Ideoita keittiöremonttiin

Ideoita keittiöremonttiin

Aiemmin kirjoitimme vuoden 2020 keittiötrendeistä.  Kuten mainitsimme, tummat ja rauhoittavat värit keittiössä ovat vahva trendi, jota suositaan tänä vuonna. Tämän pohjalta rakensimme neljä eri tyylistä keittiötä sinulle, joka olet etsimässä inspiraatiota ja ideoita keittiöremonttiin.

Ehdotelmissa lattiamateriaalina on laattalattia - se on helppohoitoinen ja kestää kulutusta paremmin kuin muut lattiamateriaalit. Se tuo myös ilmettä keittiön sisustukseen, sillä laattojen koossa, värissä, kuosissa, muodoissa ja ladonnoissa on mistä valita.

 

Ensimmäinen keittiö on hillitty

 

Ensimmäinen ehdotelma on hillitty, lattia- ja seinälaatat vaaleita. Tässä on lattiaan yhdistelty puukuvioista lankkulaattaa, mikä tekee kokonaisvaikutelmasta luonnollisen. Laataksi on valikoitu Ceramica Magican Libeccio-sarjan vaalea väri Naturale. Seinälaattana puolestaan on valkoinen 10x30 kokoinen Blanco Brillo.

Kontrastia tähän muuten harmoniseen ja neutraaliin sisustukseen saadaan mustista lampuista ja hanasta. 

 

Väreillä piristät keittiösi kokonaisilmettä

 

(Pohjana on sama kuva). Toinen ehdotelma on edellistä värikkäämpi. Seinälaatoilla on suuri vaikutus asunnon kokonaisilmeeseen: väreillä keittiöstä voidaan tehdä persoonallinen ja juuri omistajan itsensä näköinen. Kiiltävät laatat tuovat tilaan myös lisää valoa ja pirteyttä. Seinälaattana tässä on 10x30 kiiltävä lasitteinen Candy Green.

Lattialaattana on samaisen Ceramica Magican Libeccio- sarjan puukuvioinen laatta, edellistä tummempi ja puukuvioisempi sävy, Nodi Libeccio.   

 

Marmorikuvioinen laattalattia tuo ilmettä keittiöön

 

Kolmanteen ehdotelmaan on käytetty lattialaattana Terratintan Stonemarblea. Laatta on kestävä, marmorikuviointi hillittyä. Keittiössä laattalattia on helppohoitoinen ja valkoharmaa väri on armollinen, sillä mahdolliset pienet jäljet peittyvät kuvioiden sekaan. 

Seinälaattana on Sartoren Vernici-sarjan kiiltävä seinälaatta White XmasKapeiden laattojen pystyladonta on erityisen suosittu esimerkiksi keittiön välitiloissa sekä erillisenä tehosteseinänä. Se saa tilan näyttämään korkeammalta kuin se onkaan. 

Betonimaisen laattalattian ja marmorikuvioidun seinälaatan hieno yhdistelmä
 

Neljännessä ehdotelmassa on yhdistetty betonimaiseen Betontech White-lattialaattaan Stonemarblen marmorikuvioista laattaa. Tämän laattamallin marmorikuvio on rauhallinen ja sointuu kauniisti vaaleaan laattalattiaan.

 Keittiön välitilan laattojen ladontaan saat vinkkejä täältä

Laatta Leevi - Suomen mielenkiintoisin laattakauppa

Olemme Jyväskylässä toimiva sisustamisen ja remontoinnin erikoisliike. Valikoimaamme kuuluu Keski-Suomen suurimman laattavalikoiman lisäksi mm. kylpyhuonekalusteet, vinyyli-, laminaatti- ja parkettilattiat sekä kaikki näiden asentamiseen ja hoitamiseen tarvittavat tuotteet. Olit sitten rakentaja tai remontoija, palvelemme sinua yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Pidämme alakohtaisia uutisia ja uutuuksia jatkuvasti silmällä - maailmalla julkaistut uutuudet löytyvät pian julkistamisen jälkeen valikoimastamme. Oman maahantuontimme ja suuren varastomme ansiosta tuotteemme ovat erittäin hintakilpailukykyisiä ja tehdastoimituksetkin toimitamme 3-5 viikossa. 

Ota rohkeasti yhteyttä - me palvelemme sinua mielellämme!