Laattaleevillä tapahtuu vuonna 2020

Laattaleevillä tapahtuu vuonna 2020

 

Nyt kun ollaan vuoden 2020 alussa, on hyvä tarkastella, mitä Laattaleevillä tapahtuu tänä vuonna.

Laattaleevillä vuosi on alkanut vilkkaasti. Myymälässä rakennetaan ja uusille tuotteille tehdän tilaa. Haastattelimme toimitusjohtaja Juha-Matti Pirilää vuoden 2020 kuulumisista, mitä Laattaleevillä tapahtuu tänä vuonna.

Mitä vuosi 2020 tuo tullessaan?

Toimitusjohtaja Juha-Matti Pirilä vastaa: ”Tärkeimmän italialaisen yhteistyökumppanimme, Terratintan, osalta valikoimamme uudistuu tämän vuoden aikana. Saamme isoja laattakokoja (120x260) enemmän. Laattojen lisäksi valikoimaamme tulee Terratintalta uusi mielenkiintoinen Voices-sarja. Se sisältää kalusteita, hanoja, kuivauspattereita jne". 

Juha-Matti Pirilä toteaakin: ”Meille on tärkeää, että valikoimaamme kuuluu jatkuvasti tuoreimpia ja laadukkaimpia tuotteita. Olemme ketjuuntumaton, yksityinen yritys, joka tuo itse laattoja maahan. Tämä luo erinomaiset puitteet reagoida nopeasti, kun jotain uutta ja mielenkiintoista tulee tarjolle”.

Kerromme Voices-sarjasta blogissamme vielä lisää tämän talven aikana.

 

Messuilla mukana

Maaliskuussa pääsemme esittelemään valikoimaamme Jyväskylän rakennusmessuilla. Messuvieraat ovat kiinnostuneita rakennus- ja remonttihankkeisiin liittyvistä tuotteista ja ideoista. Messuvalikoimassamme on aina mukana muutama selkeä yleisösuosikki. ”Tänä vuonna painopisteemme on entistäkin enemmän laatoissa ja tuomme messuille esittelyyn näyttävän kokoelman Terratintan uutuuksia”. Juha-Matti Pirilä toteaa.

 

Vuoden 2019 rakennusmessujen messupisteellämme oli esittelyssä näyttävä valikoima Laattaleevin tuotteita.

 

Syyskesällä viimeisimpiä muotisuuntauksia esitellään asuntomessuilla. Tänä vuonna asuntomessut järjestetään Tuusulassa. Tuusulan keskustaan rakentuu lähivuosina kutsuva koti 15 000 ihmiselle. Uuden asuinalueen ensimmäiset asukkaat muuttavat asuntomessualueelle vuonna 2020 messujen jälkeen. Laattaleevi on tänä vuonna mukana messuilla. Tästä kerromme myöhemmin enemmän.

 

Syksyllä tapahtuu

Syksyllä on perinteiseen tapaan Habitare 11.-15.9 Helsingissä sekä keraamisten laattojen sekä kylpyhuonetarvikkeiden Cersaie-messut, jotka järjestetään 28.9-2.10. Italian Bolognassa. Juha-Matti Pirilän mukaan täällä on nähtävissä laattamaailman viimeisimpiä trendejä. ”Voimme messujen jälkeen tuoda nähtäväksi asiakkaillemme uutuuksia ja kertoa, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan. Meiltä asiakkaat saavat ideoita sisustamiseen sekä neuvoja kodin ja tilojen toiminnallisuuden parantamiseksi.” Messukuulumisia kerromme myöhemmin tässä blogissa.

 

Haluatko lisätietoja?

Laattaleevi on yli 30 vuoden kokemuksella toimiva sisustamisen, rakentamisen ja remontoinnin erikoisliike. Yritys maahantuo laattoja muun muassa Italiasta ja Espanjasta, ja oma maahantuonti mahdollistaakin edulliset toimitukset koko Suomeen. Suuren laattavalikoiman lisäksi valikoimaan kuuluu mm. kylpyhuonekalusteita, muita lattiapäällysteitä (parketit, vinyylit, vinyylikorkit jne.) sekä kaikki niiden asentamiseen ja hoitamiseen tarvittavat tuotteet

Etsitkö vielä ilmettä omaan kotiisi tai muuhun kohteeseesi? Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme tai keskustelemassa lisää tulevasta projektistasi vaikka paikan päällä! Autamme sinua mielellämme toteuttamaan juuri sinun makuusi sopivan, tyylikkään lopputuloksen.