Sisustussuunnittelija ja arkkitehti – ota asiantuntija avuksesi!

Sisustussuunnittelija ja arkkitehti – ota asiantuntija avuksesi!

Parahin sisustussuunnittelija tai arkkitehti

Lämpimästi tervetuloa Suomen mielenkiintoisimpaan laattakauppaan - laattojen ja laatoituksen erikoisliikkeeseen, jossa laatu ja luovuus kohtaavat inspiroivalla tavalla! 

Olemme jyväskyläläinen laattojen ja laatoituksen erikoisliike 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme sisustussuunnittelijoita sekä arkkitehtejä ympäri Suomen ja pystymme tarjoamaan laajan valikoiman nopeilla toimituksilla suoraan varastostamme. Sen lisäksi oma maahantuontimme mahdollistaa kohtuulliset toimitusajat myös tilaustuotteille.

 

 

Valikoimastamme löydät paljon muutakin kuin laattoja; kauttamme saat mm. lattiamateriaalit, seinä-WC ratkaisut, kylpyhuonekalusteet, kylpyammeet, suihkut, hanat sekä viimeistelyyn kattavan valikoiman kylpyhuonetarvikkeita. 

Koska haluamme tehdä materiaalihankinnasta mahdollisimman helppoa, saatavilla on myös ammattikäyttöön suunniteltu Miran laatoitustarvikevalikoima.

Asiakaspalvelumme perustana on yksilöllisyys, joustavuus sekä nopea reagointikyky. Kerro ideasi meille, me etsimme tuotteet ja huolehdimme, että toimitukset sujuvat suunnitellun aikataulun mukaisesti. Lyhyesti: Olemme onnistuneiden projektien mahdollistaja.

 

 

 

Saat käyttöösi oman myyjän, joka auttaa ja opastaa sopivien materiaalivaihtoehtojen löytämisessä sekä toimittaa mallipalat niin suunnittelijalle kuin asiakkaallesikin. Mallipalan avulla pääset kokeilemaan sopiiko laatan sävy ja pinta suunnittelemaasi projektiin. Lähetykseen saa valittua 5 mallipalaa. Lähetämme laatasta palan, josta näkee kuosin ja sävyn. Ohjeet mallipalatilauksen tekemiseen: https://www.laattaleevi.fi/pages/tilaa-mallikappale

Verkkokaupastamme löydät paljon vaihtoehtoja suurista ja pienistä laatoista kotiin sekä julkisiin tiloihin, jota täydentää tehtaiden laaja valikoima erikoistuotteita kuten suurlaatat, mosaiikit jne. Kysythän siis myyjältä, mikäli et löydä etsimääsi!

Liittymällä sähköpostilistallemme saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja alan tapahtumista sekä Laattaleevin tarjoamista eduista ammattilaisille.

Tehdäänkö sinunkin suunnitelmistasi totta? Piipahda Jyväskylän liikkeeseemme tai ota yhteyttä myynti@laattaleevi.fi. Me olemme täällä juuri sinua varten - joten aloitetaanko?