Forma - Svedbergsin ajatonta muotoilua

Forma - Svedbergsin ajatonta muotoilua

 

Svedbergs on Pohjolan johtava kalustevalmistaja, jonka monimuotoiset kalustesarjat ovat muodostuneet vuosien saatossa kylpyhuoneiden kruunujalokiviksi. Svedbergsin laadukkaat kalusteet ovat kestäviä, monipuolisia ja monipuolisesti sommiteltavissa kokonaisuuksiksi, jotka sitovat kylpyhuoneen tyylikkäät elementit yhteen.

Svedbergsin Forma on joustava kalustesarja, jonka elementtejä voit yhdistellä juuri oman makusi mukaisesti. Forma sopii kaiken muotoisiin kylpyhuoneisiin - sarjan kalusteet voi värivalinnoilla, hanoilla, vetimillä ja altailla muuntaa kylpytilojesi helmeksi, joka sointuu yhteen muiden tilan ratkaisujen kanssa.

 

Toimiva ratkaisu myös pieniin tiloihin

Forma-kokoelma tarjoaa usean eri kokoisia kalusteita, jonka vuoksi se on toimiva ratkaisu aina pienistä wc-tiloista isoihin ja näyttäviin kylpyhuoneisiin. Forma-kokoelma tarjoaa allaskaappivaihtoehtoja aina 40cm levyistä kompaktiratkaisusta 140cm leveisiin tasoihin saakka.

Yhdistämällä valitsemiisi sävyihin juuri haluamasi vetimet ja altaat voit muuntaa kaapin sopimaan juuri sinun näköiseesi tilaan.

 

Laaja valikoima erilaisia sävyjä

Valkoinen, harmaa, vaalea tammi, musta tammi - Forma sarjan vakiovärit ovat upeita ja näyttäviä kokonaisuuksia, jotka muuntavat kylpyhuonetilojen tarpeellisen elementin yhdeksi sen koristeellisimmista osuuksista. Lisäksi Svedbergs toteuttaa kalusteita kausikohtaisilla lisäsävyillä: kanerva, mustikka, sammal, hiekka ja kivenharmaa.

Forman kalustesarjojen suunnittelussa asiakas on asetettu keskiöön, joka näkyy myös laajan sävyvalikoiman toteutuksessa. Sinä päätät tyylin - aina sävyä myöten. .

 

 

Fiksut laatikot tukemassa kylpyhuonetilojen käytettävyyttä 

Svedbergsin uusi laatikkokonsepti on rakenteltaan tukeva ja käytännöllinen. Svedbergs lisäsi laatikkojensa käytettävyyttä Box One -ratkaisulla. Box One -laatikon sisäosa on ruiskuvalettua muovia, joka lisää laatikon kestävyyttä ja tekee siitä helppohoitoisemman osan kylpyhuoneen ylläpitoa. Laatikossa on erikoiskäsitelty pohjamateriaali, joka pitää kaikki tavarat paikoillaan.

Formaan voi ottaa lisähinnasta myös Box One -järjestelmän, joka tekee laatikoista entistä tyylikkäämmän ja käytännöllisemmän. Box One + sisältää mustan puusisäosan ja kaksi irrallista, hieman pienempää puista sisälaatikkoa, jotka voit sijoittaa haluamaasi paikkaan laatikoiden sisälle. 

 

Tiesitkö? Formalla saat siistin altaan – vakiona

Svedbergsin tuotteissa on vakiona Easy Clean, fiksu vesilukko, joka helpottaa viemäriputken puhdistusta ja puhtaanapitoa. Helppo ja kätevä vesilukko sisältyy vakiona Forma-malliston tuotteisiin.

 

Kestävää ja turvallista valaistus

Svedbergsin kalusteet on varusteltu LED-valaisimilla, joiden elinikä on huomattavasti tavallisia valaisimia pidempi. LED-valaistuksen elinikä on noin 50 kertaa pidempi perinteiseen hehkulamppuun verrattuna ja noin 3-4 kertaa pidempi kuin loisteputkella. LED on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se kuluttaa vähän energiaa eikä sisällä elohopeaa. Voit laittaa valon päälle ja pois jatkuvasti ilman, että se vaikuttaa lampun elinikään ja valo syttyy hetkessä ilman ylimääräistä välkettä ja värinää.

Svedbergsin yläosien valaisimet saa eri IP-luokissa - IP44 on korkein turvallisuustaso, ja sopii suihku- ja ammetiloihin sekä pieniin kylpyhuoneisiin. Kaikki Svedbergsin malliston sähkölaitteet ovat CE- ja S-merkittyjä.

 

 

Haluatko lisätietoja?

Voit tutustua Svedbergsin valikoimaan heidän 2018 vuoden ideakirjasta, Svedbergsin sivuilta, verkkokaupamme Svedbergs kokoelmasivulla, tai ottaa meihin yhteyttä - autamme sinua toteuttamaan unelmiesi kylpyhuoneen. Svedbergsin kalusteilla pääset aina toivomaasi lopputulokseen.

Psst! Kurkkaa myös Svedbergsin erityisesti pieniin kylpyhuoneisiin sopivasta Skapa-sarjasta kertova artikkeli blogistamme!