Yritys

Palvelemme asiakkaitamme yli 30 vuoden kokemuksella
Laattaleevi palvelee rakentajia ja remontoijia kokemuksella ja ammattitaidolla. Tarjoamme laadukkaita laattoja parhaalla hinta-laatusuhteella. 
 
Suorat kontaktit laattatehtaille
Tavoitteenamme on toimia aina ilman turhia välikäsiä. Suorat kontaktimme laattatehtaille takaavat parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen sekä laajan ja raikkaan tuotevalikoiman. Lisäksi suora kontakti laattavalmistajiin tarkoittaa myös vähemmän mutkia toimitusketjussamme. Näin laattojen toimituksesta koostuu vähemmän ympäristöhaittoja. 
 
Ympäristöystävälliset valinnat
Suurin osa valikoimastamme koostuu tuotteista, joiden valmistuksessa on otettu huomioon tuotteen ympäristövaikutukset. Laatoissa tämä tarkoittaa esim. valmistusprosessissa käytetyn veden säännöstelyä sekä ylijääneiden materiaalien kierrättämistä. 
 
 
Suomen mielenkiintoisin laattakauppa
Jatkuvasti päivittyvä ja laadukas valikoima on meille intohimo. Sen lisäksi haluamme luoda sinulle parhaan mahdollisen palvelukokemuksen meillä asioidessasi! Olit sitten rakentaja, remontoija, sisustussuunnittelija tai arkkitehti, ammattitaitoinen henkilökuntamme ja ilmainen suunnittelupalvelumme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi lopputuloksen.
Toimitamme tilaukset koko Suomeen.
 
KATTAVA VALIKOIMA REMONTOIJAN JA RAKENTAJAN TARPEISIIN
Olemme Suomen mielenkiintoisin laattakauppa - tarjontamme ei rajoitu pelkästään laattatuotteisiin. Löydät valikoimastamme myös mm:
Tule käymään ja/tai varaa aika maksuttomaan suunnitteluun, sinua palvelevat ammattitaitoiset myyjät.