Sisustussuunnittelija ja arkkitehti – ota asiantuntija avuksesi!

Sisustussuunnittelija ja arkkitehti – ota asiantuntija avuksesi!

Sisustussuunnittelija tai -arkkitehti – Laattaleevillä olet oikeutettu henkilökohtaiseen asiantuntijamyyjään. Olemme palvelleet sisustussuunnittelijoita ja -arkkitehteja jo 30 vuoden ajan, tarjoten laajan valikoiman laattoja ja laatoitustarvikkeita nopeilla toimituksilla suoraan varastostamme.

Miksi sinun sisustussuunnittelijana tai -arkkitehtina kannattaa valita Laattaleevi kumppaniksi?

Suorat yhteydet Etelä-Eurooppalaisiin laattavalmistajiin ja oma maahantuontimme mahdollistavat kohtuulliset toimitusajat myös tilaustuotteille. Asiantuntijamyyjämme pysyvät ajantasalla laattakehityksessä ja vierailemme säännöllisesti tehtailla laattojen syntyseuduilla tutustumassa nykyiseen ja tulevaan laattatarjontaan sekä laattatrendeihin.

Valikoimastamme löydät paljon enemmän kuin pelkkiä laattoja. Tarjoamme myös lattiamateriaaleja, WC-ratkaisuja, kylpyhuonekalusteita, kylpyammeita, suihkuja, hanoja sekä kattavan valikoiman kylpyhuonetarvikkeita viimeistelyyn.

 

Suunnitelmasi onnistuminen on osa asiantuntijamyyjiemme työtä

Voit jakaa meille suunnitelmasi, ja me autamme löytämään juuri oikeat tuotteet. Huolehdimme, että toimitukset sujuvat suunnitellusti, jolloin voit keskittyä luovaan työhösi. Saat yksilöllistä, joustavaa ja nopealla reagointikyvyllä varustettua palveua asiakkaittesi vaihtuviin tarpeisiin.

Olet oikeutettu henkilökohtaiseen myyjään

Sisustussuunnittelijana tai -arkkitehtina olet oikeutettu henkilökohtaiseen myyjään. Myyjä auttaa ja opastaa sopivien materiaalivaihtoehtojen löytämisessä, sekä toimittaa mallipalat sinulle suunnittelijana ja suoraan asiakkaallesi. Laattaleevin asiantuntijamyyjien kokemusta monenlaisista projekteista voit hyödyntää vapaasti omien projektien edistämiseen.

Verkkokauppa omaan ja asiakkaittesi käyttöön

Voit vapaasti hyödyntää Laattaleevin verkkokauppaa asiakastyössä. Jos et löydä etsimääsi, myyjämme auttaa selvitystyössä tai varmistaa mielellään toimitusaikoja eri laattasarjoille.
 

 

 

Mallipalat sinulle ja asiakkaallesi

Verkkokaupan viisi mallipalaa toimituskulujen hinnalla palvelee sinua ja asiakastasi. Henkilökohtainen myyjän kautta saat myös palvelua mallipalojen osalta ja myyjä toimittaa projektikohtaisesti laattanäytteet sinulle ja/tai asiakkaallesi.

Jyväskylän myymälässä tapaat asiantuntijamyyjäsi ja kattavan valikoiman täysikokoisia laattoja

Jyväskylän myymälästä löydät asiantuntevan henkilökunnan, sekä kattavan kokoelman laattoja hypisteltäväksi. Suosittelemme ehdottomasti, että piipahdat myymälässämme sinulle sopivaan aikaan. Asiantuntijamyyjäsi tai myymälän henkilökunta palvelee mieleellään!

Etkö ole vielä saanut henkilökohtaista myyjää Laattaleeviltä?

Lähetä meille viestiä myynti@laattaleevi.fi aiheella Henkilökohtainen myyjä suunnittelijalle. Vastaamme sinulle pian! Lisää viestiin mukaan yhteystietosi ja toivomasi yhteydenpitotapa.

Laattaleevin asiantuntijamyyjien tiedot ja muut yhteystiedot löydät täältä: https://www.laattaleevi.fi/pages/yhteystiedot