Uutuuksia vuonna 2021

Uutuuksia vuonna 2021

Luonnon vaikutus näkyy erityisesti laattojen sävyissä ja luonnonkivimäisessä kuvioinnissa.

 

Yleisesti vuoden 2021 laattatrendeistä voidaan sanoa, että väriskaala on muuttunut kylmästä lämpimään. Erityisesti hiekan ja beigen sävyt ovat nyt suosiossa. Laatoissa suositaan suurta kokoa: se rauhoittaa ja luo tilan tuntua, koska pintaa rikkovia saumoja on vähän.

 

 Mix and Match

 

Mix and Match

Kodista halutaan oman näköinen, se oma persoonallinen juttu näkyy hyvin sisustuksessa. Esimerkiksi laattalattiaan saadaan uutta ilmettä erilaisilla laatoitustyyleillä tai saman laattasarjan eri laattakokoja yhdistämällä (Mix and match).

Samaa ns. Mix and match- ideaa voidaan käyttää myös kylpyhuoneissa: saman laattasarjan eri kokoja yhdistelemällä kylpyhuoneesta saadaan tyylikäs.

Tehosteina käytetään kokonaisia tehosteseiniä. Niitä voi olla myös kaksin kappalein: keskenään vastakkaiset tehosteseinät luovat parhaimmillaan todella hienon efektin.

Suihkuseinässä voidaan lattialaattaa nostaa osittain seinään. Tämä tekee kylpyhuoneeseen kivan säväyksen.

 

Laattaleevin alkuvuoden uutuudet

Laattaleevin alkuvuoden uutuuksissa on haluttu ottaa tämän hetken värit ja tyylit huomioon.

Laattaleevin valikoimaan on uutuutena tullut Imson Bibulca. Bibulca-lattialaattasarja koostuu kolmesta eri sävystä: White, Grey ja Taupe. Vaaleansävyiset laatat ovat pinnaltaan kivimäisiä. Sarjan kaikki laatat ovat mittaanleikattuja ja mahdollistavat kapeat saumat.

 

Bibulca

 

Laattaa on saatavana heti varastosta koossa 15x15, 60x60 sekä kauniina kuusikulmaisena esagona laattana koossa 21x18. Esagonaa on saatavana väreissä White, Grey ja Taupe.

Edellämainittujen lisäksi on saatavana tehdastilauksena eri kokoja, kysy lisää myymälästämme!

 Via Imperiale, Via Imperiale Rock

 

Via Imperiale, Via Imperiale Rock

Via Imperiale on monipuolinen ja kestävä italialainen seinälaatta. Sarjan laatoissa on kivimäinen, eläväinen pinta. Tämän seinälaatan kanssa sopii hyvin Via Imperiale Rock - monipuolinen ja kestävä italialainen struktuuriseinälaatta. Laatassa on niin ikään kivimäinen, eläväinen pinta. Kumpaistakin laattaa on saatavissa koossa 30x90. Väreinä White, Grey ja Taupe. Näitä laattoja voidaan hienosti yhdistellä Bibulca-laattojen kanssa.

 

 Via Imperiale Rock

 

Sartoria Fattamano

Sartorian Fattamano-sarjan laatat ovat käsintehtyjä lasitettuja matta- tai kiiltäväpintaisia laattoja, jotka sopivat niin seinään kuin lattiaan. Kokona 7,5x38. Värejä on 10, laattoja on saatavana punaisen, keltaisen, vihreän ja sinisen eri sävyissä. Laatat käyvät hyvin kodin eri kohteisiin: aina kylpyhuoneesta keittiöön.

 

 

Fattamano-sarja Sartorialta

 

Sartorian Fattamano-sarjasta on tullut myös uusi seinälaatta Listel, jota saa sekä mattana että kiiltävänä. Laattojen puolipyöreä muoto houkuttelee ja niistä voidaan rakentaa todella upeita kokonaisuuksia. Voit yhdistellä keskenään Fattamanon eri laattoja, vain mielikuvitus on rajana. Lue lisää Sartorian Fattamano-sarjasta 

 

 Sartorian Fattamano-sarjan Listel-laatat

 

Mosaiikkilaatat

 

Mosaiikkilaatoista ei enää tehdä tehosteraitoja, mosaiikkia voidaan käyttää isompina kokonaisuuksina, mm. kylpyhuoneen lattiapintana.

 

Mosaiikkilaatat kylpyhuoneen lattiassa tekevät tyylikkään vaikutuksen. Kuvan laattana Inter Malla Lagos Night
 

Mosaiikkia käytetään myös shampoosyvennyksien taustana, samoin mosaiikkia voidaan käyttää keittiön välitiloissa.
Laattaleevin mosaiikkilaattojen valikoimaan on tullut neljä uutuutta: Barcelona Hexagon Black ja White, Paris Herringbone Black ja White.


Fattamanon laattoja voit kysellä myymälästämme. Mosaiikkilaatat puolestaan tulevat myös verkkokauppaan aivan näinä päivinä.
 

Voices-sarja

Uusinta uutta on tyylikkäät Voices-sarjan kylpyhuoneen kalusteet. Ne valmistetaan asiakkaan toivomuksen mukaan Terratintan laadukkaista laatoista. Asiakas voi valita eri leveydestä ja eri laattapinnalla juuri itselleen sopivan kalusteen.

 

Voices-sarjan kalusteita saadaan mm. seuraavista Terratintan laattasarjoista Ceppo, Betontech, Kos

 

Kalusteita on saatavana Ceppo, Betontech, Kos tai Arte Marmo-sarjan laatoista. Lopputulos on tyylikäs ja näyttävä. Kuvan Betontech-kokonaisuus löytyy myös verkkokaupastamme.

Altaat on tehty kokonaan laatasta ja laatikostojen etuosaan on liimattu ohuet 6 mm laatat. Ryhmää voidaan täydentää sivukaapeilla, joissa niin ikään on 6 mm laatat ovessa. Toimitusaika on noin 5-6 viikkoa. Sarjaan löytyy myös valopeilit, peileistä löytyy useita malleja.

 

Haluatko lisätietoja?

Tutustu uutuuksiimme verkkokaupassamme. Verkkokaupan uutuuskokoelmaa päivitetään säännöllisesti. Saat sieltä viimeisimmät vinkit ja ideat.

Jäikö sinulla kysymyksiä uutuuksista? Voit kysyä meiltä lisää aiheesta - ota meihin yhteyttä! Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.