Parhaat ideat kylpyhuoneremonttiin

Parhaat ideat kylpyhuoneremonttiin

Oletko suunnittelemassa kylpyhuoneremonttia? Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista, ja sen remontointi tarjoaa mahdollisuuden luoda rentouttava ja toimiva tila, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Lue eteenpäin ja löydä inspiroivia ratkaisuja - unelmiesi kylpyhuone odottaa!

Trendikkäimmät kylpyhuoneremontti ideat

Tämän vuoden kylpyhuonetrendit tuovat luonnonläheisyyttä kylpytiloihin suurten yhtenäisten laattapintojen, lämpimien sävyjen, kivikuosin ja tumman puun muodossa. Vaikka kestosuosikki tammi pitää edelleen pintansa, tumman pähkinäpuun sävyt ovat nyt nousussa.

Suuret laatat luovat tilaan avaruutta ja harmoniaa. Yhdistämällä suuret laatat tummiin puusävyihin saat kylpyhuoneeseesi tyylikkyyttä ja klassisuutta, johon voit ihastua vuosi vuodelta enemmän.

Pienillä ratkaisuilla paljon persoonallisuutta kylppäriin

Yleisin tapa lisätä persoonallisuutta ja väriä on panostaa yksityiskohtiin, jolloin yleisilme säilyy rauhallisena. Helposti vaihdettavat osat, kuten hanat, saippua-annostelijat, pyyhkeet ja matot, mahdollistavat ilmeen päivittämisen helposti. Myös peilit ja valaisimet voivat toimia näyttävinä katseenvangitsijoina, jotka tuovat kylpyhuoneeseen tyylikkyyttä ja dramaattisuutta.

Kylpyhuone messinkisillä tarvikkeilla ja suihkusetillä

Pysyvämmän ratkaisun ystävä valitsee värikkään laatan tai erikoisemman ladonnan, valittavana on valtava määrä erilaisia laattakokoja ja -värejä, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Aikaa kestävä kylpyhuone ilahduttaa vuodesta toiseen

Lämmin harmaa ja harmaaseen taittuva beige ovat aina ajattomia valintoja. Kun kylpyhuoneen sisustus sulautuu saumattomasti osaksi myös muun kodin ilmettä, syntyy kokonaisuus, joka kutsuu viihtymään. Kuulostaako tylsälle? Särmää voi tuoda esimerkiksi erilaisilla ladontatyyleillä ja rohkeilla tehosteseinillä.

Materiaaleista marmori on elegantti ja ylellinen valinta, joka luo kylpyhuoneeseen arvokkuutta ja kestävyyttä. Puu puolestaan säilyttää viehätyksensä vuodesta toiseen, tarjoten lämpöä ja luonnetta tilaan - olkoonkin, että sävyt vaihtuvat trendien mukana. Yksinkertaiset ja laadukkaat kalusteet takaavat kuitenkin sen, että kylpyhuone säilyy kauniina ja toimivana pitkään.

FOYER JOY MATTA 60X60CM lattia- ja seinälaatta.

Tyylikästä pienemmällä budjetilla

Hyvä suunnittelu on paras tapa pitää budjetti kurissa. Työ muodostaa suurimman osuuden kustannuksista, kun taas materiaalit muodostavat vain pienen osan budjetista. Hyvällä suunnittelulla vältät esimerkiksi sähköurakoitsijan hukkakäynnit remonttikohteessa - ja siinä säästyy penni jos toinenkin!

Kylpyhuoneen ei kuitenkaan tarvitse olla kallis näyttääkseen hyvältä. Voit saavuttaa tyylikkään ilmeen myös edullisilla ratkaisuilla. Yksi oivallinen tapa on päivittää vain kylpyhuoneen laatoitus ja hyödyntää hyvässä kunnossa olevia vanhoja kalusteita. Tai vaihtoehtoisesti vaihtaa parhaat aikansa nähneet kalusteet, hanat, pyyhekoukut ja wc-istuimet uusiin. Näillä pienillä muutoksilla voit saada kylpyhuoneesi näyttämään uudelta pienellä vaivalla ja budjetilla.

Ylellisyyttä kylpyhuoneeseen

Marmorilaatat ja messinkiset yksityiskohdat

Marmorilaatat ja messinkiset yksityiskohdat tuovat kylpyhuoneeseen aitoa ylellisyyttä. Kiiltävät pinnat, jotka heijastavat valoa, luovat tilan tuntua ja avaruutta. Leveät, isot kalusteet sekä useampi suihku luovat kylpyhuoneeseen todellista luksustunnelmaa.

Valaistus luo tunnelman

Epäsuora valaistus on todellinen tunnelmanluoja! Valo, joka tulee kalusteiden takaa, kattoon upotettuna tai listojen alta, luo pehmeän ja kutsuvan ilmapiirin. Lisäksi kalusteiden viereen sijoitettu riippuva valaisin tuo “sitä jotain extraa” ja viimeistelee kylpyhuoneen ylellisen ilmeen.

Kylpyhuonetuotteet ja -tarvikkeet

Pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys! Panosta pehmeisiin, laadukkaisiin pyyhkeisiin ja kylpytuotteisiin, ja valitse kauniit säilytysratkaisut, kuten elegantit lasipurkit ja tyylikkäät korit. Esimerkiksi pyyhekuivain tuo arkeen ripauksen luksusta.

Toimiva kylpyhuone - miten onnistut?

Hyvin suunniteltu kylpyhuone helpottaa arkea ja tekee tilasta viihtyisän käyttää. Toimivassa kylpyhuoneessa ei ole liikaa toimintoja, vain pelkästään tarpeelliset.

  1. Huolehdi riittävästä säilytystilasta, jotta kaikki tarvikkeet pysyvät järjestyksessä.
  2. Valitse kalusteet, jotka sopivat tilan mittasuhteisiin ja tarpeisiin.
  3. Panosta hyvään valaistukseen, joka on sekä käytännöllinen että tunnelmallinen.
  4. Ja muista, että kylpyhuoneremontissa kiire ei ole ystävä! Aloita suunnittelu ja kartoitus hyvissä ajoin, niin et joudu tekemään kompromisseja.

Jos tarvitset lisäinspiraatiota kylpyhuoneen suunnitteluun katso artikkelimme pienen kylpyhuoneen suunnittelusta tai suuren kylpyhuoneen suunnittelusta.

Tilaa mallipalat viidestä suosikkilaatastasi mallipalojen hinnalla

Hyödynnä Laattaleevin verkkokaupasta vain toimituskulujen hinnalla saatavilla olevat mallipalat viidestä suosikkilaatastasi. Mallipalojen avulla pääset vertailemaan laattoja todellisessa ympäristössä ja hypistelemään laattojen tuntumaa. Hyvitämme mallipalojen toimituskulut varsinaisesta laattatilauksestasi.