Laattaleevi on siirtynyt kesäaikaan. 1.6.-30.8. välisenä aikana myymälä on avoinna klo 8-18.  Lauantaisin suljettu. Varasto avoinna ma-pe klo 7-17. Lauantaisin suljettu.

Blogi — Altaat ja lavuaarit

RSS
Kylpyhuonekalusteet - uusimmat trendit

Kylpyhuonekalusteet - uusimmat trendit 0

Tapasimme Jyväskylän rakennusmessuilla kylpyhuonetuotteiden valmistaja Svedbergsin aluepäällikkö Timo Puustisen ja kysyimme,  mikä on juuri nyt suosittua suomalaisissa kylpyhuoneissa ja mitä uutuuksia on viime aikoina tullut markkinoille.
Tyylikäs ja moderni kylpyhuone

Tyylikäs ja moderni kylpyhuone 0

 

 

Tyylikäs ja moderni kylpyhuone ei tingi tilan toiminnallisuuksista panostaessaan tyylikkyyteen. Kylpyhuoneen selkeitä linjoja ja rauhallisia sävyjä rikkoo tarkkaan valitut tehoste-elementit, jotka sitovat yhteen muuten rauhallisen ja yksinkertaisen tilan. Valolla on myös merkittävä roolinsa tilassa ja moderni kylpyhuone luottaakin valaistuksessaan myös luonnonvaloon. Esittelemme tässä artikkelissa esimerkkejä tuotteista ja ratkaisuista, joita voit hyödyntää modernin kylpyhuoneen toteutuksessa. 

 

Eloa vaaleaan värimaailmaan upeilla kuviolaatoilla

Vaaleaan ja moderniin kylpyhuoneeseen saa sopivasti luonnetta kuviollisilla lattialaatoilla. Lattialaattoja voi hyödyntää tilassa luomaan erillinen korostukuvio esimerkiksi suihkun alle. Equipe Ceramicasin upeat salmiakin muotoiset Chevron-lattialaatat luovat näyttävää kontrastia muuten vaaleille materiaaleille kahdella tapaa - laatan kuviolla ja muodolla. Inspiroidu ja lisää laattojen efektiä erilaisilla ladontatyyleillä - lue lisää Chevron-laattojen ladontamahdollisuuksista Equipe Ceramicasin sivuilta

Equipe Ceramicasin Chevron-lattilaatat Laatta Leevin 30-vuotisjuhlavuoden tarjouksessa! Tutustu juhlavuositarjous-kokoelmaan ja hyödynnä tarjous! Kokoelmaan päivittyy uusia juhlavuositarjoustuotteita joka kuukausi ja kaikki juhlavuoden kampanjat ovat voimassa vuoden 2019 ajan! 

 

Elegantti ja toiminnallinen Svedbergs Forma

Svedbergsin kylpyhuonekalusteet ovat suosittuja mm. niiden kestävyyden ja skandinaaviseen sisustukseen sopivan tyylin vuoksi. Svedbergsin Forma-kalustekokoelma sisältää neljä upeaa sävyä - klassisen valkoisen, tyylikkään harmaan, säväyttävän mustan tammen sekä maanläheisen vaalean tammen (kuvassa), josta voit valita juuri mieleisesi sävyn omaan kylpyhuoneeseesi. 

Kalustekokoelmat on suunniteltu myös tukemaan kylpyhuoneiden päivittäistä käyttöä mahdollisimman tehokkaasti. Kalusteisiin voi asentaa lisäosana mm. sisäänasennettuja sähköpistokkeita ja valaisimia.

 

Kompakti ja moderni seinä-WC

Tilan tuntua pienempäänkin kylpyhuoneeseen saa kompaktilla ja siivousta helpottavalla seinä-WC:llä. Seinään asennettava WC-pönttö on tyylikäs vaihtoehto perinteisille WC-istuimille, joissa likaa ei myöskään pääse kertymään vaikeasti puhdistettaviin rakoihin ja koloihin. Seinä-WC:n minimalistinen ilme luo kylpyhuoneeseen ylellisen, jopa hotellimaisen tunnelman. 

 

Hansgrohen-suihkupaneeli

Hansgrohenin suihkupaneeli on tyylikäs ratkaisu kodin kylpytiloihin. Sen minimalistinen ilme ja selkeät linjat tekevät siitä tilaa koristavan elementin, joka jää mieleen. Suihkupaneelin korkeutta voidaan säätää liuttamalla paneelia ylös ja alas, jonka lisäksi suihkupaneelissa on kolme eri suihkutoimintoa:

  • normaalisuihku
  • kattosuihku
  • sadevesisuihku

Hansgrohenin suihkupaneeli luo tilaan samaa yksinkertaista tyylikkyyttä, kuin viime vuosina pinnalle nousseet upotetut suihkut. Hansgrohenin suihkupaneelin asentaminen on kuitenkin merkittävästi edullisempaa. 

