Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia

ASIAKASKOKEMUS LAATTALEEVISTÄ

 

Kodin rakennus on mittava projekti ja päätettäviä valintoja on melkoinen määrä. Suunnittelu on itselleni suuri intohimo, mutta arvostan kovasti sitä, että materiaaleja on tarvittaessa helppo tilata myös netin kautta. Laattaleevillä on kattavan valikoiman omaava verkkokauppa, joten ensimmäinen kriteeri ja askel kohti ostopäätöstä oli tehty.

Laattana Betontech White

 

Ennen lopullisen päätöksen tekoa halusin saada mallipaloja eri vaihtoehdoista itselleni hypisteltäväksi. On myös tärkeää nähdä materiaali juuri siihen tulevassa tilassa ennen ostopäätöstä. Mallipalojen tilaus onnistui helposti sähköpostin kautta. Myös verkkokaupasta pystyy tilaamaan lomakkeen kautta 5 eri mallipalaa kotiin veloituksetta. Kyselin samalla myös erilaisista laattavaihtoehdoista ja sain aina ystävällisesti vastauksen kysymykseeni. Erityisen hyvin mieleeni jäi se, kun etsimme marmorikuvioista laattaa. Myyjä ehdotti minulle eri vaihtoehtoja ja koin todella saavani asiakaspalvelua - hyvää sellaista. Se ei ole mikään itsestäänselvyys, joten arvostan sitä kovasti. Itse asiassa, hyvä asiakaspalvelu on yksi kriteeri, joka ostopäätökseeni vaikuttaa.

 

Laattaleevin valikoima on todella kattava ja useista laatoista onkin saatavilla montaa eri kokoa. Kyseinen marmorilaatta, josta jo aiemmin mainitsin, tuli meille hyvin poikkeavassa koossa (100x600 mm), joten on aivan mahtavaa, että laattoja on mahdollista saada hyvin eri kokoisina. Muutoin ostopäätös saattaisi kariutua siihen, ettei löydä juuri omiin tarpeisiin sopivaa laattakokoa.

 

Xclusive Element Dec. Arabesque 

Minulla oli aika selvät sävelet siitä, mitä halusin, joten päätöksen teko oli melko helppoa. Verkkokaupan kuvat vastaavat hyvin todellista laatan väriä, joten minkään muotoista pettymystä ei tullut, kun mallipalat saapuivat. Osasta laatoista on myös miljöökuvia, jotka helpottavat ainakin itseäni hahmottamaan paremmin sen, miltä laatta näyttää isona pintana. Olisi hyvä, jos kaikissa laatoissa olisi tuotekuvan lisäksi myös miljöökuva.

 

Tilaus sujui mutkattomasti ja laatat tulivat silloin, kun olimme sopineet. Jouduin palauttamaan laatoittajan toiveesta sauma-aineet toiseen ja sekin onnistui vaivattomasti. Olen ollut todella tyytyväinen laattoihin näin 1,5 vuoden käytön jälkeen, joten voin lämpimästi suositella muillekin. Meillä on vielä saunarakennus tekemättä ja Laattaleevi on kyllä yksi paikoista, jonka valikoimaa menen selaamaan ensimmäisten joukossa, kun sen aika on.

-Jenni_jhdesign