Tyylikäs ja moderni kylpyhuone

Tyylikäs ja moderni kylpyhuone

Moderni kylpyhuone on käytännöllinen, toimiva ja tyylikäs. Kylpyhuone voi olla selkeä ja pelkistetty ja värimaailma on hillittyä. Tai selkeitä linjoja ja rauhallisia sävyjä voidaan rikkoa tarkkaan valitulla tehosteseinällä tai ladonnalla. 

Seinälaattojen koko kasvaa

20x40 cm:n kokoista seinälaattaa pidetään nykyisin pienenä ja vanhahkona. Seinälaattojen koko on kasvanut ja 30x60 cm ja 60x60 cm -  jopa 60x120 cm:n kokoiset laatat alkavat olla jo tätä päivää. Kun saumoja on vähän, seinäpinta näyttää suuremmalta ja sileältä. Rakentajien ja remontoijien suosikkilaattoja ovat tällä hetkellä kivimäiset, marmorikuvioiset ja betonimaiset laatat.  

 

Ava Ceramican Onice Iride Sävynä Avorio

On hyvä muistaa, että esimerkiksi saumaväri vaikuttaa kokonaiskuvaan. Jos halutaan yhtenäistä pintaa, saumaväri kannattaa valita mahdollisimman lähelle laatan väriä.  Saumaväriä voidaan käyttää myös tehokeinona: tumma sauma-aine voidaan yhdistää vaaleisiin laattoihin ns. "New York style" –tyylillä. Silloin tumman sauman kontrasti tuo uuden ulottuvuuden tehosteeseen.

Toiminnalliset ja tyylikkäät kylpyhuoneet

Modernit kylpyhuoneen kalustekokoelmat on suunniteltu tukemaan kylpyhuoneiden päivittäistä käyttöä mahdollisimman tehokkaasti. Pistorasiat ja laatikoiden sisällä olevat lokerikot ovat käytännöllisiä ja helpottavat kummasti arkea.

Väreistä harmaa, musta ja maanläheiset sävyt ovat olleet jo pitkään suosittuja. Vaalea tai tumma puupinta kalusteessa pehmentää yleisilmettä ja mukautuu eri tyyleihin sopivaksi. 

Kylpyhuonekalusteen lokerikot helpottavat arkea Kuva: Svedbergs
 

Kylpyhuoneen peili on osa sisustusta

Silloin, kun kylpyhuoneeseen ei tule luonnonvaloa, kylpyhuoneen valaistus kannattaa miettiä huolellisesti. On hyvä suunnitella valaistus sellaiseksi, että valoa tulee tarpeeksi monesta suunnasta. Tällöin saadaan kylpyhuoneeseen valoisampi ja avarampi tuntu.

Kylpyhuoneen peili on osa kylpyhuoneen sisustusta. Säädettävä valoteho ja värilämpötila ovat kylpyhuoneen peilille sopivia lisäominaisuuksia, jotka helpottavat arkea. Peilin voi valita myös ilman valaisinta. Jos peili ei sisällä valoa, kannattaa hankkia sopiva valaisin peilin yläpuolelle.

 

Svedbergsin Valje-peili luo miellyttävää valoa kylpyhuoneeseen

Svedbergsin Valje-peili luo miellyttävää valoa kylpyhuoneeseen. Peiliä on saatavilla monessa eri muodossa: pyöreänä, ovaalina, tuplana tai suorakaiteenmuotoisena.

Sadesuihku

Sadesuihku on tyylikäs ratkaisu kodin kylpytiloihin. Suihkussa voit joko rentoutua tai virkistäytyä: valitset vain tarkoitukseesi sopivan suihkutoiminnon.

Damixan Silhouet-sarjan suihkut ja hanat sopivat hyvin eri tyylisiin kylpyhuoneisiin. Kun kylpyhuoneen metallipinnat (suihkut, hanat, pyyhekoukut ja wc-telineet) ovat yhteensopivia, kylpyhuoneen ilme on yhtenäinen ja kylpyhuone näyttää huolitellulta. 

 

 

 Tutustu myymälämme valikoimaan 

Tilantuntua kylpyhuoneeseen

Etenkin silloin, kun kylpyhuone on kooltaan pieni, tulisi  kylpyhuoneen sisustuksessa panostaa yhtenäiseen, mielellään vaaleaan värimaailmaan. Yhtenäinen värimaailma paitsi rauhoittaa, se tekee tilasta avaramman tuntuisen. 

Kompakti ja moderni seinä-wc

Tilan tuntua pienempäänkin kylpyhuoneeseen saa myös kompaktilla ja siivousta helpottavalla seinä-WC:llä. Seinään asennettava WC-pönttö on tyylikäs vaihtoehto perinteisille WC-istuimille, joissa likaa ei myöskään pääse kertymään vaikeasti puhdistettaviin rakoihin ja koloihin. Seinä-WC:n minimalistinen ilme luo kylpyhuoneeseen ylellisen, jopa hotellimaisen tunnelman. 

SMEDBON TYYLIKKÄÄT KYLPYHUONETARVIKKEET

täydennät kylpyhuoneesi yhtenäistä ilmettä. Smedbon tuotteita on saatavilla useana sävynä, mutta kestosuosikkeihin kuuluu ehdottomasti mattamusta. Myös kiillotetut ja mattaharjatut metallin sävyt sopivat lukuisiin eri sävymaailmoihin.

Kannattaa hyödyntää valmistajan laajaa valikoimaa ja koostaa yhtenäinen ilme kylpyhuoneeseen luomalla kokonaisuus Smedbon pyyhekuivaimesta, pyyhekoukuista, sekä suihku- ja wc-paperitelineistä.

Tutustu Smedbon kokoelmaan Laattaleevin verkkokaupassa >>

 

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Jos haluat lisätietoa artikkelissa esitellyistä tuotteista tai asiantuntija-apua kylpyhuoneeseesi sopivien ratkaisujen valintaan yleisesti, ota meihin yhteyttä! Autamme sinua toteuttamaan unelmiesi kylpyhuoneen.

Jos kylpyhuoneen remontti on sinulle ajankohtainen aihe, kannattaa sinun tutustua myös maksuttomaan Kylpyhuoneen remontoijan -oppaaseemme tai lukea aiempia artikkeleitamme aiheesta: