Ohjeita kuluttajille

TOIMITUS

Toimitamme tuotteet mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksesta. Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin palvelusta.

Toimitus on ilmainen yli 500 euron laattatilauksista. Pienemmistä tilauksista veloitamme 25 euron toimitus­maksun. Kevyiden tuotteiden kuljetus on 5,90 euroa. Tuotteiden nouto myymälästämme tai varastoltamme on aina maksutonta. Tuotteisiin, joilla on erillisrahti, rahtimaksu lisätään loppusummasta huolimatta.  

RAHTIMAKSUT

  • Pientuotteet ja leikkurit: eur 5.90
  • Normaali toimitus Laatat eur – 199  eur 25
  • Laatat 200-500 eur 49
  • Laatat yli eur 500 ei rahtia
  • Kivialtaat eur 54
  • Kuivauspatterit eur 30
  • Lattiamateriaalit eur 69

 
KOTIINKULJETUS

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen. Kotiinkuljetus ei sisällä lähetyksen sisään-, kerros-, tai uloskantoa eikä asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä. Paketti toimitetaan ulko-ovelle tai suurempi lähetys (ellei tuotekortilla ole muuta mainittu) jakeluauton viereen, paikkaan mihin kunkin tuotetyypin käyttämä jakeluauto pääsee (täysperävaunusta pakettiautoon.

PALAUTUS JA PERUUTUS

Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautuksen ehtona on, että:

1) tuote on käyttämätön
2) tuote on alkuperäisessä, myyntikuntoisessa pakkauksessa
3) tuote on vahingoittumaton.

Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu kuluttajan toiveiden mukaisesti.

Palautuskaavake

Kuluttajan vastuulla on varmistaa tuotteiden sävy ja muu vastaavuus tilattuun tuotteeseen ennen asentamista! Asentamisen aikana tai jälkeen tapahtuneita poikkeavuuksia ei kompensoida, eikä tuotetta ole enää oikeus palauttaa.

REKLAMAATIOT

Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa pyydämme teitä olemaan suoraan yhteydessä joko sähköpostitse osoitteeseen: verkkokauppa@laattaleevi.com tai puhelimitse numeroon: 044 300 3301.

Reklamaatiokaavake                                                     

MALLIPALATOIMITUKSET

Voit tilata meiltä mallipaloja tuotteistamme varmistaaksesi, että tuote sopii projektiisi ja vastaa odotuksiasi. Toimitamme mallipalat varastolaatoista - ja vinyyleistä veloituksetta.

Toimitamme mallipaloja myös tehdastoimitustuotteista, mutta luonnollisesti niiden toimitusaika on varastotuotteita pidempi. Tehdastoimitustuotteiden mallipalojen toimitukseen tulee varata n. 4 viikkoa. 

Jos haluat mallipaloja tuotteista, klikkaa verkkokaupassa olevaa kuvaketta tai ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseenverkkokauppa@laattaleevi.fi tai soita numeroon 044 300 3301. Mallipalatoimituksen jälkeen otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.