Valloittava vihreä kylpyhuone - katso ideat!

Valloittava vihreä kylpyhuone - katso ideat!

Vihreiden laattojen avulla voit luoda raikkaan ja tyylikkään kylpytilan, joka heijastaa luonnon kauneutta ja rauhaa. Valitse rohkeasti erilaisia sävyjä, kokoja ja tekstuureja luodaksesi juuri sinulle sopivan vihreän keitaan kylpyhuoneeseesi. Sisusta kylpyhuone arjen kiireiden pakopaikaksi, ja voit antautua vihreän vietäväksi!


Skandinaavinen vihreä kylpyhuone

Vihreä väri tuo luonnonläheisyyttä minimalistiseen skandinaaviseen sisustukseen. Valitse vaaleita sävyjä, kun haluat tuoda tilaan keveyttä ja raikkautta. Murretuilla ja maanläheisillä sävyillä loihdit puolestaan luonnollisuutta ja rauhallisuutta. Yhdistämällä vihreät laatat vaaleisiin puukalusteisiin ja valkoisiin yksityiskohtiin, luot upean spa-tilan, joka henkii rauhaa ja harmoniaa.

MINIATURE SODA 6X24 CM SEINÄLAATTA, sävyssä Soda Verde Malva.

Vihreä tehostevärinä kylpyhuoneessa

Kun haluat kylpyhuoneeseen vain ripauksen väriä, käytä vihreitä laattoja tehostevärinä.

Tehosteseinällä luot kontrastia ja syvyyttä tilaan, mutta kokonaisuus säilyy hillittynä. Voit korostaa yhtä tai useampaa seinää, tai vaikkapa vain osaa seinästä. Valitsemasi värisävyt välittävät haluamaasi tunnelmaa: seesteistä ilmapiiriä luot rauhallisella väripaletilla, rohkeampi säväyttää syvillä vihreän sävyillä!

VIBES FLAT 6,2X25 MATTA SEINÄLAATTA, sävyssä Pino Matt. Laatasarjassa myös vihreäsävyisiä laattoja kiiltäväpintaisena ja 3D pinnalla

Erikokoiset vihreät laatat ja ladonnat

Vaihtele laattojen kokoa ja lado niitä eri tavoin - näin saat mielenkiintoisia ja persoonallisia pintoja kylpyhuoneeseen. Suuriin laattoihin voit yhdistää pienempiä laattoja tehosteeksi, tai toisinpäin.

Entäpä vaihtelua erilaisilla ladonnoilla? Kyllä kiitos! Esimerkiksi käyttämällä kalanruotoladontaa vain suihkun taustalle ja muutoin pitäytymällä maltillisessa vaakaladonnassa, säilyy kokonaisuus harmoonisena - mutta myös mielenkiintoisena!

Vihreiden laattojen tekstuuri - kiiltävä vai matta?

Laattojen pintakäsittelyllä vaikutat kylpyhuoneen koko ilmeeseen. Kiiltävät laatat heijastavat valoa ja tekevät tilasta avaramman ja valoisamman näköisen. Mattapintaiset laatat tuovat taas kylpyhuoneeseen lämpöä ja pehmeyttä.

Lattialaatoissa tekstuuri vaikuttaa kuitenkin myös turvallisuuteen. Valitse siis lattioihin matta- tai karheapintaisia laattoja, jotta liukastumisen riski on mahdollisimman pieni.

LUGANO 15X30 CM SEINÄLAATTA, KIILTÄVÄ, värissä Smeraldo

Sauma-aine vihreiden laattojen kanssa

Sauma-aine voi sulautua huomaamattomasti laattoihin tai luoda vahvan kontrastin. Esimerkiksi vaaleanharmaa sauma-aine saa aikaan yhtenäisen ilmeen, kun taas tumma sauma-aine korostaa laattojen väriä.

Jos taas haluat kunnolla kontrastia, valitse hehkuva metallinhohtoinen sauma-aine. Vinkki: Myös muut metalliset yksityiskohdat, esimerkiksi kuparinen suihku ja listat, luovat elegantin ja upean tunnelmallisen tilan!

Vihreä seinälaatta

HEXA WALL 17.3 X 15 CM SEINÄLAATTA sävyssä green echo.

Mikä laatta sopii seinään mikä lattiaan?

Lähtökohtaisesti kaikki lattialaatat sopivat seinälle, mutta seinälaatat eivät lattialle.

Seinällä käytettävät laatat eivät ole suunniteltu kestämään samanlaista rasitusta kuin lattialaatat. Tässä apunasi on ammattilaisemme, joilta voit aina kysyä apua tai selata suoraan verkkokaupan laattavalikoimasta:

Vihreät seinälaatat

→ Vihreät lattialaatat

Materici Foresta vihreä laatta

Millainen kalustus vihreään kylpyhuoneeseen?

Luonnonmateriaalit sopivat kauniisti vihreisiin laattoihin. Esimerkiksi puinen pesuallas tai marmorinen taso antaa kylpyhuoneelle klassista eleganssia ja lämpöä. Yhtenäisyyden ystävä valitsee vihreät kalusteet, jolloin laatat sointuvat kaappeihin ja hyllyihin. Tärkeintä kuitenkin on, että kalusteet kestävät kosteutta!

Katso kattava valikoimamme täältä - ja luo itsellesi kylpyhuone, josta nautit joka päivä!