Ohjeita kuluttajille

Toimitus

Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin palvelusta.

Tuotteiden nouto myymälästämme tai varastoltamme on aina maksutonta. Tuotteisiin, joilla on erillisrahti, rahtimaksu lisätään loppusummasta huolimatta.  

Rahtimaksut

  • Pientuotteet ja leikkurit: PostNord pakettipiste, eur 12.90
  • Schenker pihaan toimitus, laatat 1-500 eur 59
  • Schenker pihaan toimitus, laatat yli 500 eur 89
  • Kivialtaat eur 54
  • Kuivauspatterit eur 30
  • Lattiamateriaalit eur 89
  • Mallipalojen toimituskulut eur 12,90

 
Ovelle/pihaan toimitus

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen. Kotiinkuljetus ei sisällä lähetyksen sisään-, kerros-, tai uloskantoa eikä asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä. Paketti toimitetaan ulko-ovelle tai suurempi lähetys (ellei tuotekortilla ole muuta mainittu) jakeluauton viereen, paikkaan mihin kunkin tuotetyypin käyttämä jakeluauto pääsee (täysperävaunusta pakettiautoon.

Palautus ja peruutus

Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautuksen ehtona on, että:

1) tuote on käyttämätön
2) tuote on alkuperäisessä, myyntikuntoisessa pakkauksessa
3) tuote on vahingoittumaton.

Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu kuluttajan toiveiden mukaisesti.

Palautus:

Kuluttajan vastuulla on varmistaa tuotteiden sävy ja muu vastaavuus tilattuun tuotteeseen ennen asentamista! Asentamisen aikana tai jälkeen tapahtuneita poikkeavuuksia ei kompensoida, eikä tuotetta ole enää oikeus palauttaa.

Reklamaatiot

Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa pyydämme teitä olemaan suoraan yhteydessä joko sähköpostitse osoitteeseen: verkkokauppa@laattaleevi.com tai puhelimitse numeroon: 014-3346900

Ladattava reklamaatiokaavake                          

Mallipalatoimitukset

Voit tilata meiltä mallipaloja tuotteistamme varmistaaksesi, että tuote sopii projektiisi ja vastaa odotuksiasi. Hyvitämme toimituskulut varsinaisen laattatilauksen yhteydessä.

Mallipalatilausohjeet

Mallipalatoimituksen jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja olemme apunasi laattavalinnoissasi.