MONTOLIT MASTERPIUMA P5

MONTOLIT MASTERPIUMA P5

MONTOLIT MASTERPIUMA P5

Montolit Masterpiuma P5 -laattaleikkurin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota suuriin ja kovarunkoisiin kuivapuristelaattoihin, joiden suosio on kasvussa.

Kuvassa 63P5

Viisi tärkeintä asiaa uudesta P5 -sarjasta

Vahvistettu modulaarinen runko

Alumiinirunkoa on vahvistettu alueilta, joihin kohdistuu eniten painetta. Tämä helpottaa paksujen ja kovarunkoisten laattojen leikkaamista.

Monitoiminen kulmavaste

Pitkä kulmavaste kääntyy 45 astetta vasemmalle tai oikealle. Kääntyvän ja mitta-asteikolle lukittuvan päätyvasteen avulla oikean leikkuukohdan määrittäminen ja useammankin samankokoisen kappaleen leikkaaminen on helppoa ja nopeaa.

Parannettu leikkuuvoima

Titaanipäällysteinen volframikarbiditerä tekee tarkan viillon ja kestää jopa 5000 metriä leikkaamista. Kaksiasentoinen talla nopeuttaa normaalikokoisten laattojen leikkuuta, sillä kahvaa ei tarvitse nostaa viillon ja katkaisun välissä. Kahvaa nostamalla tallan kapeampi puoli mahdollistaa pienten kappaleiden ja esim. mosaiikkien tarkan leikkaamisen. Ergonomiseen kahvaosaan on merkattu kohdat, joiden avulla sopivan puristusvoiman valinta eri materiaaleille onnistuu turvallisesti. Jousikuormitteinen teränpidin varmistaa tasaisen kontaktin myös voimakkaasti kuvioiduille laatoille ja integroitu terän voitelu vähentää huollon tarvetta.

Suunniteltu isoille laatoille

Montolit P5 -leikkuri on saatavilla viitenä kokona: Tuttujen 63P5 (63x63 cm), 75P5 (75x75 cm) ja 93P5 (93x93 cm) kokojen lisäksi mallistossa on uusina kokoina 131P5 (131x131 cm) ja 161P5 (161x161 cm). Leikkurit valmistetaan Italiassa 100 % kierrätettävistä materiaaleista.

Tällä hetkellä verkkokaupassa 63P5 ja 93P5

Katso video