Voit kysyä tarjousta suihkupaneeleista myymälästämme.

 

Smedbon tyylikkäät kylpyhuonetarvikkeet

Smedbon kylpyhuonetarvikkeet tähtäävät tilan käytettävyyttä lisäävään tyylikkyyteen. Smedbon tuotteita on saatavilla useina tyylikkäinä sävyinä, mutta valmistajan kestosuosikkeja ovat juuri kiillotetut ja mattaharjatut metallin sävyt, jotka ovat harmoniassa lukuisten eri sävymaailmojen kanssa. Hyödynnä valmistajan laajaa valikoimaa ja koosta yhtenäinen ilme kylpyhuoneeseen luomalla kokonaisuus Smedbon pyyhekuivaimesta, pyyhekoukuista, sekä suihku- ja wc-paperitelineistä.

Tutustu Smedbon kokoelmaan Laatta Leevin verkkokaupassa >>

 

Haluatko lisätietoja?

Jos haluat lisätietoa artikkelissa esitellyistä tuotteista tai asiantuntija-apua kylpyhuoneeseesi sopivien ratkaisujen valintaan yleisesti, ota meihin yhteyttä! Autamme sinua toteuttamaan unelmiesi kylpyhuoneen.

Jos kylpyhuoneen remontti on sinulle ajankohtainen aihe, kannattaa sinun tutustua myös maksuttomaan Kylpyhuoneen remontoijan -oppaaseemme tai lukea aiempia artikkeleitamme aiheesta:

Woodio - tyylikkäät pesualtaat puusta

Woodio - tyylikkäät pesualtaat puusta 0

 

 

Kotimainen Woodio valmistaa ensimmäisenä maailmassa sarjatuotantona puisia lavuaareja. Woodion tyylikkäät ja innovatiiviset puukomposiittituotteet tuovat puun täysin uudella tavalla osaksi designia. Mutta miten nämä uniikit altaat soveltuvat osaksi kotien sisustusta? Haastattelimme Woodion markkinointipäällikkö Outi Hartmania aiheesta. 

Tyylikäs, ekologinen ja kestävä vaihtoehto perinteisille altaille

Puu sisustusmateriaalina tuo tilaan lämpöä. Se on tyylikäs ja rauhoittava elementti, joka sopii erityisesti suomalaiseen sisustukseen. Kodin kylpyhuoneissa ja WC-tiloissa puuta on kuitenkin aiemmin hyödynnetty vielä rajallisesti sen huonon kosteudensietokyvyn vuoksi.

Woodion pesualtaat kuitenkin taklaavat tämän haasteen kestävästi. "Usein puukomposiittialtaista kysytään miten ne kestävät kosteutta ja iskuja. Woodion altaat on valmistettu vedenkestävästä puukomposiittimateriaalista, jonka ansiosta se kestää vettä aivan samalla tapaa, kuin perinteisesti kylpyhuoneissa käytetty posliini. Kaikki altaat valetaan muottiin, jonka ansiosta ne ovat erittäin kestäviä iskujen aiheuttamia vaurioita vastaan", Outi kertoo.

Tyylikäs ja kestävä allas on kaiken lisäksi ekologinen sisustusratkaisu. "Puukomposiitin saa käytön jälkeen poltettua ja muunnettua energiaksi. Sen valmistukseen ei liity samanlaisia korkeita lämpötiloja kuin posliinissa", Outi jatkaa. Woodiolle onkin tärkeää, että design kulkee käsikädessä ympäristöystävällisyyden kanssa. "Meille on tärkeää, että altaat ovat visuaalisesti näyttäviä ja tuovat esille puun täyden kauneuden".

 

 

Malleja ja sävyjä jokaiseen makuun

Woodiolla löytyy useita eri mallistoja altaista. Saatavilla on pyöreää ja neliskulmaista kylpyhuoneen tasolle asennettavaa malja-allasta hanalla ja ilman, sekä tasoon upotettavia ja seinällle asennettavia malleja. 

