Tyylikäs ja moderni kylpyhuone

Tyylikäs ja moderni kylpyhuone

 

 

Moderni kylpyhuone ei tingi tilan toiminnallisuuksista ja on kuitenkin tyylikäs. Kylpyhuoneen selkeitä linjoja ja rauhallisia sävyjä rikkoo tarkkaan valitut tehoste-elementit, jotka sitovat yhteen muuten rauhallisen ja yksinkertaisen tilan. Valolla on myös merkittävä roolinsa tilassa ja moderni kylpyhuone luottaakin valaistuksessaan myös luonnonvaloon. Esittelemme tässä artikkelissa esimerkkejä tuotteista ja ratkaisuista, joita voit hyödyntää modernin kylpyhuoneen toteutuksessa. 

 

Eloa vaaleaan värimaailmaan upeilla kuviolaatoilla

Vaaleaan ja moderniin kylpyhuoneeseen saa sopivasti luonnetta kuviollisilla lattialaatoilla. Lattialaattoja voi hyödyntää tilassa luomaan erillinen korostukuvio esimerkiksi suihkun alle. Equipe Ceramicasin upeat salmiakin muotoiset Chevron-lattialaatat luovat näyttävää kontrastia muuten vaaleille materiaaleille kahdella tapaa - laatan kuviolla ja muodolla. Inspiroidu ja lisää laattojen efektiä erilaisilla ladontatyyleillä - lue lisää Chevron-laattojen ladontamahdollisuuksista Equipe Ceramicasin sivuilta

Equipe Ceramicasin Chevron-lattilaatat Laatta Leevin 30-vuotisjuhlavuoden tarjouksessa! Tutustu juhlavuositarjous-kokoelmaan ja hyödynnä tarjous! Kokoelmaan päivittyy uusia juhlavuositarjoustuotteita joka kuukausi ja kaikki juhlavuoden kampanjat ovat voimassa vuoden 2019 ajan! 

 

Elegantti ja toiminnallinen Svedbergs Forma

Svedbergsin kylpyhuonekalusteet ovat suosittuja mm. niiden kestävyyden ja skandinaaviseen sisustukseen sopivan tyylin vuoksi. Svedbergsin Forma-kalustekokoelma sisältää neljä upeaa sävyä - klassisen valkoisen, tyylikkään harmaan, säväyttävän mustan tammen sekä maanläheisen vaalean tammen (kuvassa), josta voit valita juuri mieleisesi sävyn omaan kylpyhuoneeseesi. 

Kalustekokoelmat on suunniteltu myös tukemaan kylpyhuoneiden päivittäistä käyttöä mahdollisimman tehokkaasti. Kalusteisiin voi asentaa lisäosana mm. sisäänasennettuja sähköpistokkeita ja valaisimia.

 

Kompakti ja moderni seinä-WC

Tilan tuntua pienempäänkin kylpyhuoneeseen saa kompaktilla ja siivousta helpottavalla seinä-WC:llä. Seinään asennettava WC-pönttö on tyylikäs vaihtoehto perinteisille WC-istuimille, joissa likaa ei myöskään pääse kertymään vaikeasti puhdistettaviin rakoihin ja koloihin. Seinä-WC:n minimalistinen ilme luo kylpyhuoneeseen ylellisen, jopa hotellimaisen tunnelman. 

 

Hansgrohen-suihkupaneeli

Hansgrohenin suihkupaneeli on tyylikäs ratkaisu kodin kylpytiloihin. Sen minimalistinen ilme ja selkeät linjat tekevät siitä tilaa koristavan elementin, joka jää mieleen. Suihkupaneelin korkeutta voidaan säätää liuttamalla paneelia ylös ja alas, jonka lisäksi suihkupaneelissa on kolme eri suihkutoimintoa:

  • normaalisuihku
  • kattosuihku
  • sadevesisuihku

Hansgrohenin suihkupaneeli luo tilaan samaa yksinkertaista tyylikkyyttä, kuin viime vuosina pinnalle nousseet upotetut suihkut. Hansgrohenin suihkupaneelin asentaminen on kuitenkin merkittävästi edullisempaa. 

Voit kysyä tarjousta suihkupaneeleista myymälästämme.

 

Smedbon tyylikkäät kylpyhuonetarvikkeet

Smedbon kylpyhuonetarvikkeet tähtäävät tilan käytettävyyttä lisäävään tyylikkyyteen. Smedbon tuotteita on saatavilla useina tyylikkäinä sävyinä, mutta valmistajan kestosuosikkeja ovat juuri kiillotetut ja mattaharjatut metallin sävyt, jotka ovat harmoniassa lukuisten eri sävymaailmojen kanssa. Hyödynnä valmistajan laajaa valikoimaa ja koosta yhtenäinen ilme kylpyhuoneeseen luomalla kokonaisuus Smedbon pyyhekuivaimesta, pyyhekoukuista, sekä suihku- ja wc-paperitelineistä.

Tutustu Smedbon kokoelmaan Laatta Leevin verkkokaupassa >>

 

Haluatko lisätietoja?

Jos haluat lisätietoa artikkelissa esitellyistä tuotteista tai asiantuntija-apua kylpyhuoneeseesi sopivien ratkaisujen valintaan yleisesti, ota meihin yhteyttä! Autamme sinua toteuttamaan unelmiesi kylpyhuoneen.

Jos kylpyhuoneen remontti on sinulle ajankohtainen aihe, kannattaa sinun tutustua myös maksuttomaan Kylpyhuoneen remontoijan -oppaaseemme tai lukea aiempia artikkeleitamme aiheesta:


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.