Tyylikäs ja moderni kylpyhuone

Tyylikäs ja moderni kylpyhuone

 

 

Moderni kylpyhuone on käytännöllinen, toimiva ja tyylikäs. Kylpyhuone voi olla selkeä ja pelkistetty ja värimaailma on hillittyä. Tai selkeitä linjoja ja rauhallisia sävyjä voidaan rikkoa tarkkaan valitulla tehosteseinällä tai ladonnalla. 

 Myös mosaiikkilaatta sopii hyvin persoonalliseksi tehosteeksi kylpyhuoneessa

 

Seinälaattojen koko kasvaa

20x40 cm:n kokoista seinälaattaa pidetään nykyisin pienenä ja vanhahkona. Seinälaattojen koko on kasvanut ja 30x60 ja 60x60 kokoiset laatat alkavat olla jo tätä päivää. Kun saumoja on vähän, seinäpinta näyttää suuremmalta ja sileältä. Rakentajien ja remontoijien suosikkilaattoja ovat tällä hetkellä kivimäiset, marmorikuvioiset ja betonimaiset laatat.  

On hyvä muistaa, että esimerkiksi saumaväri vaikuttaa kokonaiskuvaan. Jos halutaan yhteinäistä pintaa, saumaväri kannattaa valita mahdollisimman lähelle laatan väriä.  Saumaväriä voidaan käyttää myös tehokeinona: tumma sauma-aine voidaan yhdistää vaaleisiin laattoihin ns. "New York style" –tyylillä. Silloin tumman sauman kontrasti tuo uuden ulottuvuuden tehosteeseen.

 

Elegantit ja toiminnalliset kylpyhuonekalusteet

Modernit kylpyhuoneen kalustekokoelmat on suunniteltu tukemaan kylpyhuoneiden päivittäistä käyttöä mahdollisimman tehokkaasti. Pistorasiat ja laatikoiden sisällä olevat lokerikot ovat käytännöllisiä ja helpottavat kummasti arkea.

Väreistä harmaa, musta ja maanläheiset sävyt ovat olleet jo pitkään suosittuja. Vaalea tai tumma puupinta kalusteessa pehmentää yleisilmettä ja mukautuu eri tyyleihin sopivaksi. 

Kylpyhuonekalusteen lokerikot helpottavat arkea Kuva: Svedbergs

 

Kompakti ja moderni seinä-WC

Tilan tuntua pienempäänkin kylpyhuoneeseen saa kompaktilla ja siivousta helpottavalla seinä-WC:llä. Seinään asennettava WC-pönttö on tyylikäs vaihtoehto perinteisille WC-istuimille, joissa likaa ei myöskään pääse kertymään vaikeasti puhdistettaviin rakoihin ja koloihin. Seinä-WC:n minimalistinen ilme luo kylpyhuoneeseen ylellisen, jopa hotellimaisen tunnelman. 

Sadesuihku

Sadesuihku on tyylikäs ratkaisu kodin kylpytiloihin. Sen minimalistinen ilme ja selkeät linjat tekevät siitä tilaa koristavan elementin, joka jää mieleen. Suihkussa voit joko rentoutua tai virkistäytyä: valitset vain tarkoitukseesi sopivan suihkutoiminnon. 

Tutustu myymälämme valikoimaan 

Smedbon tyylikkäät kylpyhuonetarvikkeet

Smedbon tuotteita on saatavilla useina tyylikkäinä sävyinä, mutta kestosuosikkeihin kuuluu ehdottomasti mattamusta. Myös kiillotetut ja mattaharjatut metallin sävyt sopivat lukuisiin eri sävymaailmoihin. Kannattaa hyödyntää valmistajan laajaa valikoimaa ja koostaa yhtenäinen ilme kylpyhuoneeseen luomalla kokonaisuus Smedbon pyyhekuivaimesta, pyyhekoukuista, sekä suihku- ja wc-paperitelineistä.

Tutustu Smedbon kokoelmaan Laatta Leevin verkkokaupassa >>

 

Haluatko lisätietoja?

Jos haluat lisätietoa artikkelissa esitellyistä tuotteista tai asiantuntija-apua kylpyhuoneeseesi sopivien ratkaisujen valintaan yleisesti, ota meihin yhteyttä! Autamme sinua toteuttamaan unelmiesi kylpyhuoneen.

Jos kylpyhuoneen remontti on sinulle ajankohtainen aihe, kannattaa sinun tutustua myös maksuttomaan Kylpyhuoneen remontoijan -oppaaseemme tai lukea aiempia artikkeleitamme aiheesta: