Myymälämme on avoinna ma klo 8-19, ti-pe klo 8-18, la 9-14, su suljettu. Varasto avoinna ma-pe 7-17, la 9-14, su suljettu. 

Unelmieni kylpyhuone osa 1

RSS
Unelmieni kylpyhuone osa 1

 

 

Tällä artikkelilla aloitamme ”Unelmieni kylpyhuone” – artikkelisarjan, jossa on tarkoitus esitellä työntekijöidemme sekä yhteistyökumppaneidemme valintoja juuri siihen omaan unelmien kylpyhuoneeseen.

Ensimmäisenä pääsemme tutustumaan myyjämme Juha-Pekka Virkkusen valintoihin.

Tyylisuunnan valinta

Virkkusen mukaan oman unelmien kylpyhuoneen suunnittelussa kannattaa lähteä liikkeelle halutusta tyylisuunnasta. Halutaanko tilasta rouheampi vai kepeämpi? Moderni vai perinteinen? Esimerkiksi marmorikuvioiduilla laatoilla voidaan saada aikaan ylellistä tunnelmaa, kun taas rouheaa fiilistä on mahdollista luoda erilaisilla betoni- ja kivipinnoilla. Jos taas tilasta halutaan hyvin perinteinen ja moneen makuun sopiva, turvallisia valintoja ovat perinteiset valkeat ja harmaan sävyt.

Erilaiset sisustustrendit tulevat ja menevät, mutta erityisesti itselle remontoidessa olisi hyvä pitää mielessä, että kylpyhuoneen tulisi lähtökohtaisesti miellyttää omaa silmää vähintään 15–20 vuoden ajan. Siksi omat mieltymykset esimerkiksi värien ja materiaalien suhteen on hyvä ottaa huomioon, jotta ei tule tehneeksi jo ensi vuonna vanhalta näyttäviä tai toisaalta liian tylsiä valintoja. Kylpyhuoneen materiaalivalintoja tehdessä onkin hyvä kääntyä ammattitaitoisen ja osaavan myyjän puoleen.

Eläväpintaista betonia

 

Virkkusen omaa silmää on miellyttänyt jo useamman vuoden ajan nyt sisustushitiksikin noussut betoni. Hän valitsisi eläväpintaista betonijäljitelmälaattaa sekä kylpyhuoneen seiniin että lattiaan. Seiniin hän valitsisi mahdollisimman isoa laattaa, jotta saumoja tarvitsisi niin vähän kuin mahdollista. Lattialaatan kokoon vaikuttaisivat puolestaan lattiakaivon sijainti sekä toteutustapa. Virkkusen unelmien kylpyhuoneessa lattia olisi nimittäin niin ikään mahdollisimman isoa laattaa ja suihkukaukalo toteutettu esimerkiksi mosaiikilla.

Yhdeksi suosikkilaatakseen Virkkunen mainitsee Panaria Ceramican UrbaNaturen, jota on saatavilla useissa eri sävyissä ja kokoluokissa. Seiniin hän valitsisi todennäköisesti hieman vaaleampaa sävyä kuin lattiaan tai sitten sekä seinät että lattia voisivat olla samaa sävyä, joskin tässä tapauksessa sävy ei saisi olla kovin tumma. Seinälaatan väri sekä tummuusaste tulisivatkin lähtökohtaisesti määrittelemään koko tilan tunnelman.

Luonnollisia sävyjä ja materiaaleja

Kalustevalinnoissa Virkkunen luottaisi luonnollisiin materiaaleihin ja sävyihin, kuten tammeen. Trendikäs betonin ja valkoisen yhdistelmä on hänen omaan silmäänsä turhan kliininen. Hanat olisivat perinteisesti kromia ja ns. piiloasennettuja. Upotettu kattosuihku kuuluu niin ikään toivelistalle. Allastasona voisi toimia hyvin simppeli ja eleetön, esimerkiksi harkoista tehty taso. Kylpyhuoneessa ei olisi paljoa laatikostoja tai muuta säilytystilaa, vaan tila olisi hyvin pelkistetty.

 

Seuraavaksi pääsemme tutustumaan toimitusjohtajamme Lasse Seppäsen valintoihin omaan unelmiensa kylpyhuoneeseen. Pysy siis kuulolla!

Edellinen kirjoitus Seuraava kirjoitus

  • Laatta Leevi
Kommentit 0
Jätä kommentti
Nimi:*
Sähköposti:*
Viesti: *

Huomio: kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

* Pakolliset kentät