Tuija Pehkonen: Laattaleevin ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmis etsimään juuri meille sopivia ratkaisuita

Tuija Pehkonen: Laattaleevin ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmis etsimään juuri meille sopivia ratkaisuita

Asukkaat: Toimittaja, juontaja Tuija Pehkonen puolisonsa sekä lastensa kanssa.

Rakastan projekteja, ja niin tuskaisaa ja piinaavaa kun remontoiminen voikin olla, niin tietenkin myös nautin siitä. Lähdin siis intoa täynnä toteuttamaan tätä projektia. Remontoimme muutama vuosi sitten myös edellisen asuntomme, joten kokemusta remppahommista löytyi entuudestaan jonkin verran, jolloin tämä projekti tuntui vähän helpommalta – joskin kokonaisuudessaan remontoitavaa oli enemmän kuin viimeksi. 

Laattaleevi kokemuksia  – Tuija Pehkonen

"Laattojen valinta oli yksi tärkeimmistä ja samalla antoisimmista osuuksista tätä remonttia," Tuija Pehkonen toteaa.

Inspiraatiosta mallipaloihin – toteutus syntyi yhteistyössä Laattaleevin kanssa

Minulla oli paljon ajatuksia, ideoita ja visioita mielessä ja niiden pohjalta tein Pinterestiin erilaisia kuvakollaaseja. Ostin kasan sisustuslehtiä ja tietenkin tutkin Laattaleevin nettisivuja ja hain sieltä inspiraatiota. Tosi tärkeää oli, että saimme tilata mallipaloja useaan otteeseen, tutkia, tunnustella, fiilistellä erilaisia vaihtoehtoja. Oli ihanaa, että Laattaleevin ammattitaitoinen henkilökunta oli myös aina valmis etsimään juuri meille sopivia ratkaisuita ja auttamaan ongelmatilanteissa eteenpäin. 

Huomasin fiilisteleväni todella paljon sekä vihreän- että vaaleanpunaisen sävyisiä vessoja ja kylpyhuoneita ja pikkuhiljaa ajatus alkoi kirkastua. Lopulta vaaleanpunaiset sävyt karsiutuivat pois ja päädyimme valitsemaan asuntomme molempiin vessoihin vihreän sävyiset laatat. Kylpyhuoneesta puolestaan tuli beigen sävyinen, tosin allastaso on sielläkin vihertävä, eli se yhdistää kaikkia kotimme märkätiloja.  

Klassisen tyylin ja räväkkyyden yhdistelmästä löytyi täydellinen lopputulos

WC laatat

 

Minulla ja miehelläni Eerolla on onneksi melko samanlainen tyyli: melko klassinen, mutta halutaan tehdä myös persoonallisia valintoja. Vessojen lattiaan räväkkyyttä saatiin upealla Hermitage Decor Versailles laatalla, joka oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olen ollut ehdottoman ihastunut Marokko-henkisiin laattoihin jo vuosikausia ja näistä sitä tyyliä todellakin löytyy.

Seiniin valikoitui kaunis marmorimainen laatta Verde Alpi 60x120 tummanvihreässä sävyssä. Seinien laatat sopivat täydellisesti jo aiemmin ihastelemiini Damixan harjatun messingin värisiin hanoihin. 

 

 

 

 

 

Toiseen vessaan, eli niin kutsuttuun ”minivessaan” haluttiin hieman vaaleammat laatat, jotta tilasta tulisi avarampi. Seiniin valikoitui kaunis vaalean harmaa, marmorimainen laatta Arte
Marmo Grey polished 60x60.


Kylpyhuoneesta tuli meidän perheen oma pieni spa-osasto, jossa lapset rakastavat leikkiä ammeessa. Valitsimme yhtenäisen ilmeen vuoksi saman laatan mattapintaisena lattiaan ja kiitävänä seiniin. Marble Pulpis Beige laatta oli tyylikäs valinta, joka korostaa harjatun kuparin värisiä suihkuja ja hanoja kauniisti.

Toivottavasti ruuhkavuosien hieman helpottaessa myös minä pääsen ihastelemaan upeita laattoja vaahtokylvystä käsin - ehkä joskus jopa kuohuvaa siemaillen.