Kylpyhuone- ja laattatrendit 2024

Kylpyhuone- ja laattatrendit 2024

Lämpimät, maanläheiset sävyt, tumma puu, kivikuosit sekä värilliset suihkut ja hanat ja toisaalta rohkeakin värien ja kuosien yhdisteleminen - muun muassa näistä koostuu tämän vuoden laatta- ja kylpyhuonetrendit. 

 

Kuvassa Miniature Soda - laattasarja on käsityömäinen, jossa kaikkien laattojen lasitus on uniikki. 

Pienet ja 3D- laatat 

Pienet laatat tehosteena kylpyhuoneessa tai keittiön ja kodinhoitohuoneen seinissä ovat edelleen tykättyjä ja värejä käytetään rohkeammin. Murretut sävyt sointuvat kauniisti luonnonläheisten materiaalien ja sävyjen kanssa.

3D- laatat ovat tulleet isolla rintamalla markkinoille. Puolipyöreät, kapeat laatat ovatkin olleet yksi suosituin kategoria, sillä tällaisella laatalla on helppo pinnoittaa myös pyöreitä ja kaarevia muotoja. Erilaisissa pintastruktuureissa on valinnanvaraa toteuttaa persoonallisia kokonaisuuksia. 

Sartoria Vibes- sarjaan kuuluu tasainen Flat sekä useita 3D- pintaisia vaihtoehtoja. Sarjan sävyt ovat murrettuja ja lämpimiä. 

 

 

Kivimäistä ja harmonista

Kivimäiset laattakuosit löytävät nyt entistä useamman kodin lattia- ja seinäpinnoille. Lämpimät, luonnonläheiset sävyt, kuten hiekka, beige, lämmin harmaa ja luonnonvalkoinen ovat haluttuja, sillä niihin on helppo yhdistää värejä, tummaa puuta ja tällä hetkessä kovassa suosiossa olevaa messinkiä ja kuparia.

Kivimäisissä laatoissa kuoseja on kaikentyyppisille sisustajille, hillittyä ja rauhallista tai rohkeammille sisustajille voimakkaampia kivikuoseja.

 

Terratintan laattasarja Less on lämmin ja rauhallinen, skandinaaviseen tyyliin sopiva kivimäinen laattasarja. 

 

Arkistyle- sarjan erilaiset kivikuosit sopivat hienosti myös yhdisteltynä. Terrazzo-laatta tuo tilaan ryhtiä ja ilmettä. 

Näyttävää marmoria, rohkeita kuoseja

Marmori on nauttinut arvostusta ja sen historia rakentamisessa on pitkä. Nykyään marmori materiaalina on vähentynyt ja tilalle on tullut keraaminen kuivapuristelaatta, johon marmorikuosi kuvataan oikeasta marmorista ja siirretään laatan pintaan. Tämä on avannut marmorikuosien käytön sisustamisessa ihan uudelle tasolle, sillä tekniset ominaisuudet ovat loistavat ja hintapiste maltillinen. Niinpä näyttävät marmorikuosit tekevät tulemistaan koteihin ja julkisiin tiloihin. Marmorimaisissa laatoissa tyypillinen laattakoko on 60x120, jossa suuret kuviot pääsevät oikeuksiinsa, mutta asentaminen on vielä suhteellisen sujuvaa.

Onice Iride Argento, näyttävä ja persoonallinen marmorikuosinen kuivapuristelaatta. Onice Iridessä on kuusi hillittyä sävyä kiillotetulla pinnalla. 

 

Loikkaa laattojen maailmaan ja tutustu kaikkiin herkullisiin uutuuksiimme. Tilaamalla mallipaloja voit tutustua laatan pintaan ja sävyyn sekä käyttää apuna muiden pintamateriaalien sekä kalusteiden suunnittelussa. 

Jos sinulla herää kysyttävää, autamme sinua mielellämme! Ota yhteyttä myynti@laattaleevi.fi tai jätä yhteydenottopyyntö