Laattavalmistajat esittelyssä - Terratinta

Laattavalmistajat esittelyssä - Terratinta

 

 

Terratinta Ceramiche on tuttu nimi laattavalmistajien keskuudessa - vuonna 2008 toimintansa aloittanut laattavalmistaja on erikoistunut pohjoismaisen design -laattojen toteuttamiseenTerratintasta ainutlaatuisen tekee sen tinkimätön tyyli ja laatu.

#Terratintastyle sisältää useita upeita kokoelmia, joissa eri sävyt ja tyylit on sovitettu pohjoismaiseen makuun ja sisustukseen sopiviksi.

 

Terratinta - pohjoismainen design, 100% italialainen toteutus

Terratintaan on saatu nuori, motivoitunut ja kunnianhimoinen työyhteisö, jonka jäsenet ovat opiskelleet pohjoismaista muotoilua. Yritykselle laatat eivät tarkoita pilviä hipovia hintoja - kilpailukykyinen hinta ja hyvä hinta-laatu-suhde on aina ollut tärkeässä roolissa Terratintalla. Lisäksi Terratinta tarkkailee laatuaan jatkuvasti toimimalla yhteistyössä vain harvojen ja valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrityksen arvona onkin tuottaa tuotteita, jotka ovat yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä, ammattilaisten toteuttamina. 

Kesällä 2017 Terratinta laajensi toimintaansa: Terratinta Ceramiche ja Ceramica Magica yhdistyivät uudeksi kokonaisuudeksi, Terratinta Groupiksi. Nykyisin mukana toiminassa on myös Sartoria

 

Tunnetuimmat kokoelmat

Archgres - Archgres kokoelma tuo mukanaan kuusi eri laattakokoa seitsemässä eri sävyssä ja kahdella eri pinnalla! Lisäksi sarjaa on saatvilla kahtena eri mosaiikkina. Vaihtoehtojen määrän ja monimuotoisuuden taustalla on Archgresin suunnittelun pohjalla ollut perusajatus - ajatonta tyylikkyyttä, joka sopii mihin tahansa liiketila- tai kotitaloustoteutukseen, niin sisä kuin ulkotiloihin! Sarjasta on saatavilla tämän vuoksi myös laattoja, jotka soveltuvat myös erittäin kovaan kulutukseen julkisiin tiloihin.

Kokoelma verkkokaupassamme >> 

 

Betoncrete - Betoncrete syntyi designin ja tarpeellisuuden omalaatuisesta yhdistelmästä. Sarja tähtää toiminnallisuuteen, mutta yksinkertaisen ja siistin toteutuksen kautta. Sarjan neljä eri värivaihtoehtoa viestivät nimillään sarjan luonteesta, sen yhidstelmästä taiteellisuutta ja maanläheisyyttä - laatan värit ovat Minimal (vaaleanharmaa), Colonial (maitokahvi), Shabby (tummanruskea) ja Industrial (tummanharmaa). 

Kokoelma verkkokaupassamme >>

 

Stonemarble - Stonemarble -sarjan toteutuksessa Terratinta halusi toteuttaa jotain täysin uutta yhdistelemällä klassisen marmorin laattohen uusimpiin design-kuvioihin. Tämän tuloksena oli Stonemarblen upea sarjakokonaisuus, joka koostuu kolmesta eri pintaviimeistelystä ja 12 eri kuviosta, joilla upea valkoinen marmori voidaan herättää henkiin!

Kokoelma verkkokaupassamme >>

 

The Four Shades Concept - Four shades Concept sarja on Terratintan projekti, jonka suunnittelu on lähtenyt liikkeelle Betontech-sarjan neljästä värisävystä: White - valkoinen, Grey - harmaa, Clay - savi ja Mud - muta. 

Näistä neljästä sävystä on luotu ainutlaatuinen, tuore ja epätavallinen konsepti, jossa kohtaavat laatat, mosaiikit ja boordi-laatat. Sarja yhdistää graafisen sisustamisen uuden tulkinnan ja viimeisimmän keramiikkateknologian. Sarjan avulla voit vapauttaa luovuutesi yhdistämällä saman sävyn eri kuvioita ja pintoja uudella ja jännittävällä tavalla! 

 

Haluatko lisätietoja?

Terratintan mallistosta löytyy lukuisia upeita laattoja, jotka sopivat niin projektiin kuin projektiin! Käyt lukemassa lisää Terratintasta heidän sivuiltaan, tutustumassa Terratintan mallistoihin verkkokaupassamme, tai ota meihin yhteyttä! Voit myös tulla käymään myymälässämme, niin keskustellaan aiheesta lisää!