Sliik - modernia ja skandinaavista ilmettä

Sliik - modernia ja skandinaavista ilmettä

 

"Blogi sisustuksesta ripauksella lifestylea". Näin 32-vuotias eteläpohjalainen Sini kuvailee ylläpitämäänsä Sliik.fi -blogia. Blogi keskittyy moderniin ja skandinaaviseen sisustamiseen perheen yksikerroksisessa omakotitalossa. Valkoisella ulkoverhouksella varustellun puutalon korkeus nousee takapihan suuntaan, jossa isot ikkunat nousevat lattiasta lähes kattoon saakka.

Kaunis julkisivu kätkee sisäänsä modernin yksinkertaisen ja valkopainotteisen sisustuksen. Kodin Laatat on hankittu Laatta Leeviltä - mutta miten Sinin ja meidän tarinamme kohtasivat?

 

Milloin ensimmäistä kertaa kuulit Laatta Leevistä?

"Muistaakseni luin Laatta Leevistä jostain blogista ja päädyin sen tiimoilta katsomaan heidän tuotevalikoimaansa", Sini muistelee. Tutustuttuaan Laatta Leevin verkkokaupan valikoimaan, kiinnostus mahdollisesta yhteistyöstä heräsi. "Pidin Laatta Leevin modernista ja laajasta laattavalikoimasta ja päädyimme tekemään yhteistyötä."

Yhteistyön aikana perhe vieraili Laatta Leevin Jyväskylän liikkeessä tarvittaessa, mutta suurin osa laatoista tulivat mallipaloina koti-ovelle: "Yhteistyö oli oikein onnistunutta. Sain kotiini mallipaloja postitse eri laattavaihtoehdoista", Sini kertoo. 

Kiikarissa erottuvat ja luonteikkaat laatat

Sinille oli tärkeää, että kodin laatoissa olisi selvästi luonnetta ja erottuvaa ilmettä - sellaisia, joita ei löydä ihan jokaisesta kodista: "Halusimme hieman erilaisia laattoja, kuin mitä normaalista rautakaupasta löytyy." Laatta Leevin laaja ja monipuolinen valikoima teki Siniin vaikutuksen ja kaikki kodin laatat löytyivätkin helposti suoraan Laatta Leeviltä. "Itseasiassa ainoaksi haasteeksi nousi se, että valikoiman koko aiheutti valinnanvaikeuksia - kivoja vaihtoehtoja oli liian monta", Sini naurahtaa. 

Yhteistyön kautta Sini sai myös ensimmäisten joukossa tiedon Laatta Leevin uutuuksissa. Yhdestä valikoimaan vasta saapumassa olleista uutuuksista tulikin Sinin suosikkeja ja valmiissa kodissa laatta koristaa kodin tärkeimpiä tiloja. 

 

 

Terratinta Stonemarble - yksi uuden kodin ehdottomia suosikkeja 

Uutuus, joka oli yhteistyön aikana vasta saapumassa myymälään, oli Terratintan iso marmorikuvioinen Stonemarble Satin -laatta. "Laatoissa iso marmorikuvioinen Terratinta Stonemarble laatta on ehdottomasti suosikkini", Sini kertoo. "Kotonamme laattaa on sekä kylpyhuoneessa että aulatilassa".

Eteisen lattiaa laatta koristaa isona 60x60cm -kokoisena. Kylpyhuoneessa Stonemarble-laatta määrittää vahvasti koko tilaa - huoneen seiniä koristaa 60x60 -kokoinen versio laatasta kun taas lattiaan laatasta on käytetty 15x15cm -kokoisia paloja. 

 

"Tämä marmorin näköinen laatta oli itselle juttu mihin ihastuin instagram kuvassa. Kyseessä oli juuri kevään 2017 uutuuslaatta Terratintalta ja sitä ei vielä liikkeessäkään ollut silloin esillä. Saimme kuitenkin mallipalan vielä kotiimme ennen lopullista päätöstä ja sen jälkeen päätös olikin helppo. Tämä se on! Halusin marmorilaatan, mikä olisi mattapintainen ja niitäpä ei kovin paljoa näyttänyt olevan tarjolla. Tässä oli myös täydellinen valkoharmaa sävy, monet vastaavat kun taittoivat mielestäni liikaa beigen sävyyn."

-Lainaus Sliik-blogista, artikkelista Laattajuttuja.

 

Vivesin laatat koristavat arkieteistä ja kodinhoitohuonetta

Sinin kodin eteisen ja kylpyhuoneen ehdoton tähti on Terratintan Stonemarble Satin, mutta kodinhoitonhuoneessa parrasvaloihin pääsi Vives Ceramican upea Provenzal-sarjan laatta. Tyylikkäästi muotoiltu, lähes palapelimäinen laatta tuo uuden twistin rauhallisen sävyiseen valkoiseen lattiaan.

Saman valmistajan laattoja päästään ihastelemaan myös talon kodinhoitohuoneessa. Kodinhoitohuoneen lattia koostuu Vives Kemble Sombra -laatoista, joiden hento mutta näyttävä kuviointi luo erottuvan kokonaisuuden. Laatan hento kuviointi tekee laatasta aikaa kestävän ratkaisun.

 

 

Kodinhoitohuoneen laatat ovat olleet myös itselleni todella mieluisat ja niitä myös vieraamme yleensä aina ihastelevat. Olemme saaneet myös monta kommenttia siitä, että kiva kun olemme uskaltaneet valita erikoisempiakin laattoja. Mielestäni juuri nämä rohkeammat ja erikoisemmat ratkaisut ovat lopulta osoittautuneet kaikista parhaimmiksi jutuiksi kodissamme”.

-Sini, Sliik.fi -blogin ylläpitäjä

 

 

Haluatko lisätietoa?

Käy tutustumassa tarkemmin talon koko tarinaan ja upeihin tiloihin Sliik.fi -blogissa, tutustu talossa käytettyihin laattoihin verkkokaupassamme tai ota meihin yhteyttä – autamme sinua mielellämme!