Skapa - Kylpyhuone­kalusteiden tilaihme

Skapa - Kylpyhuone­kalusteiden tilaihme

Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs tarjoaa kalustesarjoja jokaiseen makuun. Aiemmin esittelimme blogissamme valmistajan suositun Forma-kokoelman, joka taipuu tilaan kuin tilaan. Nyt parrasvaloihin pääsee valmistajan minimaalinen, erityisesti pieniin kylpyhuoneisiin suunniteltu Skapa-sarja.

Svedbergsin kalusteet tunnetaan niiden laadusta, huolitellusta ulkonäöstä ja kestävyydestä - sen vuoksi tuotteilla onkin 10 vuoden takuu.

 

"Ajatelkaa hieman pienemmin"

Näillä sanoilla Svedbergs ohjasti suunnittelijoitaan ennen Skapa-kokoelman konseptointia. Ajattelutapa johti kokoelmasarjaan, joka sopii kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin eikä sisällä mitään liikaa. Skapa-sarja on toteutukseltaan yksinkertainen, selkeä ja ajaton. Sen yksityiskohdat ovat harkittuja, mutta silti voit muokata siitä juuri omaan makuusi sopivan - mm. kahva-, laatikko- ja valaisinvariaatioiden avulla.

Kokoelman alaosassa on kolme eri leveysvaihtoehtoa: 45, 50 ja 55 cm. Alaosan syvyyden taas määrittää, onko alaosassa ovet vai laatikko - ovellinen alaosa voi olla syvyydeltään 25 cm tai 35 cm, mutta laatikollisen alaosan syvyyden on oltava 35cm. 

 

4 upeaa sävyä

Svedbergs-sarjan vakiosävyt valkoinen, harmaa, vaalea tammi ja musta tammi pääsevät aidosti oikeuksiinsa sarjan tuotteissa. Yhdistele ja innovoi oman makusi mukaan värejä sarjan lisäosien kanssa ja varmista, että kylpyhuoneesi jättää lähtemättömän vaikutuksen.

 

Täydennä sarjaa yläosalla tai tyylikkäällä sivukaapilla

Skapa-kokoelmaan löytyy myös alaosia vastaavat yläosavalikoima, joka sisältää sekä peilejä että peilikaappeja. Peilin ja peilikaapin korkeudet ovat 70cm - peilin syvyys sen sijaan on vain 4cm peilikaapin ollessa luonnollisesti syvempi 12 cm.

Voit myös halutessasi laajentaa kylpyhuoneen varastointiratkaisuja tyylikkäällä sivukaapilla. Voit täydentää tyylikästä ja kompaktia alaosaa sivusäilytysratkaisulla. Kaikista sivukaapeista löytyy Skapan kanssa yhteensopivat värivaihtoehdot valkoinen, harmaa, vaalea tammi ja musta tammi.

Haluatko lisätietoja?

Voit tutustua Svedbergsin valikoimaan heidän 2018 vuoden ideakirjasta, Svedbergsin sivuilta, verkkokaupamme Svedbergs kokoelmasivulla, tai ottaa meihin yhteyttä - autamme sinua toteuttamaan unelmiesi kylpyhuoneen. Svedbergsin kalusteilla pääset aina toivomaasi lopputulokseen.