Tervetuloa Laattaleevin blogiin

Tervetuloa Laattaleevin blogiin

 

Tässä blogissa me laattaleeviläiset sekä vierailevat asiantuntijat julkaisemme kiinnostavia ja ajankohtaisia artikkeleita niin kylpyhuoneiden laatoitukseen, remontointiin ja sisustukseen liittyvistä aiheista kuin vähän aiheen vierestäkin.

Tavoitteenamme on tarjota Laatta Leevistä ja tuotteistamme kiinnostuneille kuluttajille, sisustajille, rakentajille ja remontoijille sekä muille sidosryhmillemme alaan liittyvää ajankohtaista tietoa sekä hyödyllisiä vinkkejä sisustamisen ja remontoinnin saralta - viihteellisempiä juttuja unohtamatta.

Tervetuloa lukemaan, kommentoimaan ja keskustelemaan!

 

Laatta Leevi - Suomen mielenkiintoisin laattakauppa

Olemme Jyväskylässä toimiva sisustamisen ja remontoinnin erikoisliike. Valikoimaamme kuuluu Keski-Suomen suurimman laattavalikoiman lisäksi mm. kylpyhuonekalusteet, vinyyli-, laminaatti- ja parkettilattiat sekä kaikki näiden asentamiseen ja hoitamiseen tarvittavat tuotteet. Olit sitten rakentaja tai remontoija, palvelemme sinua yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Pidämme alakohtaisia uutisia ja uutuuksia jatkuvasti silmällä - maailmalla julkaistut uutuudet löytyvät pian julkistamisen jälkeen valikoimastamme. Oman maahantuontimme ja suuren varastomme ansiosta tuotteemme ovat erittäin hintakilpailukykyisiä ja tehdastoimituksetkin toimitamme 3-4 viikossa. Rahtisopimuksillamme saamme toimitettua tuotteet edullisesti koko Suomeen.

Ota rohkeasti yhteyttä - me palvelemme sinua mielellämme!