Tervetuloa Laattaleevin verkkokauppaan!

Marokkolaistyyliset laatat sisustuksessa

RSS
Marokkolaistyyliset laatat sisustuksessa

 

 

Upeita kuvioita, erottuvia sävyjä, laattoja, jotka tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Marokkolaistyyliset laatat kiinnostavat sisustajia, eikä ihme – ne ovat elementti, jolla on rajattomat mahdollisuudet luoda erottuvaa ilmettä tilaan kuin tilaan.

Mitkä tekevät laatoista niin ainutlaatuisia ja mitkä ovat suosittuja tapoja käyttää niitä? Tämänkertaisessa blogiartikkelissa paneudumme näihin kysymyksiin.

Marokkolaistyylisen laatan peruspiirteet

Marokkolaistyylisiä laattoja on saatavilla usean kokoisina, kokonaisista laatoista mosaiikkeihin. Yksi asia kuitenkin näille kaikille on yhteistä – laattojen upeat kuvioinnit. Oli kyseessä sitten rauhallisin, maanläheisin sävyin toteutettu laatta tai sateenkaaren värit kattava kokonaisuus, marokkolaistyylisissä laatoissa värit on sidottu toisiinsa kuvioinnin avulla siten, että valmiista pinnasta tulee upea ja tyylikäs kokonaisuus. Sen vuoksi laattoja on helppo hyödyntää erilaisissa tiloissa, niin seinissä kuin lattiallakin, juuri sinne sopivan lopputuloksen toteuttamiseksi.

 

Efektiseinällä uutta ilmettä tiloihin

Marokkolaistyyliset laatat ovat ehkäpä parhaimmillaan tehosteseinien toteutuksessa. Esimerkiksi rauhallisen sävyisellä kokonaisuudella voi luoda upean ilmeen keittiön väliseiniin. Sinistä ja valkoista yhdistelevillä laatoilla voit toteuttaa suihkutilan, joka muistuttaa aitoa välimerellistä kylpylää. Oli kyseessä sitten väliseinät, eteinen tai vaikkapa vanhan takan ehostaminen, marokkolaistyyliset laatat korostavat valitsemiasi elementtejä tyylikkäästi.

 

Upeat, erottuvat lattiat

Vaikka marokkolaistyylisiä laattoja käytetään usein efektiseinien toteuttamisessa, niiden mahdollisuudet eivät rajoitu seiniin. Marokkolaistyylisillä laatoilla voit rakentaa upean ja tyylikkään lattiakokonaisuuden tukemaan esimerkiksi muuten rauhallisilla ja harmonisilla ratkaisuilla toteutettuja tiloja. Näin tilasta saadaan heti eläväisempi, mutta kuitenkin yhtenäinen kokonaisuus.

Marokkolaistyylisiä laattoja käytetään usein myös esimerkiksi pienten wc-tilojen lattioissa piristysruiskeena. Erottuvalla lattialla saadaan heti muuten niin pieneen ja usein melko mitäänsanomattomaan tilaan piristystä ja täysin uutta ilmettä.

 

Haluatko lisätietoja?

Jos haluat aiheesta lisätietoa, ota meihin yhteyttä tai tule paikan päälle keskustelemaan aiheesta lisää! Voit tutustua marokkolaistyylisten laattojen esimerkkeihin, kuten Betongreys Marrakech Warn ANNA -laattoihin verkkokauppassamme. 

Edellinen kirjoitus Seuraava kirjoitus

  • Laatta Leevi
Kommentit 0
Jätä kommentti
Nimi:*
Sähköposti:*
Viesti: *

Huomio: kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

* Pakolliset kentät