Tervetuloa Laattaleevin verkkokauppaan!

Yritys

ME PALVELEMME SINUA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Palvelemme rakentajia ja remontoijia

Laatta Leevi palvelee rakentajia ja remontoijia kokemuksella ja ammattitaidolla. Tarjoamme laadukkaita laattoja parhaalla hinta-laatusuhteella. 

Lue koosteita aiemmista tapahtumista!

 

Suorat kontaktit laattatehtaille

Tavoitteenamme on toimia aina ilman turhia välikäsiä. Suorat kontaktimme laattatehtaille takaavat parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen sekä laajan ja raikkaan tuotevalikoiman. Lisäksi suora kontakti laattavalmistajiin tarkoittaa myös vähemmän mutkia toimitusketjussamme, jonka ansiosta laattojen toimituksesta koostuu vähemmän ympäristöhaittoja. 

Olemme Terratintan ensimmäinen kumppani Suomessa! 

 

Ympäristöystävälliset valinnat

Suurin osa valikoimaamme koostuu tuotteista, joiden valmistuksessa on otettu huomioon tuotteen ympäristövaikutukset. Laatoissa tämä tarkoittaa esim. valmistusprosessissa käytetyn veden säännöstelyyn sekä ylijääneiden materiaalien kierrättämiseen. Tuomme jatkossa ympäristöystävälliset tuotevalinnat entistä selkeämmin esille myös omassa kaupassamme.

Lue esimerkkejä laattavalmistajakumppaneistamme!

 

 

Suomen mielenkiintoisin laattakauppa

Jatkuvasti päivittyvä ja laadukas valikoima on meille intohimo. Sen lisäksi haluamme luoda sinulle parhaan mahdollisen palvelukokemuksen meillä asioidessasi! Olit sitten rakentaja tai remontoija, ammattitaitoinen henkilökuntamme ja ilmainen suunnittelupalvelumme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi lopputuloksen.

Tervetuloa valitsemaan omasi Keski-Suomen suurimmasta laattavalikoimasta. Toimitamme tilaukset koko Suomeen.

Lue Esteetön ja kaunis koti -blogistaan tutun Sannan kokemuksia yhteistyöstä Laatta Leevin kanssa.

 

KATTAVA VALIKOIMA REMONTOIJAN JA RAKENTAJAN TARPEISIIN

Olemme Suomen mielenkiintoisin laattakauppa - ehkä osittain myös siksi, ettei tarjontamme rajoitu pelkästään laattatuotteisiin. Löydät valikoimastamme myös mm:

Tule käymään ja/tai varaa aika maksuttomaan suunnitteluun. Sinua palvelevat ammattitaitoiset myyjät ja sisustussuunnittelijat.

Ota rohkeasti yhteyttä. Palvelemme sinua mielellämme.