoimaa vielä tämän kuun loppuun mennessä! Jos et kuitenkaan malta odottaa, voit myös tutustua mallistoon Terratintan tuotesivuilta!)

Terratinta Oppdal