Pihalaatoilla uutta ilmettä puutarhaan

Pihalaatoilla uutta ilmettä puutarhaan

 

Pihalaatoilla voit luoda selkeitä, moderneja, kestäviä ja helppohoitoisisa pintoja kotipihallesi. Oli kyseessä sitten pihateiden päällystys, kävelypolkujen rakentaminen tai terassit, pihalaatat tekevät puutarhan käytävistä miellyttävät kulkea ja puutarhastasi viihtyisämmän. 

Pihalaatoilla uudistat puutarhaasi

Pihalaatoilla voi helposti muokata puutarhan ilmettä ja ideoida uutta. Suorakaiteen muotoisista laatoista voit rakentaa leveän sisäänkäynnin puutarhaasi. Vaihtoehtoisesti voit rakentaa polkuja, joiden käyttö säästää nurmikkoa kulumiselta. Puutarhan polut voit vielä viimeistellä erityisillä koristekivillä. 

Sileäpintaisilla laatoilla voit myös korostaa pihan muita istutuksia, ympäristöä ja nurmikkoa. 

  

"THICK20mm - ihanteellinen piharakentamiseen"

Laattaleevin asiantuntija Juha-Pekka Virkkunen toteaa, että THICK20mm on ihanteellinen piharakentamiseen.  Virkkunen jatkaa: "Pakkasenkestävä laatta ei säikähdä lämpötilanvaihteluja ja sopii siksi hyvin myös Suomen vaativiin ulko-olosuhteisiin".

Kaikki pihalaatat ovat anti-slip -pintaisia (R11). Karhea pinta tekee laatasta turvallisen kulkea, myös silloinkin, kun laatta on kostea. Laatat kestävät klooria ja suolaista vettä, joten ne sopivat erinomaisesti mm. uima-altaiden reunoille

Laatoilla yhdistät sisä- ja ulkoilualueet, koska kaikki tuotteet löytyvät myös sisäkäyttöön tarkoitettuna 10 mm:n paksuisina versioina. Pihalaattoja ei tarvitse huoltaa, eivätkä laatat vaadi tiivistämistä tai käsittelyä. Luonnonkiveen verrattuna laatta on helppohoitoisempi. Se on kiveä tiiviimpi eikä ime kosteutta. Tästä syystä laatta ei myöskään sammaloidu.

 Pihalaatan asentaminen

Asentaminen suoraan maahan
THICK20mm voidaan asentaa suoraan mm. nurmikolle, hiekalle tai soralle. Tälläinen asennus on tyypillistä silloin, kun laattoja hyödynnetään kävelypolkujen toteutukseen.

Kohotettu asentaminen terasseille ja parvekkeille
Kun terassilaatta taas asennetaan esimerkiksi parvekkeelle tai terasille, tulee laatan alle saada tilaa erilaisille sähkö-, putkitus- ja sadevesiratkaisulle. Kun laatan ja asennettavan pohjan väliin jätetään pieni tekninen tila, saadaan sadeveden poistuminen varmennettua ja erilaiset ihmissilmiltä näkymättömiin jätettävät ratkaisut piilotettua helposti laattojen alle. 

Perinteinen pihakiviasennus
Asentamalla laatat perinteiseen tapaan asennusoraa- ja hiekkaa hyödyntäen laatoista saadaan luotua tasaisia ja näyttäviä piha-alueita. Perinteinen asennus auttaa laattoja jakamaan niille sijoitetun painon tehokkaammin ja kestämään Suomelle tyypillisiä lämpötilavaihteluja.

Terratinta Ceramichen valittuja tuotteita

Terratinta Ceramicheltä Thick20mm-sarjassa on mukana edustajia useista suosituista kokoelmista, kuten Norse, Lagom, Oppdal, Stonedesign, KOS ja Vicentina. Sarjassa on saatavana myös Grained, Ceramica Magican Ceppo, Marstood ja puupintaa muistuttava Nodi. Laattojen luonnonkiveä tai puuta muistuttavat pinnat sulautuvat hyvin osaksi ympäröivää maisemaa.

 

Haluatko lisätietoja?

Voit tilata kaikki Thick20-kokoelman laatat kauttamme. Voit tutustua kokoelman valikoimaan valmistajan kuvastosta tai ottaa suoraan meihin yhteyttä ja kysyä aiheesta lisää. Autamme sinua mielellämme!