Betontech - Terratintan laattakokoelmien kestosuosikki

Betontech - Terratintan laattakokoelmien kestosuosikki

 

Betontech -laattasarja on yksi Terratinta Ceramichen vanhimpia - sekä jatkuva kestosuosikki. Kestosuosikin nimikkeen kokoelma on ansainnut jo yli 7 vuotta kestäneen jatkuvan kysyntänsä ansiosta. 

Mutta miksi? Mikä Betontech laatoissa vetää puoleensa ja tekee siitä niin aikaa kuin käyttöä kestävän ratkaisun, joka herättää sisustajissa, remontoijissa ja rakentajissa mielenkiintoa kerta toisensa jälkeen? Paneudumme tässä artikkelissa muutamiin yleisiin syihin Betontechin suosion taustalla!

 

Nykysisustuksessa laat­ta on osa si­sus­tus­ta

Terratinta Ceramichen Betontech-sarja on onnistunut kokoamaan laattoihin värivaihtoehdot, jotka vetoavat skandinaaviseen makuun. Sarjan suosituimpia laattoja onkin Betontech White - valkoinen, betonimainen laatta, jossa on ripaus harmaata. Laatta on kauniin hillitty ja ajaton. 

Laattojen väri- ja tyylimaailma voidaan hyvin sovittaa kodin kiintokalusteiden kanssa yhteensopivaksi – kokonaisuudesta tulee hallittu ja harmoninen. Kun saumoja on vähän, näyttää seinäpinta sileämmältä ja suuremmalta, avartaen myös koko tilan luonnetta. Uutta twistiä toteutukseen saadaan yhdistelemällä laattasarjan eri kokoja. Sarjan uudella kuusikulmaisella laatalla voidaan luoda lisäilmettä vaikkapa pesuhuoneeseen.

 

Betontech sopii eri käyttötarkoituksiin

Betontechin laatat toimivat niin lattiassa kuin seinässä, sekä keittiössä kuin kylpyhuoneissakin. Jos haluat yhtenäistää tilojen ilmettä, voit yhdistellä esimerkiksi eteisen, oleskeluhuoneen ja keittiön tilat laatoittamalla lattiat saman laattasarjan erikokoisilla laatoilla.

Betonimaisia laattoja voidaan käyttää niin suurissa kuin pienissäkin tiloissa. Pienessä huoneessa suuret laatat tuovat kaivattua tilan tuntua. Erityisesti lapsi- ja lemmikkiperheissä laatta on käytännöllinen mm. sen helppohoitoisuuden ansiosta. Betotech-sarjan laatat ovat niin tiiviitä, että ne soveltuvat myös ulkokäyttöön.

Tutustu kaikkiin betonilaattoihin täältä >>

Betontech-sarjan laatat ovat leikattuja ja kaikki laatat ovat saman paksuisia. Tämä tekee laattojen pinnasta tasaisen, helpottaa laatoittamista ja mahdollistaa kapeamman saumausvälin.  

 

Betontech on laadukas

Italialaisilla laatoilla on yleisestikin hyvä maine alansa edelläkävijöinä, mutta tämä pätee erityisesti Terratinta Ceramichen tuotteisiin - ne ovat kestäviä ja tasalaatuisia. Betontech on tehty vahvaksi ja pitkäikäiseksi. Sitä voidaan käyttää myös julkisissa tiloissa, koska laatat kestävät kovaakin kulutusta.

Ei siis ihme, että Betontech on suosittu ja turvallinen ostos. Laa­ttojen valmistuksessa ja materiaaleissa on huomioitu ympäristöystävällisiä menetelmiä, eikä niis­tä ir­toa hai­tal­li­sia ai­nei­ta laattoja ympäröiviin tiloihin. Sen vuoksi ne ovat hyvä ratkaisu sekä ympäristö- että terveystietoiselle laatoittajalle.

Haluatko lisätietoja?

Tutustu Betontechin suosittuun laattakokoelmaan verkkokaupassamme tai ota meihin yhteyttä ja kysyä aiheesta lisää. Autamme sinua mielellämme!