"Malja-altaan Soft-mallisto on ensimmäinen pesuallasmallistomme, jossa halusimme lähteä aika klassiselle linjalle. Pyöreän altaan korkea reuna antaa näkyvyyttä puulle. Käytännön syistä olemme laajentaneet mallistoa siten, että saatavilla on hanapaikallisia versioita ja kapeampaan tilaan sopivia versioita altaista. Esim. vieraiden WC-tiloihin seinälle asennettava allas on loistava ja tilaa säästävä vaihtoehto", Outi kertoo.

Vastaparina klassiselle Soft-mallistolle Woodion valikoimasta löytyy myös moderni, kulmikkaampi ja hieman minimalistisempaan makuun sopiva CUBE-mallisto. Myös neliskulmaisessa CUBE-mallistossa altaiden upea puu pääsee oikeuksiinsa. Lisäksi altaiden sävyjä voidaan muokata pitkälti vapaasti oman maun mukaan petsaamalla puukomposiitti halutulla sävyllä. Esim. CUBE-valikoiman sävyihin kuuluvat luonnollisen sävyn lisäksi Silver Rock, Mystic Black, Brown Ginger, Pine Green, Mahogany Purple ja Dark Oak.

 

"Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti, mutta uuden tuotteen saaminen portfolioomme on aina vähintään 6 kuukauden prosessi. Varmistamme kehitys- ja testiprosessin aikana, että jokainen uusi tuotteemme on kestävä ja tyylikäs ratkaisu tilaan kuin tilaan", Outi selventää.

 

 

Suosittu tuote julkisissa tiloissa

Woodion altaat sopivat käytettäväksi niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. "Altaat ovat olleet erityisen suosittuja hotelleissa ja ravintoloissa, joissa sisustusratkaisuissa mietitään pitkälti designin erottuvuutta ja materiaalien ympäristöystävällisyyttä. Woodion altaita löytää esim. Helsingin Haaga-hotellista ja Rovaniemeläisestä Arctic Treehouse hotellista", Outi kertoo. 

"Woodio on uniikki ja tyyliltään muista erottuva pesuallas. Totuus on se, että olit sitten kotona tai muualla, käytät kylpyhuonetta useita kertoja päivässä. Sen vuoksi on tärkeä, että tila on tyylikäs ja viihtyisä, ja siksi erityisesti julkisissa tiloissa on suurta kysyntää Woodion puualtaille", Outi tiivistää.

 

Woodion tarina alkoi ajatuksesta "Mitä kaikkea puukomposiitilla voi tehdä?"

Woodion perustaja Petro Lahtinen on kemian tohtori, joka on toiminut puukomposiitin parissa koko uransa. Tohtori Lahtisen näyttävään työhistoriaan kuuluu mm. puukomposiitin tuotteistaminen terveydenhuollon puolelle biologisesti hajoavana kipsimateriaalina. "Petro tutki erilaisia vaihtoehtoja aloista, joilla puukomposiittia voitaisiin hyödyntää. Hän oli juuri kehittänyt vedenkestävää versiota biohajoavasta puukomposiitista, kun hänen katseensa siirtyi kylpyhuonetiloihin sekä siihen, olisiko puukomposiitista vaihtoehdoksi posliinille ja keramiikalle", Outi kertoo.

Loppu on historiaa upeiden ja kestävien Woodio-altaiden muodossa. Woodiolla on myös työn alla puukomposiitista valmistettu amme, joka tulee täydentämään kylpyhuonekokonaisuutta. "Ammeen prototyyppi on valmiina ja esittelimme sen ensi kertaa messuilla Frankfurtissa maaliskuussa 2019. Tuotteet tulevat todennäköisesti loppuvuodesta julki", Outi paljastaa.

 

 

Haluatko lisätietoja?

Esittelimme altaita ensimmäisen kerran Jyväskylän Rakennusmessuilla 2019 ja jatkossa altaita pääsee ihastelemaan myös osana Laatta Leevin tuotekokoelmia. Woodio altaiden Soft 40 - mallia Dark Oak -sävyssä sekä Cube 40 -mallia Mystic Black -sävyssä pääsee ihastelemaan jo nyt myymälässämme. Löydät pian kaikki altaat myös osana verkkokauppamme kokoelmaa Kylpyhuoneet-osion alta. Voit myös kysyä lisätietoa altaista suoraan meiltä - autamme sinua mielellämme!

Jos kylpyhuoneen remontti on sinulle ajankohtainen aihe, kannattaa sinun tutustua myös maksuttomaan Kylpyhuoneen remontoijan -oppaaseemme tai lukea aiempia artikkeleitamme aiheesta: