Marokkolaistyyliset laatat sisustuksessa

Marokkolaistyyliset laatat sisustuksessa

 

 

Upeita kuvioita, erottuvia sävyjä, laattoja, jotka tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Marokkolaistyyliset laatat kiinnostavat sisustajia, eikä ihme – ne ovat kauniita ja sopivat kodin eri tiloiihin:  keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen.

Mitkä tekevät laatoista niin ainutlaatuisia ja mitkä ovat suosittuja tapoja käyttää niitä? Tämänkertaisessa blogiartikkelissa vastaamme näihin kysymyksiin.

 

X-Clusive element Lily

Marokkolaistyylisen laatan peruspiirteet

Marokkolaistyylisiä laattoja on saatavilla usean kokoisina, kokonaisista laatoista mosaiikkeihin. Yksi asia kuitenkin näille kaikille on yhteistä – laattojen upeat kuvioinnit. Oli kyseessä sitten rauhallisin, maanläheisin sävyin toteutettu laatta tai sateenkaaren värit kattava kokonaisuus, marokkolaistyylisissä laatoissa värit on sidottu toisiinsa kuvioinnin avulla siten, että valmiista pinnasta tulee upea ja tyylikäs kokonaisuus. Sen vuoksi laattoja on helppo hyödyntää erilaisissa tiloissa, niin seinissä kuin lattiallakin.

 

Efektiseinällä uutta ilmettä tiloihin

Marokkolaistyyliset laatat ovat ehkäpä parhaimmillaan tehosteseinien toteutuksessa. Esimerkiksi rauhallisen sävyisellä kokonaisuudella voi luoda upean ilmeen keittiön väliseiniin. Oli kyseessä sitten väliseinät, eteinen tai vaikkapa vanhan takan ehostaminen, marokkolaistyyliset laatat korostavat valitsemiasi elementtejä tyylikkäästi.

 

Tyylikäs Kerala Gris 

 

Upeat, erottuvat lattiat

Vaikka marokkolaistyylisiä laattoja käytetään usein efektiseinien toteuttamisessa, niiden mahdollisuudet eivät rajoitu seiniin. Marokkolaistyylisillä laatoilla voit rakentaa upean ja tyylikkään lattiakokonaisuuden tukemaan esimerkiksi muuten rauhallisilla ja harmonisilla ratkaisuilla toteutettuja tiloja. Näin tilasta saadaan heti eläväisempi, mutta kuitenkin yhtenäinen kokonaisuus.

Marokkolaistyylisiä laattoja käytetään usein myös esimerkiksi pienten wc-tilojen lattioissa piristysruiskeena. Erottuvalla lattialla saadaan heti muuten niin pieneen ja usein melko mitäänsanomattomaan tilaan piristystä ja täysin uutta ilmettä.

 

Haluatko lisätietoja?

Jos haluat aiheesta lisätietoa, ota meihin yhteyttä tai tule paikan päälle keskustelemaan aiheesta lisää! Voit tutustua marokkolaistyylisten laattojen esimerkkeihin, kuten Betongreys Marrakech Warn ANNA -laattoihin verkkokauppassamme