Sartoria -  uusi kappale Terratinta groupin tarinaa

Sartoria -  uusi kappale Terratinta groupin tarinaa

 

Sartoria on Terratinta Groupin uusi projekti, joka esiteltiin ensimmäistä kertaa Euroopassa Habitare 2018 -tapahtumassa. Sartoria tähtää juuri asukkaidensa näköisten tilojen toteutukseen. Sarjan yksinkertainen mutta unohtumaton tyyli on muotoutunut keskusteluista, väittelyistä, yrityksistä ja erehdyksistä - täydellisen ilmeen saavuttamiseksi. 

Sartorian mallisto on seurausta ihmisten jokapäiväisen elämän seuraamisesta ja sen nivoutumisesta haluihin ja tarpeisiin. Sartoria yhdistää tutut värit ja materiaalit tavoilla, joka peilaa näitä haluja ja tarpeita - vastaten niihin ennennäkemättömällä tavalla. Siksi halusimme esitellä teille Sartorian kokoelmat, jotka edustavat tätä uutta askelta Terratinta Groupin laadukkaassa ja suositussa laattakokoelmassa.

 

Tsquare

Tsquare on Sartoria-sarjan ensimmäinen kokoelma, joka koostuu seinä- ja lattia- ja mosaiikkilaatoista.

Tsquare Wall -kokoelman sarjat ovat 15x15cm kokoisia laattoja, jotka edustavat marokkolaistyyliä. Käsintehty ilme tuo eleganssia ja persoonallisuutta tilaan kuin tilaan. Wall-sarjan laatoissa on kymmenen upeaa sävyä: First Snow, Pure Linen, Half Moon, Pink Powder, Cozy Nest, Rainy Day, Fresh Thyme, Mint Tea, Royal Blue ja Starry Night.

Tsquare Floor -kokoelma yhdistää metallin ja sementin elementtejä. Laatat ovat 20x20cm kokoisia ja 10mm paksuja. Laatat yhdistävät nostalgisen ilmeen moderniin viimeistelyyn, joka antaa muuten klassisille laatoille täysin uudenlaisen ilmeen., jota ei löydy perinteisistä laatoista. Sarjasta löytyy 4 upeaa sävyä - kuvioinnilla ja ilman: Blanc, Blanc Epoque, Moss, Moss Epoque, Smoke, Smoke Epoque, sekä Noir ja Noir Epoque.

Tsquare Mosaic -kokoelma koostuu 5x5cm kokoisista mosaiikkilaatoista, joiden kangasmainen pinta herää henkiin kolmiulotteisella pintakuvioinnilla. Korkealaatuinen toteutus tekee laatasta sopivan ratkaisun myös julkisiin tiloihin. Sarja koostuu viidestä upeasta sävystä, jotka ovat tuttuja sarjan Wall-kokoelmasta: First Snow, Fresh Thyme, Rainy Day, Royal Blue ja Starry Night. 

Sarjan sivut.

 

Vernici

Vernici-kokoelma pohjautuu 14 upeaan sävyyn, jotka pääsevät oikeuksiinsa 5x25cm kokoisissa seinälaatoissa. 10mm paksuissa laatoissa on elävät reunat ja kiilto, joka antaa niihin käsityömäisen vaikutelman. Uniikki värivalikoima vaihtelee neutraaleista sävyistä eloisaan vihreään, siniseen, keltaiseen ja pinkkiin, sekä upeisiin metallin sävyihin. Sarjan sävyt edustavat sisustusuunnittelun ja seinälaattojen viimeisimpiä trendejä.

Sarjan sävyjä ovat White Xmas, Early morning, Heavy Storm, Hot Mocha, Dark Sky, Mustard Mayo, Cloudy Azure, Salty Harbor, Posh Blue, Summer Vibes, Jungle Jam, Baby Pink, Berry Daiquiri ja Shine On.

Sarjan sivut.

 

Polveri

Polveri-sarja koostuu lattia- ja seinälaatoista. 15x15cm -kokoisissa laatoissa on upea, matta viimeistely. Sarjan seinälaatoissa on kiilloitettu viimeistely ja 5x25cm-kokoisen laatan upea muoto mahdollistaa niiden latomisen esim. upeaan kalanruotomalliin. Sarjat koostuvat neljästä upeasta sävystä:

Sarjan sivut.

 

Haluatko lisätietoja?

Jos olet kiinnostunut uudesta kokoelmasta, voit tutustua siihen verkkokaupassamme tai valmistajan omilta sivuilta! Jos haluamaasi tuotetta ei vielä löydy verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!